9.6

E&B Loodgieters


28 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Mar 2022

5

Heel tevreden: snelle, grondige en professionele service!

We hadden een second opinion nodig voor een langjarige lekkage in de badkamer. Al van bij het eerste telefooncontact maakte Mike een hele professionele, aardige en vertrouwensvolle indruk. Al twee werkdagen nadien kwam het team, Emil en Dave, langs. Ze hebben het fantastisch gedaan. Hebben heel bedreven een inventarisatie en meting gedaan van alle vochtplekken en vochtschade en hebben nadien een uitgebreid, professioneel rapport en advies geschreven, inclusief foto's, voor de huiseigenaar. Het rapport kregen we nog dezelfde dag. Ben heel blij dat ik E&B Loodgieters gevonden heb en kan ze alleen maar aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Dec 2020

5

Betrouwbaar,topbedrijf,kwaliteit

Een maand geleden wederom een dak laten plaatsen.Dit keer een schuurdak.Emil en Asiz zijn vriendelijk.Van tevoren een duidelijke offerte gekregen.Emil heeft kosteloos onze afvoer ontstopt.Wij zijn heel tevreden met E&B en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!Terecht 5 sterren!Dank je wel Emil en Asiz voor ons mooie schuurdak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Feb 2020

5

Snel en professioneel gewerkt

Na het constateren van een lekkage in ons net gekochte appartement heeft E&B snel een lekdetectierapport opgesteld. Met dit rapport hebben we snel zaken kunnen doen met de verzekering. Na een offerte heeft E&B de lekkage opgelost in de badkamer en vloer en muren herstel met perfect tegelwerk. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2020

5

Goed gevoel!!

De afgelopen week 3 nieuwe daken laten maken door Asiz en Emil.We zijn tevreden.Emil en Asiz werken probleemoplossend en geven een goed gevoel.Service en garantie zijn goed.En ik ben blij met de unieke Asizstreepjes.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2019

5

Snel lekkage gedetecteerd en opgelost

Net een nieuw appartement gekocht. Na weghalen laminaat in een slaapkamer naast de douche een natte vloer! Binnen een werkdag een lekdetectie onderzoek met prima rapport. Verkopend makelaar zei: “Kitrandje vervangen, klaar!”. Uiteindelijk bleek echte schade veel groter, vloer eruit - nieuwe cementdekvloer en tegels. Douche ziet en fantastisch uit, geen lekkage meer en dankzij rapportage van E&B: vergoeding door opstalverzekering zeker gesteld. Prima werk E&B Loodgieters!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2019

5

Lekkage dakkapel

Door die heftige regenbuien van de laatste tijd kwam het water op een vrijdagavond langs de muur van de zolder. Dat was al eerder gebeurd en provisorisch hersteld (door een ander). Nu wilde ik een definitieve oplossing en zag op internet goede verhalen over E&B. Zaterdagmiddag kwam Aziz al kijken en bespreken wat de beste oplossing was: nieuwe dakbedekking met een goede afvoer. De offerte en het inplannen van de reparatie waren ook vlot geregeld. Emiel en Aziz hebben die dag keihard gewerkt, omdat er weer regen zou komen. Tussendoor hebben ze foto's gemaakt, zodat ik kon zien hoe het er bovenop het dak uit zag. Ze werken netjes en ruimen alles ook goed op. De zolder is droog en ik ben superblij!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Betrouwbaar,goed servicegericht bedrijf!!

Emil is duidelijk en betrouwbaar in communicatie. Asish en Emil werken netjes en zijn vriendelijk.Wij zijn tevreden en dit bedrijf is een aanrader. Wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf en zullen in de toekomst door de goede service vaker gebruik maken van hun diensten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2018

5

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen 👍🏼

Op zaterdagavond ontdekte ik een lekkage in de vloer. Maandagmorgen kon ik pas bellen en het was een hele opluchting dat Emile meteen die dag nog langs kon komen. Er werd een lekdetektie gedaan en er bleek heel wat aan de hand te zijn. De leidingen in de vloer waren lek (een constructie fout) en dat maakte dat de houten vloer omhoog kwam. Deze zou er dus in zijn geheel uit moeten. Omdat ik dat al eens eerder had mee gemaakt zag ik daar erg tegen op. Ik was dan ook heel blij dat Emile met een alternatve oplossing kwam. Ik heb dit zeer gewaardeerd: niet alleen is de lekkage vakkundig, snel en netjes verholpen, maar ook werd er goed overlegd, werd er mee gedacht, werden afspraken nagekomen, was men niet te beroerd om iets extras te doen en was het prettig om deze mensen over de vloer te hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2018

4

Vlot, netjes en prima werk afgeleverd bij lekkage aan afvoer douche

E & B loodgieters is dezelfde dag nog gekomen na een melding van een lekkage aan afvoer douche. De loodgieter heeft het probleem vlot, netjes en kundig opgelost. Na een paar dagen, vanwege de droogtijd, heeft de loodgieter het keurig afgemaakt. Wij zijn heel tevreden over het werk, hebben al eerder een loodgieter van E & B nodig gehad en dat is ook tot volle tevredenheid opgelost.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2017

5

Lekkage wand badkamer

Lekkage bij mijn buren 1e etage, komt bij mij vandaan !! Ja dat zal wel ik zit op de 2e. Loodgieter bellen, even kijken even kitten, en even afrekenen 115 euro. Buurman het lekt nog steeds. Loodgieter weer bellen, even kijken, pakking vervangen van afvoer douchbak even afrekenen 105 euro. Buurman het lekt nog steeds. Ik weer de loodgieter bellen, die kwam met versterking. Advies is nieuwe douchebak tegels en deur 3.250 euro. Toch maar even een andere loodgieter bellen. Doet een watermeterkontrole en een vochtmeting. Wat blijkt dat er een koppeling stuk was in de muurplaat van mijn douchkraan. Alles opgelost binnen 1 uur 90 euro. Bedankt E & B Loodgieters. Ik blij Buren blij. J. v.d. Horst Amsterdam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


E&B Loodgieters

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot fullservice loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

Contactgegevens


0252 700622

E&B Loodgieters
Satellietbaan 20c
2181MH
Hillegom

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten