9.8/10

Cupcakedozen.nl


102 Beoordelingen (totaal)
51 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Denise Van Schadewijk

Score: 4

16 May 2018

Tevreden

Netjes verpakt en op tijd verstuurd. Enige minpuntje dat sommige artikelen alleen op de site van de groothandel leverbaar waren en niet op de particuliere website...

Bedankt voor je beoordeling Denise. Helaas kunnen we niet alles op voorraad houden, maar ik snap dat dit lastig kan zijn inderdaad!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Taart-Delicious!

Score: 5

30 Apr 2018

Een top bedrijf!

Een geweldig bedrijf. Mooie producten voor een betaalbare prijs. Snelle en nette levering met een leuke persoonlijke boodschap.

Wat fijn om te horen Shirley, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simone S Finke

Score: 5

30 Apr 2018

Perfect

Snelle levering, overzichtelijke site

Fijn Simone, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

A. Duijndam

Score: 5

27 Apr 2018

Mooie dozen en snel geleverd

Goede cupcakedozen, goed ingepakt tegen beschadiging en snel geleverd. Leuk persoonlijk briefje erbij!

Bedankt voor je leuke beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dominique Heesakkers

Score: 5

12 Apr 2018

Super! Heel tevreden!

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling bij jullie plaatste. De webshop was overzichtelijk en het bestellen ging makkelijk! Toen ik het pakketje binnenkreeg was ik helemaal enthousiast het was letterlijk een cadeautje! Heel leuk ingepakt met een leuk briefje erbij! Echt super! Mij hebben jullie als klant!

Wat fijn om te horen Dominique, daar doen we het voor :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

melissa pique

Score: 5

12 Apr 2018

geweldig

snelle levering goed verpakt ik ben tevreden

Fijn Melissa, dank je wel voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mireille Diender

Score: 5

14 Mar 2018

5

Ik vond het erg leuk om de cupcake dozen ingepakt en wel binnen te krijgen! Met een persoonlijk briefje erbij met een bedankje voor de bestelling en succes met bakken. Erg leuk!! (De cupcakedozen hadden ook door de omdoos heen kunnen schuiven wanneer ze niet ingepakt waren.. en misschien kunnen beschadigen.. ) Bedankt voor de leuke ontvangst!

Dank je wel voor je aardige beoordeling Mireille! We maken er graag een cadeautje van, maar het is zeker vooral belangrijk dat je verpakkingen onbeschadigd arriveren. Graag tot een volgende keer weer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sparkly Cakes

Score: 5

09 Mar 2018

Erg mooie dozen die makkelijk in gebruik zijn.

Ik vond het een leuke en persoonlijke service. Daarnaast ben ik erg blij met de dozen, ik vind ze erg mooi. Ik raad het aan!

Superfijn om te horen, dank je wel voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gitty de Groot

Score: 5

08 Mar 2018

Top!

Snelle levering en super netjes ingepakt. Tot de volgende keer!

Dank je wel Gitty, graag tot de volgende keer weer :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen Goedendorp

Score: 5

08 Mar 2018

Topservice!

Goede, snelle service met een persoonlijk tintje.

Fijn om te horen Marleen, bedankt voor je order en de beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten