9.6/10

Cupcakedozen.nl


131 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jan 2019

5

Goede kwaliteit prijsverhouding

Makkelijke webiste, snelle bezorging. Leuke handgeschreven kaart erbij.

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Dank je wel voor de leuke beoordeling Yovanka!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Dec 2018

5

Ideale webshop, super tevreden!

Super tevreden over zowel de taartstolp als de service. We zijn erg tevreden dat we deze website hebben gevonden, we zullen zeker frequenter bestellen!

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Superleuk om te horen, dank je wel voor de beoordeling en graag tot de volgende keer! :-)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Dec 2018

5

Betaalbare prijs en snelle levering

Is niet de eerste keer dat ik bestel en moet zeggen dat ik niks slechts te melden heb.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2018

5

Uitstekende service!!

Veel keuze. Zeer makkelijke webshop. Altijd snel geleverd. Doe zo verder!!!

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Bedankt weer voor de order Vildan en natuurlijk ook voor de aardige beoordeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2018

5

Past perfect

Vrijdag losse cupcake dozen besteld voor kerstballen. Ze passen perfect, super snelle levering. Als ik meer nodig heb bestel ik zeker weten weer bij Cupcakedozen.nl

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Ze zien er ook super uit! Dank je wel voor de beoordeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2018

5

Leuke cupcakedoosjes en snel geleverd

Snelle levering goed verpakt en in 1 woord super

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Wat fijn Maria, dank je wel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2018

5

Top service! En kwalitatieve producten!

Ik ben goed geholpen bij het vinden van de juiste verpakkingen.

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Fijn om te horen, bedankt voor je review!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2018

5

Zeer prettig!

Om 10 voor 4 in de middag nog net een bestelling door kunnen geven! De volgende dag in huis met de groeten van Lotte... Ik hou ervan, de website staat al onder m’n favorieten! πŸ‘ŒπŸ‘β˜ΊοΈ Groeten Lenie de Boer

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Fijn dat het nog net even kon :-) Dank je wel voor de mooie woorden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Nov 2018

5

goede,snelle en nette levering in 1 woord top!!

nu al meerdere keren iets besteld en ik kan niks anders dan tevreden zijn. als je met vragen zit geven ze netjes en snel antwoord en helpen je meedenken met een eventuele oplossing!

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je beoordeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2018

4

Ideaal voor cupcakes/muffin

Makkelijk, met versiering sticker/label of strikje en klaar.

Antwoord van Cupcakedozen.nl
Dank je wel!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: https://groothandel.cupcakedozen.nl/

Contactgegevens


0614338274
KVK: 32149533

Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW
Leusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten