9.8/10

Crocheernaald.be


16 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Miranda Lemarcq

Score: 5

17 May 2019

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Miranda Lemarcq

Score: 5

11 Apr 2019

Snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lizzy Vrancken

Score: 5

29 Jan 2019

Zeer goede service

Heb voor de eerste keer een bestelling gedaan , snelle, goede service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Aileen Puttemans

Score: 3

09 Jan 2019

Tevreden, maar uitleg kan beter.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik ging er meteen mee aan de slag. Wat ik wel jammer vond is dat de site niet echt duidelijk was met betrekking tot de oogjes.. Ik bestelde 14 oogjes (voor 7 popjes). Doordat ik de site niet duidelijk vond, bestelde ik 14 paar oogjes en heb ik nu dus 28 oogjes in plaats van 14. Er moet duidelijk aangegeven worden of je de oogjes per paar of individueel aankoopt, dat was voor mij nu niet het geval. Dat is ook het enige puntje van kritiek! Ik was ook erg blij met het briefje dat bij de bestelling zat!

Beste Aileen, dank je wel voor je reactie, Bij de omschrijving van het product staat vermeld: Oogjes worden verkocht per paar, dus 1 in winkelwagen = 2 oogjes en 2 plastieken achterkantjes Dus volgens ons zou dit wel duidelijk moeten zijn zo :-) , met vriendelijke groet, An!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nanske Panske

Score: 5

29 Dec 2018

Super shop

Perfecte service, heel behulpzaam , snelle levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Inne Verheijen

Score: 5

05 Dec 2018

Heel fijne samenwerking!

Als er zich een probleem optreedt is staan ze paraat om te helpen en mee te zoeken naar een oplossing.

Dank je wel voor je reactie!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anne Pepermans

Score: 5

02 Oct 2018

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Direct en geen vraag is jullie te veel . Beveel jullie aan iedereen aan . Ben direct Geholpen geweest en alles is in goede verstandhouding verlopen .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Veerle Rubens

Score: 5

08 Aug 2018

Super

Goede opvolging voor de levering Ook een kleinigheidje als bedankje om te bestellen Snelle levering

Dank je wel voor je reactie!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kim Van Acoleyen

Score: 5

21 Feb 2018

Schitterende dienstverlening!

Er zat zelfs een handgeschreven brief bij de levering en twee mini handje waarop “home made” staat! Gaf echt zin om eraan te beginnen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Greta Walschot

Score: 5

13 Feb 2018

Snelle levering, goed verpakt !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Haken en breien is weer helemaal in ! Bent u op zoek naar betaalbare breiwol, wol of katoen om te haken of andere handwerkbenodigdheden? Dan bent u bij crocheernaald.be aan het juiste adres!


Contactgegevens
E-mail: info@crocheernaald.be
Tel: 0032/479.71.90.78
KVK: 0648.687.005

Adres
Crocheernaald.be
Steenbeekstraat 75
8650 Houthulst - Jonkershove


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate