9.6

Droom PC


5 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

12 May 2020

5

Goede computers en geweldige service.

Ik heb uitvoerig mail contact gehad voordat ik tot aanschaf ben over gegaan. Ik kreeg snel antwoord en er werd goed meegedacht. Erg blij met mijn laptop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2020

5

Geweldig

Ik heb een pc voor 4k video editing pro gekocht ik had wat moeite met het aansluiten toen heb ik de heer Jos Koppenaal gebeld en die is bij mij thuis langs geweest om alles aan te sluiten fantastisch


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Mar 2020

5

Al geruime tijd had ik de wens voor een nieuwe PC. Zelf bouwen leek me wel leuk, maar ik ben net zo handig als mijn vrouw waardoor hier al stress ontstaat bij het zien van een fel brandend stand-by lampje. Zelf een PC bouwen was dus meer dan next level. Wetende dat ik na de aanschaf van een nieuwe machine nog een hoop onnozele vragen zou gaan stellen heb ik o.a. gezocht op het woord ''engelengeduld''. Zo kwam ik bij DroomPC en eigenaar Adrianus terecht. Dit werd een hele fijne ervaring waarbij ik mij niet dom voelde om iets te vragen. Deze jongen heeft uitgebreid de tijd genomen om samen met mij een PC samen te stellen en hier uitleg over te geven. Volgens mij heeft hij nog nooit een chagrijnige dag in z'n leven gehad want hij deed dit met een enorm geduld. Inmiddels staat hier een klein monster te draaien en ben ik meer dan gelukkig. Om het systeem te testen heb ik met de eigenaar zelfs nog een potje CoD gespeeld waarbij de machine als een zonnetje draaide. Jos is niet zo goed in Call of Duty, maar een DroomPC bouwen dat kan hij zeker wel! Dankjewel man!

Antwoord van Droom PC
Fijn om te horen! Het was zeker leuk om samen met jou je droom PC uit te zoeken! En in heb ondertussen geoefend met CoD dus bring it on!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2020

5

Eizo monitor gekocht, snel geleverd en inderdaad wat een mooie monitor! Gebruik hem voor fotobewerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2020

4

Bestelling geplaatst en keurig netjes verpakt binnen 3 dagen geleverd. (Zou wat sneller kunnen, maar had gelukkig geen haast)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Droom PC

Verkopen van computers, laptops en monitoren

Contactgegevens


0621107396

Droom PC
Minister Lelylaan 52
2285HK
Rijswijk

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten