9.8

Crocheernaald.be


32 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

14 Oct 2021

5

Goede service door een super vriendelijk dame !

Dikke dank u wel voor het super leuke briefje en de hand-made handjes die bij de bestelling waren. Ik ga ongetwijfeld veel plezier beleven aan het haken van de autootjes voor mijn kleinzoontje.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je mooie reactie! An


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2021

5

Snelle levering met een persoonlijk accent

Zeer snelle levering met een persoonlijk, handgeschreven briefje bij de bestelling. Extra uitleg over het bestelde garen en interesse wat er mee gaat gebeuren. Fantastisch!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

persoonlijke en uitstekende service, ondernemer met een hart!

Mijn bestelling werd zeer snel afgehandeld, persoonlijk berichtje gekregen naar welk adres er mocht verstuurd worden en bij aflevering een persoonlijke nota ontvangen en een klein selfmade attentie. In de toekomst zal ik hier zeker nog dingen blijven bestellen, AAA+++++

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie Diana!! Blij te horen dat ik je nog zal terugzien!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2020

5

heel vriendelijk

Super, ik werd zelfs op een zondag geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2020

5

Super service, snelle verzending en nog een leuke nota met extraatje ook.

Heel vriendelijke mevrouw die echt de moeite neemt om haar (potentiële) klanten terwille te zijn. Een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jun 2020

5

heel tevreden ,snelle levering top!!

Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij jullie,hoe ik bij jullie ben terecht gekomen...geen idee maar ik ben zeer tevreden over de produkten en de snelle levering. het met de hand geschreven biefje erbij was heel fiin en die handjes als cadeau ...zo leuk. ik kom zeker terug eerst mijn dekentje haken.gr margot


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

In corona tijden het juiste materiaal vinden is al moeilijk. Liefst in België natuurlijk. Gelukkig gevonden bij de crocheernaald en dat werd dan ook nog snel geleverd. En als verrassing een leuk persoonlijk briefje met cadeautje erbij. Mijn dag kon niet meer stuk. En ik kon eindelijk mijn project afwerken. Dikke merci

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

Zeer snelle verzending en goeie produkten

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2020

5

Fantastisch!!

Super snelle levering van de bestelde artikelen vergezeld van een persoonlijk bericht en een fijne verrassing!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Mar 2020

5

Good products, fast delivery and a personal touch from the owner. I totally recommend!!

Antwoord van Crocheernaald.be
Thanks!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Crocheernaald.be

Haken en breien is weer helemaal in ! Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij crocheernaald.be aan het juiste adres!

Contactgegevens


0032/479.71.90.78

Crocheernaald.be
Steenbeekstraat 75
8650
Houthulst - Jonkershove

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten