9.6/10

Cupcakedozen.nl


130 Beoordelingen (totaal)
43 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Haute Chocolaterie

Score: 5

17 Dec 2018

Ideale webshop, super tevreden!

Super tevreden over zowel de taartstolp als de service. We zijn erg tevreden dat we deze website hebben gevonden, we zullen zeker frequenter bestellen!

Superleuk om te horen, dank je wel voor de beoordeling en graag tot de volgende keer! :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karima Tammaoui

Score: 5

17 Dec 2018

Betaalbare prijs en snelle levering

Is niet de eerste keer dat ik bestel en moet zeggen dat ik niks slechts te melden heb.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vildan Sert

Score: 5

03 Dec 2018

Uitstekende service!!

Veel keuze. Zeer makkelijke webshop. Altijd snel geleverd. Doe zo verder!!!

Bedankt weer voor de order Vildan en natuurlijk ook voor de aardige beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjolein

Score: 5

03 Dec 2018

Past perfect

Vrijdag losse cupcake dozen besteld voor kerstballen. Ze passen perfect, super snelle levering. Als ik meer nodig heb bestel ik zeker weten weer bij Cupcakedozen.nl

Ze zien er ook super uit! Dank je wel voor de beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maria teuben

Score: 5

28 Nov 2018

Leuke cupcakedoosjes en snel geleverd

Snelle levering goed verpakt en in 1 woord super

Wat fijn Maria, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Taya's Bakery

Score: 5

26 Nov 2018

Top service! En kwalitatieve producten!

Ik ben goed geholpen bij het vinden van de juiste verpakkingen.

Fijn om te horen, bedankt voor je review!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cups and Cakes

Score: 5

17 Nov 2018

Zeer prettig!

Om 10 voor 4 in de middag nog net een bestelling door kunnen geven! De volgende dag in huis met de groeten van Lotte... Ik hou ervan, de website staat al onder m’n favorieten! πŸ‘ŒπŸ‘β˜ΊοΈ Groeten Lenie de Boer

Fijn dat het nog net even kon :-) Dank je wel voor de mooie woorden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Valisse taartjes

Score: 5

07 Nov 2018

goede,snelle en nette levering in 1 woord top!!

nu al meerdere keren iets besteld en ik kan niks anders dan tevreden zijn. als je met vragen zit geven ze netjes en snel antwoord en helpen je meedenken met een eventuele oplossing!

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SBJ

Score: 4

21 Oct 2018

Ideaal voor cupcakes/muffin

Makkelijk, met versiering sticker/label of strikje en klaar.

Dank je wel!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

sugar & pies

Score: 5

08 Oct 2018

Voldeed zeker aan de verwachting

Bestelling vlug geleverd, heel fijn om telkens weer een persoonlijke boodschap terug te vinden.

Goed te horen! Erg bedankt voor de beoordeling!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten