9.8/10

Cupcakedozen.nl


75 Beoordelingen (totaal)
61 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Mirjam Does

Score: 5

08 Nov 2017

Een toponderrneming!

Wat een attente, klantgerichte en vooral persoonlijke benadering. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Wat fijn om te horen, bedankt voor voor je review Mirjam!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Liz

Score: 5

03 Nov 2017

Top service!

Snelle levering, prettige service bij navraag over de bezorging. Helemaal tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Suz

Score: 5

03 Nov 2017

Goede service

Goede service. Snelle reply en snelle verzending. Zorgvuldig verpakt met een persoonlijk briefje erbij.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sweettable4you

Score: 5

02 Nov 2017

Snelle levering en stevige dozen

Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en zeer snelle levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stukje Taart

Score: 5

25 Oct 2017

Een cadeautje om te ontvangen!

Snelle service, leuk ingepakt en nog betaalbaar ook.

Fijn om te horen, dank je wel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

esra aygunduz

Score: 3

14 Oct 2017

cupcake dozen

ze zijn voldoende ik moest ff puzzelen wat de midden stuk precies was want die heeft nie echt nut .. maar verder alles prima

Bedankt voor je reactie Esra, wat bedoel je precies met het middenstuk?


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

margo breijman

Score: 5

12 Oct 2017

Een cadeuatje voor jezelf !

Goede service, snelle levering, een bedankbriefje voor de bestelling en netjes ingepakt als een echt cadeautje !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carla van Leeuwen

Score: 5

04 Oct 2017

top !

snelle verzenden ! keurig verpakt

Bedankt Carla!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Melanie Horstink-Knights / Wish I Had A Cake

Score: 5

07 Sep 2017

Fantastisch

Website gemakkelijk te navigeren, makkelijk te bestellen, bestelling snel aangekomen. Heel gelukkig!

Fijn om te horen dat de nieuwe site ook prettig werkt. Dank je wel voor je feedback en positieve beoordeling Melanie!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roy Heijns

Score: 5

04 Sep 2017

Leuke website

Genoeg info en snelle levertijd

Dank je wel Roy!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


U vindt bij ons een compleet assortiment aan mooie verpakkingen voor cupcakes en macarons!
Per stuk te bestellen of in grote hoeveelheden via onze groothandelspagina: www.cupcakedozen.nl/groothandel


Contactgegevens
E-mail: info@cupcakedozen.nl
Tel: 0614338274
KVK: 32149533

Website
www.cupcakedozen.nl

Adres
Cupcakedozen.nl
Lamoen 10
3833CW Leusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten