10/10

Demasko


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Hengelo

Score: 5

07 May 2018

Prima advies, goede producten

Eerst een proefplaatsing gehad van een zit sta bureau, dat beviel zeer goed en toen meerdere zit sta bureaus aangeschaft. Goed en duidelijk advies. Ook hoe je correct zit en moet werken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Horticept

Score: 5

18 Apr 2018

Een fitte samenwerking

We zijn erg tevreden over de buro fietse. Worden veel gebruikt en we krijgen veel positieve reacties.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Borgerink Groendesign

Score: 5

17 Apr 2018

Goede en snelle service. Zeer zeker aan te raden.

Ik heb diverse computermuizen vrijblijvend uit mogen proberen totdat ik de juiste muis had gevonden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Autobedrijf Tijink

Score: 5

16 Apr 2018

Snelle en goede service!

Gedreven jonge ondernemers met passie voor hun vak. Goede hulp bij het maken van keuzes tussen de diverse hulpmiddelen. Jorno en Thomas bedankt en Succes met jullie bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Oude Vrielink

Score: 5

07 Apr 2018

Goed en deskundig advies!

Goed geholpen door het bedrijf. We hadden een aantal mensen met fysieke klachten, voornamelijk rugklachten. Nu hebben we met zn allen een zit-sta bureau gekregen en dit helpt echt. Niet alleen voor de mensen die klachten hadden maar ook voor de mensen die nergens last van hadden zoals ik. Je wordt er gewoon energiek van!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maathuis

Score: 5

06 Apr 2018

Prima!

Snelle levering van een ergonomische muis. Werkt perfect voor mij en zeer comfortabel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maathuis

Score: 5

26 Mar 2018

Aanbevolen

Snelle levering, duidelijke afspraken en goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Millie

Score: 5

25 Mar 2018

Goed advies en snelle service

In eerste instantie was er alleen maar interesse voor één ergonomische werkplek, maar de ervaring leerde snel dat het echt geen overbodige luxe is maar een investering in je personeel. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joost

Score: 5

23 Mar 2018

Snelle levering, prima service

Ergonomische muis besteld na advies, volgende dag al in huis. Prima dus.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Demasko Ergonomische Oplossingen is de leverancier voor al uw ergonomische producten op uw kantoor of thuiswerkplek. We leveren producten en diensten om comfortabel, gezond en productief te werken.


Contactgegevens
E-mail: info@demasko.nl
Tel: 0541 700 285
KVK: 69345694

Adres
Demasko
Beusemkolkweg 8
7634 PA Tilligte


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate