9.8/10

Crocheernaald.be


17 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Hilde Moriau

28 May 2019

5

Eerste keer dat ik bestel en direct goed gevoel, super dus!

Overzichteijke website, bestelmogelijkheid gaat vlot evenals levering (was super snel!). En... het persoonlijk begeleidend briefje van An was hartverwarmend ;-)

Antwoord van Crocheernaald.be
Hallo Hilde, dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Miranda Lemarcq

17 May 2019

5

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Miranda Lemarcq

11 Apr 2019

5

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Lizzy Vrancken

29 Jan 2019

5

Zeer goede service

Heb voor de eerste keer een bestelling gedaan , snelle, goede service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Aileen Puttemans

09 Jan 2019

3

Tevreden, maar uitleg kan beter.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik ging er meteen mee aan de slag. Wat ik wel jammer vond is dat de site niet echt duidelijk was met betrekking tot de oogjes.. Ik bestelde 14 oogjes (voor 7 popjes). Doordat ik de site niet duidelijk vond, bestelde ik 14 paar oogjes en heb ik nu dus 28 oogjes in plaats van 14. Er moet duidelijk aangegeven worden of je de oogjes per paar of individueel aankoopt, dat was voor mij nu niet het geval. Dat is ook het enige puntje van kritiek! Ik was ook erg blij met het briefje dat bij de bestelling zat!

Antwoord van Crocheernaald.be
Beste Aileen, dank je wel voor je reactie, Bij de omschrijving van het product staat vermeld: Oogjes worden verkocht per paar, dus 1 in winkelwagen = 2 oogjes en 2 plastieken achterkantjes Dus volgens ons zou dit wel duidelijk moeten zijn zo :-) , met vriendelijke groet, An!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nanske Panske

29 Dec 2018

5

Super shop

Perfecte service, heel behulpzaam , snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Inne Verheijen

05 Dec 2018

5

Heel fijne samenwerking!

Als er zich een probleem optreedt is staan ze paraat om te helpen en mee te zoeken naar een oplossing.

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anne Pepermans

02 Oct 2018

5

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Direct en geen vraag is jullie te veel . Beveel jullie aan iedereen aan . Ben direct Geholpen geweest en alles is in goede verstandhouding verlopen .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Veerle Rubens

08 Aug 2018

5

Super

Goede opvolging voor de levering Ook een kleinigheidje als bedankje om te bestellen Snelle levering

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Kim Van Acoleyen

21 Feb 2018

5

Schitterende dienstverlening!

Er zat zelfs een handgeschreven brief bij de levering en twee mini handje waarop “home made” staat! Gaf echt zin om eraan te beginnen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Haken en breien is weer helemaal in ! Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij crocheernaald.be aan het juiste adres!

Contactgegevens

E-mail: info@crocheernaald.be
Tel: 0032/479.71.90.78
KVK: 0648.687.005

Adres
Crocheernaald.be
Steenbeekstraat 75
8650 Houthulst - Jonkershove

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten