9.8/10

Cupcakedozen.nl


109 Beoordelingen (totaal)
48 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

DLicious

Score: 5

24 Jun 2018

Super snelleservice!!!

.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Celena Fredericks

Score: 5

14 Jun 2018

Snelle levering

Supersnel geleverd en keurig verpakt. Oh en vergeet het aardige, persoonlijke briefje niet. Helemaal goed!

Dank je wel Celena, wat fijn om te horen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Muffinmania

Score: 5

14 Jun 2018

Snel en professioneel!

Snelle levering en leuke producten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tessa Kremers

Score: 5

04 Jun 2018

Super!

Super goede service! Van de week mijn 2e pakketje binnen gekregen. Het is net een cadeautje mooi ingepakt met inpakpapier💜en een hand geschreven kaartje erbij. Geweldig!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yesenia Sprang- Dalnoot

Score: 5

28 May 2018

Top

Bedankt voor de persoonlijke brief erbij waardeerde het echt was echt een kado

Leuk om te horen dat het gewaardeerd wordt Yesenia :-) Bedankt voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Suikersmoes

Score: 5

28 May 2018

Heel tevreden!

Heb ze besteld. Was zelf bang dat ze niet op tijd zouden komen. Maar cupcakedozen vertelde mij dat het wel goed zou komen. Ze hebben me heel goed op de hoogte gehouden. Ze zijn optijd aangekomen bedankt! Fijn!!

Fijn dat ze op tijd binnen waren, erg bedankt voor je beoordeling Elke!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Denise Van Schadewijk

Score: 4

16 May 2018

Tevreden

Netjes verpakt en op tijd verstuurd. Enige minpuntje dat sommige artikelen alleen op de site van de groothandel leverbaar waren en niet op de particuliere website...

Bedankt voor je beoordeling Denise. Helaas kunnen we niet alles op voorraad houden, maar ik snap dat dit lastig kan zijn inderdaad!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Taart-Delicious!

Score: 5

30 Apr 2018

Een top bedrijf!

Een geweldig bedrijf. Mooie producten voor een betaalbare prijs. Snelle en nette levering met een leuke persoonlijke boodschap.

Wat fijn om te horen Shirley, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simone S Finke

Score: 5

30 Apr 2018

Perfect

Snelle levering, overzichtelijke site

Fijn Simone, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

A. Duijndam

Score: 5

27 Apr 2018

Mooie dozen en snel geleverd

Goede cupcakedozen, goed ingepakt tegen beschadiging en snel geleverd. Leuk persoonlijk briefje erbij!

Bedankt voor je leuke beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten