10

Camera42


29 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

18 Jan 2023

5

Aangename aankoop ervaring.

Aangename aankoop ervaring. Vlotte,vriendelijke verkoper met een snelle,degelijke verzend-service en betrouwbare communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2023

5

Fijne betrouwbare verkoper.

Fijn contact, correcte beschrijving van het artikel en een snelle afhandeling. Ik kan Camera42 van harte aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2022

5

Snel, kundig en betrouwbaar

Gebruikt objectief gekocht. Informatie was duidelijk en voldoende. Alle contacten waren vriendelijk, behulpzaam en snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2022

5

Goede sevice, mooi objectief.

Topper


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2022

5

Vriendelijk en oprecht.

Kocht een lens via Marktplaats. Olaf reageerde uiterst vriendelijk en correct. Bood een (meer dan) goede deal en verzond direct. Hij bood ook meteen een prima bedrag te willen betalen voor een lens met een 'probleem' van mij. Ook hierin snel, en in vertrouwen, een deal gesloten. Niets dan lof voor Olaf en Camera42. Terechte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 May 2022

5

fijne camera gekocht

zeer professioneel geholpen en gratis als extra een geheugenkaart gekregen camera was goed verpakt verzonden lof voor camera42


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2022

5

Lenzen gered!

Ik had mijn Nikkor lenzen te lang in een vochtige tas laten zitten na een Azie reis (paar jaar) en realiseerde me niet dat de tas vochtig was. Wilde de lenzen weer gaan gebruiken naar upgrade D500 en zag toen tot mijn schrik dat in alle lenzen schimmel was neergeslagen. Via tip van Kamera Express Den Bosch (zeer sympathiek) verwezen naar Olaf Camera42. Olaf heeft lenzen bekeken en eerlijk gezegd dat hij dacht dat het wel zou lukken maar niet kon garanderen. Is er mee aan het werk gegaan en keurig fotoos gestuurd van de uit elkaar gehaalde lenzen waarop schimmels nog beter waren te zien. De lenzen heeft hij schoongemaakt in elkaar gezet en ze zijn weer als nieuw. 1 lens de 10-24 mm kon hij niet doen omdat hij dan gelijmde lenzen uit het frame moest snijden en dat was bij deze lens een groot risico. Daar was de schimmel het kleinst dus heb ik dat niet laten doen. Het duurde een week een de rekening was een fractie van wat het geweest was als ik alle lenzen via Nikon had laten doen. Top geholpen dus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2022

5

Super

Snelle en goede communicatie. Verteld eerlijk het hele verhaal met duidelijke foto's. Zeer goed verpakt zodat er niets stuk kan gaan tijdens vervoer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Nov 2021

5

Schitterende service - aanrader voor iedereen

Vlotte en correctie communicatie. Hoge toegevoegde waarde. Eerlijk, oprecht, je zou voor je plezier een objectief stukmaken om het door Olaf te laten herstellen !!! Dat dit niveau van (hoge) service nog bestaat in deze tijd. Ben ik blij dat wij Belgen nog zo'n Noorderburen hebben !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2021

5

Goede service, vriendelijke communicatie.

Lumix GF 1 , mooi compact toestel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camera42

Contactgegevens


0137851943

Camera42
Mostheuvelstraat 59
5045DP
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten