9.6/10

E&B Loodgieters


22 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Oct 2019

5

Betrouwbaar,goed servicegericht bedrijf!!

Emil is duidelijk en betrouwbaar in communicatie. Asish en Emil werken netjes en zijn vriendelijk.Wij zijn tevreden en dit bedrijf is een aanrader. Wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf en zullen in de toekomst door de goede service vaker gebruik maken van hun diensten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2018

5

Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen 👍🏼

Op zaterdagavond ontdekte ik een lekkage in de vloer. Maandagmorgen kon ik pas bellen en het was een hele opluchting dat Emile meteen die dag nog langs kon komen. Er werd een lekdetektie gedaan en er bleek heel wat aan de hand te zijn. De leidingen in de vloer waren lek (een constructie fout) en dat maakte dat de houten vloer omhoog kwam. Deze zou er dus in zijn geheel uit moeten. Omdat ik dat al eens eerder had mee gemaakt zag ik daar erg tegen op. Ik was dan ook heel blij dat Emile met een alternatve oplossing kwam. Ik heb dit zeer gewaardeerd: niet alleen is de lekkage vakkundig, snel en netjes verholpen, maar ook werd er goed overlegd, werd er mee gedacht, werden afspraken nagekomen, was men niet te beroerd om iets extras te doen en was het prettig om deze mensen over de vloer te hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2018

4

Vlot, netjes en prima werk afgeleverd bij lekkage aan afvoer douche

E & B loodgieters is dezelfde dag nog gekomen na een melding van een lekkage aan afvoer douche. De loodgieter heeft het probleem vlot, netjes en kundig opgelost. Na een paar dagen, vanwege de droogtijd, heeft de loodgieter het keurig afgemaakt. Wij zijn heel tevreden over het werk, hebben al eerder een loodgieter van E & B nodig gehad en dat is ook tot volle tevredenheid opgelost.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2017

5

Lekkage wand badkamer

Lekkage bij mijn buren 1e etage, komt bij mij vandaan !! Ja dat zal wel ik zit op de 2e. Loodgieter bellen, even kijken even kitten, en even afrekenen 115 euro. Buurman het lekt nog steeds. Loodgieter weer bellen, even kijken, pakking vervangen van afvoer douchbak even afrekenen 105 euro. Buurman het lekt nog steeds. Ik weer de loodgieter bellen, die kwam met versterking. Advies is nieuwe douchebak tegels en deur 3.250 euro. Toch maar even een andere loodgieter bellen. Doet een watermeterkontrole en een vochtmeting. Wat blijkt dat er een koppeling stuk was in de muurplaat van mijn douchkraan. Alles opgelost binnen 1 uur 90 euro. Bedankt E & B Loodgieters. Ik blij Buren blij. J. v.d. Horst Amsterdam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2017

5

Prima

Stukke keukenkraan. Keurig, snel en goed opgelost. Van te voren prijs doorgesproken, dus je weet waar je aan toe bent. Aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2017

5

Aansluiten buitenkeuken

Heb een waterput die bij harde regen overstroomt. Wilde dit laten verhelpen en gelijktijdig warm en koud water naar buiten leggen voor een buitenkeuken. Monteurs waren eerst even langs geweest om de wensen door te spreken en enkele dagen later gestart. Hebben goed geluisterd, denken goed mee en hebben een en ander perfect en creatief opgelost. Waren met half dagje klaar en werkelijk top gedaan. Nadat de keuken geplaatst was is monteur nog teruggewenst om alles aan te sluiten. Super goed. Kan niet anders zeggen en absoluut niet duur! Kortom het betere werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2017

5

Lekkage wand badkamer

Ja het lekt 'weet ik veel ' bel een loodgieter. Er zijn er al een aantal geweest zij ze, maat het blijft lekken. Komt er een goser uit Hillegom met een 020 accent bij mij in 010. Lekker bijdehand, Doet een lekdetektie en vind de lekkage. Bedankt 020 maar het wordt geen Leidseplein of Arena maar een NAT NAT HEEL NAT COOLSINGEL . Groet aan E&B van Viktor Aal 010


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2017

5

Lek detectie top monteurs.

Wij hadden een lekkage in de muur en hadden een lek detectie aan gevraagd. Met speciale lek detectie apparatuur met vloeibaar gas hebben ze de lekkage gevonden. En hebben even een nood oplossing geregeld. Daarna kreeg ik netjes een offerte en is de lekkage verholpen. En alles weer gerepareerd Door de monteurs en stukador. Dus super blij bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2016

5

Lekkage waterleiding

Ik denk ik wordt knettergek vochtplekken in de hal tegels los in de badkamer en laminaat staat bol. Div loodgieters geweest kitten-kitten en kitten, geen resultaat. Als enige deed E&B Loodgieters een lekdetektie en wat bleek is dat mijn warmwaterleiding lek was. Goed gedaan boys alles hersteld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Oct 2016

5

Heel goed!

Loodgieter gaf goed advies, dacht mee over de kosten en kon op zeer korte termijn probleem verhelpen. Heel fijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


E&B Loodgieters

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot fullservice loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

Contactgegevens


0252 700622
KVK: 63028956

E&B Loodgieters
Satellietbaan 20c
2181MH
Hillegom

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten