10

Demasko


10 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Dec 2019

5

Goede service bij retour nemen product... Er wordt duidelijk aangegeven hoe te handelen.

Communicatie is goed. Je krijgt snel bericht. Prettig..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2018

5

Prima advies, goede producten

Eerst een proefplaatsing gehad van een zit sta bureau, dat beviel zeer goed en toen meerdere zit sta bureaus aangeschaft. Goed en duidelijk advies. Ook hoe je correct zit en moet werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2018

5

Een fitte samenwerking

We zijn erg tevreden over de buro fietse. Worden veel gebruikt en we krijgen veel positieve reacties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Apr 2018

5

Goede en snelle service. Zeer zeker aan te raden.

Ik heb diverse computermuizen vrijblijvend uit mogen proberen totdat ik de juiste muis had gevonden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Apr 2018

5

Snelle en goede service!

Gedreven jonge ondernemers met passie voor hun vak. Goede hulp bij het maken van keuzes tussen de diverse hulpmiddelen. Jorno en Thomas bedankt en Succes met jullie bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2018

5

Goed en deskundig advies!

Goed geholpen door het bedrijf. We hadden een aantal mensen met fysieke klachten, voornamelijk rugklachten. Nu hebben we met zn allen een zit-sta bureau gekregen en dit helpt echt. Niet alleen voor de mensen die klachten hadden maar ook voor de mensen die nergens last van hadden zoals ik. Je wordt er gewoon energiek van!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Apr 2018

5

Prima!

Snelle levering van een ergonomische muis. Werkt perfect voor mij en zeer comfortabel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2018

5

Aanbevolen

Snelle levering, duidelijke afspraken en goede service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Mar 2018

5

Goed advies en snelle service

In eerste instantie was er alleen maar interesse voor één ergonomische werkplek, maar de ervaring leerde snel dat het echt geen overbodige luxe is maar een investering in je personeel. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Mar 2018

5

Snelle levering, prima service

Ergonomische muis besteld na advies, volgende dag al in huis. Prima dus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Demasko

Demasko Ergonomische Oplossingen is de leverancier voor al uw ergonomische producten op uw kantoor of thuiswerkplek. We leveren producten en diensten om comfortabel, gezond en productief te werken.

Contactgegevens


0541 700 285

Demasko
Beusemkolkweg 8
7634 PA
Tilligte

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten