9.8

Crocheernaald.be


40 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

21 Feb 2024

5

Super vlotte service

Heel snelle levering en het persoonlijke briefje is leuk en maakt het persoonlijk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Feb 2024

5

Super blij met mijn bestelling en vlot geleverd !

Eerste maal besteld en mijn verwachtingen zijn zeker ingelost ,graag bestel ik nog iets in de toekomst,nieuwe klant bij 🤩

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel Els!! Groetjes An!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2023

5

Topkwaliteit, zowel het materiaal als de service!

Hele snelle en goede service. Altijd snel in het beantwoorden van vragen én topkwaliteit. Wat wil een mens nog meer?

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jul 2023

5

Perfecte snelle service, prima kwaliteit

Super, snelle service, bijbestellen van iets die niet voorhanden was kan ook. Snelle en correcte informatie

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2022

5

Bestelling met zorg behandeld en snelle levering.

Mijnbestelling was met zorg behandeld en heel snel geleverd. Het persoonlijk met de hand geschreven briefje was een leuke verrassing, alsook de attentie. Is de eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb, maar zeker NIET de laatste keer.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!! An


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 May 2022

5

Fantastisch!!

Zeer goede service, vriendelijke vrouw, er wordt meegedacht over de verzending en erg vriendelijk!!! Ik ben verbaasd dat dit nog bestaat!!!!

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2022

5

Top

Ik heb de bestelling netjes verpakt en snel aangekregen.Er was een fijne persoonlijk berichtje bij.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor de leuke reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2022

5

Heel aangename start van mijn eerste breiprojectje.

Perfecte snelle service. De personal touch met de leuke attentie in het pakketje maakten het helemaal af.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor de leuke reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2021

5

Goede service door een super vriendelijk dame !

Dikke dank u wel voor het super leuke briefje en de hand-made handjes die bij de bestelling waren. Ik ga ongetwijfeld veel plezier beleven aan het haken van de autootjes voor mijn kleinzoontje.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je mooie reactie! An


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Snelle levering met een persoonlijk accent

Zeer snelle levering met een persoonlijk, handgeschreven briefje bij de bestelling. Extra uitleg over het bestelde garen en interesse wat er mee gaat gebeuren. Fantastisch!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Crocheernaald.be

Haken en breien is weer helemaal in ! Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij crocheernaald.be aan het juiste adres!

Contactgegevens


0032/479.71.90.78

Crocheernaald.be
Steenbeekstraat 75
8650
Houthulst - Jonkershove

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten