9.8

Erfgenamenonderzoek.nl


14 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

92.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

92.9%

27 Oct 2021

5

Een betrouwbaar en integer bureau om iedereen met erfenisproblemen aan te bevelen.

Ik ben tot 2x toe tot uiterste tevredenheid geholpen. De heer Zondervan heeft er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Hij heeft met zorg en discretie mijn zaken behartigd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2021

5

Excellent experience with Klaas everything was easy I feel my sister and I were looked after effortlessly, can recommend this company with no hesitation thank you

Very through I was amazed with the results


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Sep 2021

5

First class service, kept me informed, explained everything in detail, I can thoroughly recommend this company..

It was amazing, to get a phonecall regarding a inheritance from a family member from another country, everything went so well and so professionally and was informed every step of the way. Very pleased with your service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jul 2021

5

Excellent service which enabled me to get the documents I needed

I retained Erfgenamenonderzoek to do research into how my grandmother acquired her Dutch citizenship in 1924. The team is clearly very experienced in such research and knew exactly what to look for. We found the proof need from documents I would never have thought to look for. I could not have done this without their help. Invaluable !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2021

5

Professioneel en werkt als een team met de klant

Dispuut over erfenis. Klaas weer wat hij doet. Hij is professioneel en gets the job done!


Zou u ons aanbevelen?: Nee

19 Aug 2020

4

Zeer toegankelijk

Prima dienstverlening


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 May 2020

5

First class service, obtained all the information I needed.

No hesitation in instructing this firm again


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 May 2020

5

Goed, snel en degelijk

Duidelijke afspraken gemaakt vwb onderzoek en de daaruit voortvloeiende kosten. Gedurende het onderzoek goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mogelijkheden. Helaas heeft het onderzoek niet opgeleverd wat wij gehoopt hadden. Verder zijn wij zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

Erfgenamen zoeken in het buitenland

Goede dienstverlening en snelle betrouwbare service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Apr 2020

5

Wie erft?

Bij het zoeken naar erfgenamen liepen we vast. We hebben het uitbesteed aan Erfgenamenondezoek.nl . Tot volle tevredenheid. Vakkundig en snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Erfgenamenonderzoek.nl

Wij verrichten op verzoek van notarissen, (erfrecht)advocaten, lokale overheden en (andere) buitenlandse partijen wereldwijd erfgenamenonderzoek.

Contactgegevens


+31(0)85-0604243

Erfgenamenonderzoek.nl
Postbus 506
2400 AM
Alphen aan den Rijn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten