9.8

Crocheernaald.be


27 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Jun 2020

5

heel tevreden ,snelle levering top!!

Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij jullie,hoe ik bij jullie ben terecht gekomen...geen idee maar ik ben zeer tevreden over de produkten en de snelle levering. het met de hand geschreven biefje erbij was heel fiin en die handjes als cadeau ...zo leuk. ik kom zeker terug eerst mijn dekentje haken.gr margot


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

In corona tijden het juiste materiaal vinden is al moeilijk. Liefst in België natuurlijk. Gelukkig gevonden bij de crocheernaald en dat werd dan ook nog snel geleverd. En als verrassing een leuk persoonlijk briefje met cadeautje erbij. Mijn dag kon niet meer stuk. En ik kon eindelijk mijn project afwerken. Dikke merci

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

5

Zeer snelle verzending en goeie produkten

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2020

5

Fantastisch!!

Super snelle levering van de bestelde artikelen vergezeld van een persoonlijk bericht en een fijne verrassing!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Mar 2020

5

Good products, fast delivery and a personal touch from the owner. I totally recommend!!

Antwoord van Crocheernaald.be
Thanks!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2020

5

Super leuke bestelling met een extraatje en een persoonlijk briefje

Super goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Mar 2020

5

Goed geholpen

Antwoord van Crocheernaald.be
Dank je wel! An


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2020

5

Zeer veel aanbod en heel vriendelijk

Zeer goed. Persoonlijk om katoen geweest en was geen enkel probleem


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2019

4

Aangenaam kennis maken met Crocheernaald.

Het heeft me aangenaam verrast dat er geschreven briefje bij was. Het is dan allemaal niet zo onpersoonlijk als online bestelling


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 May 2019

5

Eerste keer dat ik bestel en direct goed gevoel, super dus!

Overzichteijke website, bestelmogelijkheid gaat vlot evenals levering (was super snel!). En... het persoonlijk begeleidend briefje van An was hartverwarmend ;-)

Antwoord van Crocheernaald.be
Hallo Hilde, dank je wel voor je reactie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Crocheernaald.be

Haken en breien is weer helemaal in ! Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij crocheernaald.be aan het juiste adres!

Contactgegevens


0032/479.71.90.78

Crocheernaald.be
Steenbeekstraat 75
8650
Houthulst - Jonkershove

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten