9.8

De Paerdehoeve


8 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Oct 2020

5

Fijne manege

Gezellige paardrijlessen. Melissa heeft veel ervaring. Veel afwisseling tijdens de lessen. Bijna alles is mogelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Oct 2020

5

Oog voor het kind

Mijn kindjes van 6 en 7 volgen les bij de paerdehoeve. Melissa neemt echt de tijd voor de kinderen en kijkt naar ieder kind afzonderlijk wat hij/zij van haar nodig heeft. De pony's zijn lief en rustig. Voor mijn kinderen is iedere les een feest en leven ze er echt naar toe.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Alles kan... niks moet.

super leuke, kleinschalige manege, waar met veel liefde voor de paarden en de rijders gezorgd wordt. Alles kan / mag niks moet. Beginnende rijders worden erg op hun gemak gesteld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Sep 2020

5

Fijne sfeer en persoonlijke begeleiding

Na jaren niet gereden te hebben voelt het weer fijn om het paardrijden op te pakken. Goede klik met het paard en een fijne persoonlijke begeleiding. Veel flexibiliteit en een gezellige sfeer. Het is fijn om groepslessen te kunnen combineren met privelessen. Melissa heeft mij ook weer het vertrouwen gegeven om op een ontspannen manier paard te rijden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Sep 2020

5

Top plek kennismaking paardrijden

De Paerdenhoeve is echt een top plek voor je eerste paardrijles. Je maakt op een ongedwongen manier kennis met de pony waar je op gaat rijden. Ook voor kinderen een leuke en laagdrempelige manier om met paardrijden te beginnen. Een fijne sfeer en goede begeleiding!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2020

4

Persoonlijke en leuke lessen op je eigen niveau

Leuke, leerzame en gezellige lessen waarbij alles op een persoonlijke wijze aan bod komt en je leert op je eigen niveau. Veel flexibiliteit en aandacht waardoor je op een ontspannen en leuke manier alles leert over paardrijden. Een groot voordeel is ook dat de lessen niet in grote groepen, maar alleen of met 2 personen gegeven worden zodat er genoeg aandacht en tijd is om te leren. Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2020

5

leuke rij lessen

de rijlessen zijn erg leuk voor zowel mijn dochter als mij zelf. er is er altijd een heel gezellig sfeer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Aug 2020

5

Leerzaam en gezellig

Bij de Paerdehoeve worden de lessen aangepast naar jou en jouw niveau. Alles wat je leert wordt op een duidelijke, maar ook leuke manier uitgelegd. Ik zou iedereen aanraden hier te gaan lessen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Kleinschalige paarden manege

Contactgegevens


0651533503

De Paerdehoeve
Orion 32
7071TE
Ulft

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten