9.8/10

Cupcakedozen.nl


66 Beoordelingen (totaal)
66 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Melanie Horstink-Knights / Wish I Had A Cake

Score: 5

07 Sep 2017

Fantastisch

Website gemakkelijk te navigeren, makkelijk te bestellen, bestelling snel aangekomen. Heel gelukkig!

Fijn om te horen dat de nieuwe site ook prettig werkt. Dank je wel voor je feedback en positieve beoordeling Melanie!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roy Heijns

Score: 5

04 Sep 2017

Leuke website

Genoeg info en snelle levertijd

Dank je wel Roy!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolijn Slemmer

Score: 5

01 Sep 2017

super handig

ik had 100 cupcakes die ik moest vervoeren en daar waren deze dozen ideaal voor. ze bleven mooi op hun plek staan dus geen verschuiving

Goed om te horen Jolijn, bedankt voor je review!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kelly Maelstaf

Score: 5

30 Aug 2017

Snelle levering, zeer tevreden!

Idem als hierboven. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dank je wel en graag tot de volgende keer dan Kelly!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sandra Dermisek

Score: 5

30 Aug 2017

Snelle levering, keurig verpakt, gewoon goed!

Ruim assortiment, een aanrader.

Dank je wel Sandra!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendy Sam Sin

Score: 4

15 Aug 2017

Geweldig snelle levering en netjes verpakt

Goede ervaring, dus we gaan zeker nog eens bestellen

Dank je Wendy, graag tot een volgende keer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon's Taarten Toko

Score: 5

06 Jul 2017

Super service!

Ik bel ze en het word geregeld! Volgende dag in huis!

Bedankt voor je waardering Sharon, graag tot een volgende keer! :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cam Van Blackman-Nguyen/Cam Van Cupcakes

Score: 5

04 Jul 2017

Super kwaliteit cupcake dozen. Voor mij de beste in NL.

Voor mij geen andere! De kwaliteit van de cupcake dozen zijn top. Stevig, ziet er super professioneel uit. Mooie venster. Heb zo'n beetje alle cupcake dozen uitgeprobeerd maar geeneen komt in de buurt van cupcakedozen.nl. Prijs kwaliteit verhouding. Is duurder maar je hebt dan ook een mooi product. Voor een professionele & mooie uitstraling dan moet je echt deze cupcake dozen hebben.

Nou, wat fijn om te horen Cam! ☺️ Erg bedankt voor je review!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ghazala

Score: 5

20 Jun 2017

Topservice

Had de dozen snel nodig en ze werden dezelfde dag opgestuurd. Volgende dag had ik ze vroeg in huis! Topservice en de dozen zijn mooi en stevig!

Dat is heel leuk om te horen Ghazala, dank je wel voor je review!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nicole Vlaswinkel

Score: 5

13 Jun 2017

gewedlig

zeer tevreden over jullie service...

Dank je wel Nicole!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: www.cupcakedozen.nl/groothandel


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten