9.2/10

De Soetegaerde


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Apr 2016

5

Locatie is fantastisch en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend

We hadden fantastisch weer en hebben het nuttige met het aangename kunnen combineren. Prima locatie om met een beperkt gezelschap inspirerend bezig te kunnen zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2016

4

Rustige vergaderlocatie

Ontspannen vergaderlocatie in een prachtige omgeving. Heerlijk biologische lunch.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jan 2016

5

Positief verrast door een persoonlijke aanpak in een sfeervolle omgeving voor een goed budget!

Wij waren op korte termijn op zoek naar een leuke plek voor onze hei dag voor een kleiner budget. Vanaf het begin prettig contact met de verhuurder. Snel een nette offerte gekregen. De rit naar de locatie toe vond ik al zeer inspirerend, veel water en kleine bruggetjes, prachtig! Erg tevreden over de ruimte, goed verzorgd, lekker licht. In de lunchpauze heerlijk kunnen wandelen door de prachtige omgeving. Catering met passie verzorgd, heerlijk gegeten, lekkere wijn. Route terug was wat spannend in verband met de dichte mist, maar dat gaf ook wel weer een gebroederlijk gevoel onder de collega's. Al met al erg positief! Wij komen hier zeker nog eens terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2016

4

Heerlijk landelijk vergaderen met prima verzorging

Onze fractiedag olv van een externe facilitator gehouden in De Soetegaerde. Je hebt alles lekker voor jezelf, het gebouw, de zaal, de toiletten. De lichamelijke mens werd tijdig en uitgebreid verzorgd, met alles erop en eraan. Lekker ongedwongen en rustiek!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2015

4

Rustige mooie plek om inspiratie op te doen.

De Soetegaerde is een rustige, mooie plek om inspiratie op te doen. Vlakbij de Randstand, ben je even helemaal weg uit het alledaagse leven. Goed verzorgd met koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2015

5

Kwaliteit en gastvrijheid middenin het groene hart

Allereerst een prachtige locatie ver van drukte en verkeer! Op zich al inspirerend genoeg. Voorzieningen zijn uitstekend evenals een zeer behulpzame gastheer. Kom graag nog een keer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2015

5

Super locatie om in een prachtige omgeving in een van alle gemakken voorziene accommodatie te vergaderen

Wij hadden de eer om als eerste gasten gebruik te maken van deze prachtige accommodatie. Midden in het Groene Hart, aan de rand van de Reeuwijkse plassen, tussen de weilanden. Een perfecte plek om ongestoord te vergaderen. De ruimte is van alle gemakken voorzien (Wifi, groot TV-scherm, koelkast met drank, comfortabele stoelen etc.). en de aankleding is sfeervol. Tevens het vermelden waard is de uitstekende catering. De lunch in de zaal en het afsluitende diner in de boerderij was op en top verzorgd en van zeer goede kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Midden in het Groene Hart in de Oukoopse Polder van Reeuwijk en onder de rook van Gouda bevindt zich De Soetegaerde. Direct achter boerderij Vredelust bevinden zich twee kleine vergaderlocaties, ieder met een eigen terras aan de rand van de grote vijver.
De boerderij is aan alle kanten omgeven door sloten en weiden van het karakteristieke veenweidelandschap, wat zo kenmerkend is voor de regio Gouda.
Voor wie wil vergaderen in een polderlandschap in een stille omgeving is De Soetegaerde een uitstekende locatie. Kleinschalig, flexibel en bovendien aantrekkelijk geprijsd!

Contactgegevens


0638888000
KVK: 62542079

De Soetegaerde
Oukoopsedijk 13
2811NE
Reeuwijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten