9.6

E&B Loodgieters


25 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

07 Feb 2020

5

Goed gevoel!!

De afgelopen week 3 nieuwe daken laten maken door Asiz en Emil.We zijn tevreden.Emil en Asiz werken probleemoplossend en geven een goed gevoel.Service en garantie zijn goed.En ik ben blij met de unieke Asizstreepjes.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2019

5

Snel lekkage gedetecteerd en opgelost

Net een nieuw appartement gekocht. Na weghalen laminaat in een slaapkamer naast de douche een natte vloer! Binnen een werkdag een lekdetectie onderzoek met prima rapport. Verkopend makelaar zei: “Kitrandje vervangen, klaar!”. Uiteindelijk bleek echte schade veel groter, vloer eruit - nieuwe cementdekvloer en tegels. Douche ziet en fantastisch uit, geen lekkage meer en dankzij rapportage van E&B: vergoeding door opstalverzekering zeker gesteld. Prima werk E&B Loodgieters!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2019

5

Lekkage dakkapel

Door die heftige regenbuien van de laatste tijd kwam het water op een vrijdagavond langs de muur van de zolder. Dat was al eerder gebeurd en provisorisch hersteld (door een ander). Nu wilde ik een definitieve oplossing en zag op internet goede verhalen over E&B. Zaterdagmiddag kwam Aziz al kijken en bespreken wat de beste oplossing was: nieuwe dakbedekking met een goede afvoer. De offerte en het inplannen van de reparatie waren ook vlot geregeld. Emiel en Aziz hebben die dag keihard gewerkt, omdat er weer regen zou komen. Tussendoor hebben ze foto's gemaakt, zodat ik kon zien hoe het er bovenop het dak uit zag. Ze werken netjes en ruimen alles ook goed op. De zolder is droog en ik ben superblij!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2019

5

Betrouwbaar,goed servicegericht bedrijf!!

Emil is duidelijk en betrouwbaar in communicatie. Asish en Emil werken netjes en zijn vriendelijk.Wij zijn tevreden en dit bedrijf is een aanrader. Wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf en zullen in de toekomst door de goede service vaker gebruik maken van hun diensten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2018

5

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen 👍🏼

Op zaterdagavond ontdekte ik een lekkage in de vloer. Maandagmorgen kon ik pas bellen en het was een hele opluchting dat Emile meteen die dag nog langs kon komen. Er werd een lekdetektie gedaan en er bleek heel wat aan de hand te zijn. De leidingen in de vloer waren lek (een constructie fout) en dat maakte dat de houten vloer omhoog kwam. Deze zou er dus in zijn geheel uit moeten. Omdat ik dat al eens eerder had mee gemaakt zag ik daar erg tegen op. Ik was dan ook heel blij dat Emile met een alternatve oplossing kwam. Ik heb dit zeer gewaardeerd: niet alleen is de lekkage vakkundig, snel en netjes verholpen, maar ook werd er goed overlegd, werd er mee gedacht, werden afspraken nagekomen, was men niet te beroerd om iets extras te doen en was het prettig om deze mensen over de vloer te hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2018

4

Vlot, netjes en prima werk afgeleverd bij lekkage aan afvoer douche

E & B loodgieters is dezelfde dag nog gekomen na een melding van een lekkage aan afvoer douche. De loodgieter heeft het probleem vlot, netjes en kundig opgelost. Na een paar dagen, vanwege de droogtijd, heeft de loodgieter het keurig afgemaakt. Wij zijn heel tevreden over het werk, hebben al eerder een loodgieter van E & B nodig gehad en dat is ook tot volle tevredenheid opgelost.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2017

5

Lekkage wand badkamer

Lekkage bij mijn buren 1e etage, komt bij mij vandaan !! Ja dat zal wel ik zit op de 2e. Loodgieter bellen, even kijken even kitten, en even afrekenen 115 euro. Buurman het lekt nog steeds. Loodgieter weer bellen, even kijken, pakking vervangen van afvoer douchbak even afrekenen 105 euro. Buurman het lekt nog steeds. Ik weer de loodgieter bellen, die kwam met versterking. Advies is nieuwe douchebak tegels en deur 3.250 euro. Toch maar even een andere loodgieter bellen. Doet een watermeterkontrole en een vochtmeting. Wat blijkt dat er een koppeling stuk was in de muurplaat van mijn douchkraan. Alles opgelost binnen 1 uur 90 euro. Bedankt E & B Loodgieters. Ik blij Buren blij. J. v.d. Horst Amsterdam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2017

5

Prima

Stukke keukenkraan. Keurig, snel en goed opgelost. Van te voren prijs doorgesproken, dus je weet waar je aan toe bent. Aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2017

5

Aansluiten buitenkeuken

Heb een waterput die bij harde regen overstroomt. Wilde dit laten verhelpen en gelijktijdig warm en koud water naar buiten leggen voor een buitenkeuken. Monteurs waren eerst even langs geweest om de wensen door te spreken en enkele dagen later gestart. Hebben goed geluisterd, denken goed mee en hebben een en ander perfect en creatief opgelost. Waren met half dagje klaar en werkelijk top gedaan. Nadat de keuken geplaatst was is monteur nog teruggewenst om alles aan te sluiten. Super goed. Kan niet anders zeggen en absoluut niet duur! Kortom het betere werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2017

5

Lekkage wand badkamer

Ja het lekt 'weet ik veel ' bel een loodgieter. Er zijn er al een aantal geweest zij ze, maat het blijft lekken. Komt er een goser uit Hillegom met een 020 accent bij mij in 010. Lekker bijdehand, Doet een lekdetektie en vind de lekkage. Bedankt 020 maar het wordt geen Leidseplein of Arena maar een NAT NAT HEEL NAT COOLSINGEL . Groet aan E&B van Viktor Aal 010


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


E&B Loodgieters

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot fullservice loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

Contactgegevens


0252 700622

E&B Loodgieters
Satellietbaan 20c
2181MH
Hillegom

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten