9.6/10

E&B Loodgieters


12 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Renny

Score: 5

16 Feb 2017

Lekkage wand badkamer

Ja het lekt 'weet ik veel ' bel een loodgieter. Er zijn er al een aantal geweest zij ze, maat het blijft lekken. Komt er een goser uit Hillegom met een 020 accent bij mij in 010. Lekker bijdehand, Doet een lekdetektie en vind de lekkage. Bedankt 020 maar het wordt geen Leidseplein of Arena maar een NAT NAT HEEL NAT COOLSINGEL . Groet aan E&B van Viktor Aal 010


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Saskia

Score: 5

13 Feb 2017

Lek detectie top monteurs.

Wij hadden een lekkage in de muur en hadden een lek detectie aan gevraagd. Met speciale lek detectie apparatuur met vloeibaar gas hebben ze de lekkage gevonden. En hebben even een nood oplossing geregeld. Daarna kreeg ik netjes een offerte en is de lekkage verholpen. En alles weer gerepareerd Door de monteurs en stukador. Dus super blij bedankt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kuperus

Score: 5

30 Nov 2016

Lekkage waterleiding

Ik denk ik wordt knettergek vochtplekken in de hal tegels los in de badkamer en laminaat staat bol. Div loodgieters geweest kitten-kitten en kitten, geen resultaat. Als enige deed E&B Loodgieters een lekdetektie en wat bleek is dat mijn warmwaterleiding lek was. Goed gedaan boys alles hersteld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Donny

Score: 5

19 Oct 2016

Lekkage verholpen

Lekkage in onze badkamer E&B loodgieters kwamen dezelfde dag nog voor een lekdetectie. Uit de lekdetectie bleek dat wij lekkage hadden aan de afvoer van de douchebak. Dit heeft de loodgieter gelijk verholpen. Wij waren erg tevreden met deze snelle en goede service vaklui !!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Overdevest

Score: 5

29 Jun 2016

Storing Nefit CV Ketel

Ik had een storing aan mijn CV ketel, E&B Loodgieters gebeld, namen gelukkig snel op want het was net iets boven het vriespunt, zelfde dag stond er een monteur voor de deur die het probleem binnen 15 minuten had opgelost. de brander was door gebrand.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Superschoon

Score: 5

25 Jun 2016

Eindelijk de verstopte riolering gemaakt!

Al 2 verschillende bedrijven waren bij onze bedrijfsruimte in Hillegom geweest om te proberen de verstopping van de riolering op te lossen, helaas zonder succes, maar gelukkig heeft de monteur van E & B het probleem eindelijk opgelost!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joop

Score: 5

20 Jun 2016

Mijn daklekkage was 6 maanden lang voor velen onvindbaar?? Tot ik deze knaap belde. Eindelijk een Prof. binnen

Op tijd Opgelost Niks te Duur. Ik heb nu mijn eigen Dakdekker / Loodgieter


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr. Van Rij

Score: 4

14 Jun 2016

Zeer snelle en correcte service

Na telefoontje over verstopping binnen anderhalf uur keurig geholpen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisanne

Score: 5

03 Jun 2016

score 5

keurig op tijd -voetjes vegen-handje schudden-lekkage opgelost. Nette prijs. Nadat er twee bedrijven zijn geweest heeft deze geschoolde monteur het opgelost.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

gerda van mondfrans

Score: 4

03 Jun 2016

geeft hele goede service

erg prettige monteurs en ik was heel tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot fullservice loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.


Contactgegevens
E-mail: info@eb-loodgieters.nl
Tel: 0252 700622
KVK: 63028956

Website
www.eb-loodgieters.nl

Adres
E&B Loodgieters
Satellietbaan 20c
2181MH Hillegom


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten