9.6/10

Conceptual Styles


19 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sophie

Score: 5

05 Apr 2017

Super, niks aan op te merken

Veel informatie op de website, heel snelle levering en goed verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jody

Score: 5

18 Mar 2017

Amazing results . Love korean skin care products

I will be ordering more from now on but im hoping more product will be available and not most of the time out of stock . I really love and saw the results of those skin care product i bought . I will be one of the many permanent customer from this time on . Waiting only for those products to be available .Thank you for making it possible for me to order .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

JS

Score: 4

18 Mar 2017

Top!

Fijne producten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

John de Groot

Score: 5

30 Jan 2017

Perfecte webshop supersnel prima producten en prijzen

Professionele webshop met duidelijke orderbevestiging en verzendinformatie Tijdens het orderproces kun je alles volgen. Ik had een fout gemaakt bij mijn productkeuze. Ik heb ze een bericht gestuurd en de volgende dag in de winkel probleemloos geruild. Leuke winkel trouwens


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Esli

Score: 5

30 Nov 2016

goed :)

handig dat je de producten van de webshop ook kan ophalen in de winkel. personeel is ook erg aardig


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Magda

Score: 5

22 Nov 2016

Very happy with my experience. Will order again

I received the package the next day, as specified on the website and had a good experience overall. I will definitely order again and visit their store in Rotterdam if I'm ever there.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Poppy

Score: 5

13 Jul 2016

Nice little cute shop

Nice little cute shop, must give it a visit. They sell many korean skincare products. Nice people as well!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisa

Score: 5

02 Jul 2016

Super leuke winkel en geweldige service

Ben zo blij dat ik deze winkel/webwinkel heb ontdekt, stuk voor stuk hele goeie producten en de service is echt super! Echt een aanrader! :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tugce

Score: 5

04 Jun 2016

CUTEST WINKEL EVER^^

Deze winkel is super cute met leuke en goeie producten,en het is echt een must voor een goeie skincare. Zeker aan te raden voor iedereen om eens een kijkje te nemen,Vooral voor huge korea/kpop fans net als ik,haha.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sarah

Score: 5

11 May 2016

Wonderful service, fast delivery

My order came very quickly, the items were exactly right, and the customer service and communication was great! I'll definitely shop here again soon.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Bij Haru Haru kun je terecht voor alles omtrent kbeauty. Zij is het mooie zusje van Conceptual Styles die je graag wilt helpen bij jouw zoektocht naar de juiste huidverzorgigsroutine.

Bezoek haar online op: www.haruharubeauty.com of in Rotterdam.


Contactgegevens
E-mail: info@haruharubeauty.com
Tel: 010-7370315
KVK: 61548847

Adres
Conceptual Styles
Oude Binnenweg 105
3012JB Rotterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate