9.8

Camera42


19 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Sep 2021

4

Vriendelijk, behulpzaam, goede service en toelichting

Reageert snel, heldere communicatie en uitleg bij de camera. Mogelijkheid om uit te proberen en garantie te nemen. Camera net gekocht, nog geen gebruikerservaring. Ziet er netjes uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2021

5

Prima lens voor een prima prijs, prima verpakt verzonden

Prettige communicatie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2021

5

Vriendelijk contact en snelle levering.

Een aankoop via Marktplaats was snel geregeld na een vriendelijk contact. Product werd snel en degelijk verpakt verzonden. Absoluut een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2021

5

geleverde is conform de verwachting

prioma


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2021

5

Goede en vriendelijke service!

Fijne lens gekocht voor een topprijs en werkt super! Hele vriendelijke service en veel uitleg gekregen over de apparatuur!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2021

5

klantvriendelijk en welwillend

ik heb een prima ervaring. Werd vriendelijk terug gemaild en mijn vragen werden beantwoord. Ik heb het toestel over de post ontvangen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Apr 2021

5

Eerlijke en betrouwbare verkoper

Voor de 2e keer een lens gekocht bij camera42, reageert vriendelijk, snel en is beide keren netjes en duidelijk geweest. Voor iedereen die een nette en goede lens zoekt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2021

5

Aankoop prima geregeld

Een canon 16-35 2.8 L usm gekocht een fantastische lens voor een prima prijs. Aankoop en verzending prima geregeld als de service na aankoop ook zo geregeld is is het helemaal top. Zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Mar 2021

5

Absoluut top!

Mijn favoriete lens is de Canon L 70-200 met name vanwege de fantastische portretten waarbij je elke haar superscherp ziet. Helaas merkte ik al vele maanden dat de resultaten wisselvallig waren en nooit de resultaten gaven die ik kende. In contact getreden met Camera 24 en een afspraak gemaakt. Binnen 3 minuten was het probleem al vastgesteld. Een gebroken geleider! Keurige offerte ontvangen met superscherpe calculatie. Inmiddels de lens weer terug en ik ben weer superblij met het feit dat de lens weer werkt zoals hij uit de fabriek kwam. Kortom: super service, super kwaliteit en superscherpe prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2020

5

Camera42 is Onvergetelijk goed en barmhartig!

Mijn ervaring is zeer positief. Ik was nogal gespannen, maar ik werd tot rust gebracht door de verkoper Camera42. Ik heb alles goed mogen bekijken en product was helemaal in orde. De verkoper heeft ook zich aan de corona-maatregelen gehouden. Het mooiste was, dat Ik verrast werd door zijn vriendelijkheid en barmhartigheid. Ik kreeg letterlijk een cameratas gratis mee van de verkoper Camera42. Onvergetelijk dit....


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camera42

Contactgegevens


0137851943

Camera42
Mostheuvelstraat 59
5045DP
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten