9.6/10

Cupcakedozen.nl


117 Beoordelingen (totaal)
49 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Rachel Bruijnseels

Score: 5

14 Sep 2018

Snelle levering & goede kwaliteit!

De bestelling wordt netjes verpakt en snel geleverd. De kwaliteit van de cupcakedozen is goed.

Fijn ok te horen, bedankt voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimmms

Score: 5

13 Sep 2018

Top!

Mooie, stevige cupcake dozen waar je geen vermogen aan uit hoeft te geven. Met een persoonlijk berichtje erbij, hoe leuk is dat! Ik ben meer dan tevreden.

Dank je wel! Heel fijn om te horen :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimmberly-ann Mauricia

Score: 5

23 Aug 2018

Geweldige webwinkel en fantastische service

Super last minute snel nog een bestelling geplaatst voor cupcakedozen die bestemt waren voor een doopsel viering. Bij de bestelling gevraagd of wat haast bij kon. Echte helden de medewerkers van cupcakedozen.nl Lotte heeft ervoorgezorgd dat alles op tijd aankwam! Bedankt!

Dank je wel voor je leuke beoordeling! Fijn dat je alles op tijd in handen had! 🤗


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sabsy Cake Dreams

Score: 5

23 Aug 2018

Geweldig bedrijf 👌🏾

Zeer hulpvaardig en meedenkend

Dank je wel, en natuurlijk ook voor je beoordeling! ☺️


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lars Kuil

Score: 4

16 Aug 2018

Goede producten, slechte bezorger

De bestelde producten zijn erg goed. Alleen zouden jullie er verstandig aan doen om ze niet meer met DHL te laten bezorgen in groningen. De door jullie beloofde levertijd wordt door hun toedoen niet gehaald.

Dat is zeker jammer! Als ik de track en trace code terugkijk, zie ik dat je order wel de volgende dag is aangeboden, maar dat er niemand thuis was? Fijn dat de producten goed bevallen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DLicious

Score: 5

24 Jun 2018

Super snelleservice!!!

.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Celena Fredericks

Score: 5

14 Jun 2018

Snelle levering

Supersnel geleverd en keurig verpakt. Oh en vergeet het aardige, persoonlijke briefje niet. Helemaal goed!

Dank je wel Celena, wat fijn om te horen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Muffinmania

Score: 5

14 Jun 2018

Snel en professioneel!

Snelle levering en leuke producten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sarita Baboelal

Score: 3

04 Jun 2018

Jammer dat een aantal dozen in de hoeken klein beetje beschadigd zijn

Verder goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tessa Kremers

Score: 5

04 Jun 2018

Super!

Super goede service! Van de week mijn 2e pakketje binnen gekregen. Het is net een cadeautje mooi ingepakt met inpakpapier💜en een hand geschreven kaartje erbij. Geweldig!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten