10

Carrie Cushion


4 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Feb 2021

5

Het kussen geeft mij zoveel meer kwaliteit van leven.

De ervaring met dit kussen is geweldig. Na enige tijd proberen wanneer ik de minste pijn had bij het zitten, door meer of minder lucht in het kussen te pompen. Het unieke van dit kussen is, dat bij problemen van stuitje, bilspleet en anus er geen belasting is bij het zitten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jan 2021

5

Goed kussen

Blijft lang goed. Zakt niet in


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jan 2021

5

Zitten zonder pijn, onmisbaar kussen.

Na 2 operaties en bestralingen van de prostaat/blaas werd het steeds moeilijker zonder pijn te zitten, “late bestralingsschade”heet dat.Op advies van mijn bekkenfysiotherapeut toen een Carrie Cushion aangeschaft; een geweldige koop. Zonder dit kussen kan ik niet op de bank zitten. En dat is erg; voor mij dus een onmisbaar kussen. Mijn beste aankoop ooit!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2021

5

Veel minder stuitpijn tijdens het zitten!

Door een ongeval heb ik veel last van mijn stuit. Ik werd door de fysiotherapeut gewezen op het carrie kussen. Sinds ik daar gebruik van maak kan ik weer lekker aan de eettafel zitten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Carrie Cushion

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf dat mensen helpt met zitproblemen sinds 1996. In samenwerking met twee bekkenfysiotherapeuten hebben we ons als doel gesteld om de zitpijn van mensen met bekken(bodem)problemen te verlichten. Hiervoor ontwikkelden we het orthopedisch zitkussen Carrie Cushion.

Contactgegevens


0854873333

Carrie Cushion
Wijzend 62
1613KP
Grootebroek

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten