9.6/10

Cupcakedozen.nl


124 Beoordelingen (totaal)
48 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Cups and Cakes

Score: 5

17 Nov 2018

Zeer prettig!

Om 10 voor 4 in de middag nog net een bestelling door kunnen geven! De volgende dag in huis met de groeten van Lotte... Ik hou ervan, de website staat al onder m’n favorieten! πŸ‘ŒπŸ‘β˜ΊοΈ Groeten Lenie de Boer

Fijn dat het nog net even kon :-) Dank je wel voor de mooie woorden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Valisse taartjes

Score: 5

07 Nov 2018

goede,snelle en nette levering in 1 woord top!!

nu al meerdere keren iets besteld en ik kan niks anders dan tevreden zijn. als je met vragen zit geven ze netjes en snel antwoord en helpen je meedenken met een eventuele oplossing!

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SBJ

Score: 4

21 Oct 2018

Ideaal voor cupcakes/muffin

Makkelijk, met versiering sticker/label of strikje en klaar.

Dank je wel!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

sugar & pies

Score: 5

08 Oct 2018

Voldeed zeker aan de verwachting

Bestelling vlug geleverd, heel fijn om telkens weer een persoonlijke boodschap terug te vinden.

Goed te horen! Erg bedankt voor de beoordeling!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mandy Klerks

Score: 5

08 Oct 2018

Super mooie producten voor een mooie prijs met een snelle levering

Zeer tevreden over de leuke verpakkingsproducten die ik gekocht heb. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Snelle, correcte afhandeling en levering van de bestelling

Wat fijn om te horen Mandy, dank je wel voor de beoordeling!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josette van der Heijden

Score: 5

02 Oct 2018

Prima en snelle service

Prima

Dank je!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joanne Goddijn

Score: 5

02 Oct 2018

Prima service, goed verpakt.

Persoonlijke kaartje geeft het gevoel van “elkaar kennen”, leuk!

Leuk dat je het waardeert :-) Bedankt voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rachel Bruijnseels

Score: 5

14 Sep 2018

Snelle levering & goede kwaliteit!

De bestelling wordt netjes verpakt en snel geleverd. De kwaliteit van de cupcakedozen is goed.

Fijn ok te horen, bedankt voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimmms

Score: 5

13 Sep 2018

Top!

Mooie, stevige cupcake dozen waar je geen vermogen aan uit hoeft te geven. Met een persoonlijk berichtje erbij, hoe leuk is dat! Ik ben meer dan tevreden.

Dank je wel! Heel fijn om te horen :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimmberly-ann Mauricia

Score: 5

23 Aug 2018

Geweldige webwinkel en fantastische service

Super last minute snel nog een bestelling geplaatst voor cupcakedozen die bestemt waren voor een doopsel viering. Bij de bestelling gevraagd of wat haast bij kon. Echte helden de medewerkers van cupcakedozen.nl Lotte heeft ervoorgezorgd dat alles op tijd aankwam! Bedankt!

Dank je wel voor je leuke beoordeling! Fijn dat je alles op tijd in handen had! πŸ€—


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten