10

CareCumin


5 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 May 2021

5

Werkt voor mij.

Helpt super om mijn gewrichtsklachten te verminderen.Dit is heel makkelijk in te nemen en ik vergeet het nooit omdat ik er echt voordeel bij heb. Heb meer energie, veel minder stijf bij het opstaan.Ook voel ik mij lichter en opgewekter.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

Super goed product

Ik gebruik de druppen voor mijn rugklachten, ik heb chronische ontstekingen door slijtage in mijn onder rug. De pijn en stijfheid zijn sinds het gebruik van de druppen nagenoeg weg. En tot op heden is er nog geen ander middel geweest die dit effect heeft gehad. Dus ik blijf deze druppen mooi gebruiken!! Zeker omdat dit op natuurlijke basis is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

CareCumin is geweldig! Zeer effectief

Via via gehoord over Carecumin, ietwat sceptisch overgegaan tot de aankoop van het product... in één woord geweldig! Ik gebruik het product vanwege chronische pijnen in de gewrichten. Let op! Neem CareCumin conform de bijsluiter, dus ook niet te laat op de dag, het geeft een enorme energieboost en dat is top, maar niet handig voor het slapen gaan. 😉


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2020

5

Weinig tot geen gewrichtspijn meer

Mijn fysiotherapeut heeft mij carecumin aangeraden omdat ik behoorlijk last heb van gewrichtspijn. Na een week 3 keer daags 3 druppels carecumin te hebben genomen kon ik het verschil goed merken. Opstaan in de ochtend zonder pijn en geen stijve pijnlijke handen meer. Spelen op de grond met je kleinkinderen en op kunnen staan zonder pijn is heel fijn. Ik ben mijn fysiotherapeut dankbaar voor de carecumin tip!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2020

5

Nooit meer blaasontsteking, fantastisch!!

Na jarenlang strijden tegen blaasontstekingen, heb ik gelukkig CareCumin ontdekt. Dagelijks gebruik ik ‘s ochtends drie en ‘s middags drie druppels. Sindsdien nooit meer blaasontsteking gehad en nooit meer antibiotica hoeven gebruiken. In het verleden diverse andere natuurlijke producten getest (cranberry enz), maar niks werkt zo doeltreffend als CareCumin.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


CareCumin

CareCumin™
Uniek effectief curcumine-extract
Voel het verschil zelf - Verscherp je focus - Verbeter je vitaliteit
Het hoofdbestanddeel van CareCumin™ is het plantaardige curcumine; een natuurlijke antioxidant en anti-inflammatoire stof, afkomstig uit de specerij kurkuma.
Het voedingssupplement is op een unieke wijze bereid. Deze methode is na jarenlang intensief onderzoek ontwikkeld door Prof. Dr. Michal Heger.
CareCumin™ is vrij van: soja, gist, vis, schaaldieren, noten, pinda’s, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
CareCumin™ is: plantaardig, glutenvrij, lactosevrij, non-GMO, gecertificeerd HACCP en bpa-vrij.

Contactgegevens


088 KURKUMA

CareCumin
Edisonstraat 46
8912 AW
Leeuwarden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten