9.6/10

Conceptual Styles


19 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

05 Apr 2017

5

Super, niks aan op te merken

Veel informatie op de website, heel snelle levering en goed verpakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Mar 2017

5

Amazing results . Love korean skin care products

I will be ordering more from now on but im hoping more product will be available and not most of the time out of stock . I really love and saw the results of those skin care product i bought . I will be one of the many permanent customer from this time on . Waiting only for those products to be available .Thank you for making it possible for me to order .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Mar 2017

4

Top!

Fijne producten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2017

5

Perfecte webshop supersnel prima producten en prijzen

Professionele webshop met duidelijke orderbevestiging en verzendinformatie Tijdens het orderproces kun je alles volgen. Ik had een fout gemaakt bij mijn productkeuze. Ik heb ze een bericht gestuurd en de volgende dag in de winkel probleemloos geruild. Leuke winkel trouwens


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2016

5

goed :)

handig dat je de producten van de webshop ook kan ophalen in de winkel. personeel is ook erg aardig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2016

5

Very happy with my experience. Will order again

I received the package the next day, as specified on the website and had a good experience overall. I will definitely order again and visit their store in Rotterdam if I'm ever there.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jul 2016

5

Nice little cute shop

Nice little cute shop, must give it a visit. They sell many korean skincare products. Nice people as well!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2016

5

Super leuke winkel en geweldige service

Ben zo blij dat ik deze winkel/webwinkel heb ontdekt, stuk voor stuk hele goeie producten en de service is echt super! Echt een aanrader! :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2016

5

CUTEST WINKEL EVER^^

Deze winkel is super cute met leuke en goeie producten,en het is echt een must voor een goeie skincare. Zeker aan te raden voor iedereen om eens een kijkje te nemen,Vooral voor huge korea/kpop fans net als ik,haha.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2016

5

Wonderful service, fast delivery

My order came very quickly, the items were exactly right, and the customer service and communication was great! I'll definitely shop here again soon.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Conceptual Styles

Bij Haru Haru kun je terecht voor alles omtrent kbeauty. Zij is het mooie zusje van Conceptual Styles die je graag wilt helpen bij jouw zoektocht naar de juiste huidverzorgigsroutine.

Bezoek haar online op: www.haruharubeauty.com of in Rotterdam.

Contactgegevens


010-7370315
KVK: 61548847

Conceptual Styles
Oude Binnenweg 105
3012JB
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten