9.8/10

Cupcakedozen.nl


87 Beoordelingen (totaal)
56 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

rosescakeshop

Score: 5

19 Jan 2018

Top!

Handige website, producten zien eruit zoals op de foto en zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en keurig verpakt met een lief briefje.

Dank je wel Roos, heel fijn om te horen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carola's taarten atelier

Score: 4

17 Jan 2018

Goede snelle service

Mooie dozen Snelle levering

Dank je wel Carola!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karima Tammaoui

Score: 5

12 Jan 2018

Nette standaard doos

Heb ze nog niet gebruikt omdat ik nog andere had maar ze zien er goed en stevig genoeg uit zover ik kan beoordelen.

Hoop dat de verpakkingen je goed zullen bevallen Karima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Justine Verlodt

Score: 4

10 Jan 2018

Persoonlijk briefje

Zalig om de doos open te doen en een persoonlijk briefje te vinden. Goede service en levering.

Wat lief Justine, dank je wel voor de beoordeling!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Asmae Amarnis

Score: 5

10 Jan 2018

Jullie zijn de beste

Snel verzenden en goedkoper

Goed om te horen :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elske van den Heuvel

Score: 5

10 Jan 2018

Groot assortiment en een snelle levering.

Zeer prettig!

Dank je Elske!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Safiera

Score: 5

30 Dec 2017

Super tevreden klant

Cupcakedozem.nl is het beste wat ik ben tegen gekomen! Erg te spreken over de service dat ik al voor de 3e keer wat heb besteld. En elke keer lijkt het alsof ik een cadeau krijg omdat het zo mooi en netjes word ingepakt Love it! En dan heb ik het niet eens over de kleine details die de superwomans erbij voegen.

Nou, wat ontzettend lief, dank je wel 😊


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Angela Veen

Score: 5

08 Dec 2017

geweldig

Wat een geweldige service. Afgelopen week voor het eerst besteld en zo netjes en snel geleverd. het voelde weer even als pakjesavond omdat het zo mooi zat ingepakt. Heel erg bedankt, ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie

Nou, wat een fijne reactie. ☺️ Ontzettend bedankt Angela en heel graag gedaan natuurlijk!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zuleyha Kadioglu

Score: 5

28 Nov 2017

Erg mooi en van goede kwaliteit

Ben er erg tevreden mee, zeker een aanrader!

Wat fijn Zuleyha, dank je!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Taartuitdrunen

Score: 5

28 Nov 2017

Super

Duidelijke site, snelle service

Goed om te horen, dank je wel!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten