9.6/10

E&B Loodgieters


19 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

14 Sep 2017

5

Lekkage wand badkamer

Lekkage bij mijn buren 1e etage, komt bij mij vandaan !! Ja dat zal wel ik zit op de 2e. Loodgieter bellen, even kijken even kitten, en even afrekenen 115 euro. Buurman het lekt nog steeds. Loodgieter weer bellen, even kijken, pakking vervangen van afvoer douchbak even afrekenen 105 euro. Buurman het lekt nog steeds. Ik weer de loodgieter bellen, die kwam met versterking. Advies is nieuwe douchebak tegels en deur 3.250 euro. Toch maar even een andere loodgieter bellen. Doet een watermeterkontrole en een vochtmeting. Wat blijkt dat er een koppeling stuk was in de muurplaat van mijn douchkraan. Alles opgelost binnen 1 uur 90 euro. Bedankt E & B Loodgieters. Ik blij Buren blij. J. v.d. Horst Amsterdam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2017

5

Prima

Stukke keukenkraan. Keurig, snel en goed opgelost. Van te voren prijs doorgesproken, dus je weet waar je aan toe bent. Aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2017

5

Aansluiten buitenkeuken

Heb een waterput die bij harde regen overstroomt. Wilde dit laten verhelpen en gelijktijdig warm en koud water naar buiten leggen voor een buitenkeuken. Monteurs waren eerst even langs geweest om de wensen door te spreken en enkele dagen later gestart. Hebben goed geluisterd, denken goed mee en hebben een en ander perfect en creatief opgelost. Waren met half dagje klaar en werkelijk top gedaan. Nadat de keuken geplaatst was is monteur nog teruggewenst om alles aan te sluiten. Super goed. Kan niet anders zeggen en absoluut niet duur! Kortom het betere werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2017

5

Lekkage wand badkamer

Ja het lekt 'weet ik veel ' bel een loodgieter. Er zijn er al een aantal geweest zij ze, maat het blijft lekken. Komt er een goser uit Hillegom met een 020 accent bij mij in 010. Lekker bijdehand, Doet een lekdetektie en vind de lekkage. Bedankt 020 maar het wordt geen Leidseplein of Arena maar een NAT NAT HEEL NAT COOLSINGEL . Groet aan E&B van Viktor Aal 010


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2017

5

Lek detectie top monteurs.

Wij hadden een lekkage in de muur en hadden een lek detectie aan gevraagd. Met speciale lek detectie apparatuur met vloeibaar gas hebben ze de lekkage gevonden. En hebben even een nood oplossing geregeld. Daarna kreeg ik netjes een offerte en is de lekkage verholpen. En alles weer gerepareerd Door de monteurs en stukador. Dus super blij bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2016

5

Lekkage waterleiding

Ik denk ik wordt knettergek vochtplekken in de hal tegels los in de badkamer en laminaat staat bol. Div loodgieters geweest kitten-kitten en kitten, geen resultaat. Als enige deed E&B Loodgieters een lekdetektie en wat bleek is dat mijn warmwaterleiding lek was. Goed gedaan boys alles hersteld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Oct 2016

5

Heel goed!

Loodgieter gaf goed advies, dacht mee over de kosten en kon op zeer korte termijn probleem verhelpen. Heel fijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2016

5

Lekkage warm waterleiding in betonnen vloer c.v. ruimte in overleg en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Na jullie gebeld te hebben, stonden jullie binnen een uur voor de deur. Er werd geconstateerd dat de warm waterleiding lek was, en jullie zijn gelijk aan de slag gegaan. Het vermoeden was dat het lek in de c.v. ruimte zat en daar hebben jullie in de betonnen vloer een gat gemaakt ter plaatse van de leidingen. De volgende dag hebben jullie een deel van de koud en warm waterleiding vervangen. Helaas zat de breuk verder in de leiding waardoor er een by-pass moest komen. Er is toen besloten een close-in boiler te plaatsen in de keuken en een by-pass te maken in de vloer van de overloop naar de douche toe. Close-in boiler is in overleg geplaatst voor onze vakantie en de rest van de werkzaamheden met volle tevredenheid na onze vakantie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2016

4

Deskundig en open advies, tevens flexibel in uitvoering

E&B loodgieters komen deskundig over en geven duidelijke informatie over voor en tegens bij de tot standkoming van een offerte. Ook de werkzaamheden zijn keurig afgerond en E&B bleek zeer flexibel als de geplande werkzaamheden iets verplaatst diende te worden. De werkzaamheden betroffen dak reparaties, vervangen dakzink en aanleg vloerverwarming, alles naar tevredenheid uitgevoerd tegen een redelijke prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Oct 2016

5

Lekkage verholpen

Lekkage in onze badkamer E&B loodgieters kwamen dezelfde dag nog voor een lekdetectie. Uit de lekdetectie bleek dat wij lekkage hadden aan de afvoer van de douchebak. Dit heeft de loodgieter gelijk verholpen. Wij waren erg tevreden met deze snelle en goede service vaklui !!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


E&B Loodgieters

E&B Loodgieters is van familiebedrijf uitgegroeid tot fullservice loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hulp met spoed, 24/7 in de gehele Randstad. Schakel E&B Loodgieters in als u snel en vakkundig wilt worden geholpen bij het oplossen van lekkages, installatie, onderhoud en reparatie van centrale verwarming, badkamer & sanitair, riolering en dakbedekking.

Contactgegevens

E-mail: info@eb-loodgieters.nl
Tel: 0252 700622
KVK: 63028956

Website

Adres
E&B Loodgieters
Satellietbaan 20c
2181MH
Hillegom

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten