10

Camera42


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

03 Nov 2020

5

Camera42 is Onvergetelijk goed en barmhartig!

Mijn ervaring is zeer positief. Ik was nogal gespannen, maar ik werd tot rust gebracht door de verkoper Camera42. Ik heb alles goed mogen bekijken en product was helemaal in orde. De verkoper heeft ook zich aan de corona-maatregelen gehouden. Het mooiste was, dat Ik verrast werd door zijn vriendelijkheid en barmhartigheid. Ik kreeg letterlijk een cameratas gratis mee van de verkoper Camera42. Onvergetelijk dit....


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Nov 2020

5

top service

een canon eos gespot op mp van camera42 een bericht gestuurd kreeg bericht terug dat er nog een andere had liggen met veel minder klicks . Voor deze gekozen binnen gekregen met nog toebehoren erbij, werkelijk als nieuw zelfs de doos en bijbehorende hele goede prijs kwaliteit. zeker aan te bevelen geeft goede service en vriendelijk en eerlijk !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2020

5

Dik tevreden! Klantvrijdelijkheid, deskundigheid en oplossingsgerichtheid die je niet vaak meer ziet!

Het beeld op het scherm van onze Canon EOS 750D bleef op zijn kop staan. Camera42 zocht na een eerste telefonisch contact al vrijblijvend uit hoe dit te verhelpen was, en kwam 1 dag later al met een reactie. We konden de schakelaar laten vervangen (zodat het beeld weer meedraait met het scherm), of de schakelaar overbruggen zodat het beeld altijd recht staat. Overbruggen was goedkoper en had een kortere doorlooptijd, dus wij waren erg blij met deze keuze. De camera kon met een vervoerder naar keuze opgestuurd worden, en 1 dag na het verzenden(!) kregen wij al bericht dat de reparatie succesvol was uitgevoerd, met in de bijlage een foto van het eindresultaat. Wederom 1 werkdag laten (er zat een weekend tussen) kregen wij de camera al weer thuis afgeleverd. Kortom, een grote glimlach op onze gezichten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2020

5

Geweldige deal en heel prettig sympatiek contact

Geweldige deal en zeer sympatiek vriendelijk en zeeer zorgzaam hulpvaardig Zeker de moeite waard om indien mogelijk blijvend zaken met elkaar te kunnen doen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

Reageert vlug doet wat hij belooft

Is zakelijk en coulant


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2020

5

Mooi dienst en product

De communicatie was snel en duidelijk. Het product was heel netjes en helemaal in orde. Bijna zoals nieuw. Betrouwbaar verkoper en snelle verzending. Heel blij mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Apr 2020

5

TOP! Gewoon service zoals service hoort te zijn.

Ervaring is uitstekend met Camera42. Mijn Canon lens, gaf een error1, na een korte mail wisseling mijn lens voor reparatie op woensdag gebracht. Omdat ik mijn lens niet dagelijks nodig heb, zou het ongeveer een week gaan duren duren. Op vrijdag al een bericht dat de lens al weer gerepareerd klaar staat om te worden opgehaald. Top! Netjes te woord gestaan, zelfs het vervangen onderdeel erbij. Voor mij zeker een adres om te onthouden, voor het geval er weer zoiets mocht gebeuren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Apr 2020

5

Uitstekende communicatie, transparant en prima levering

Plezierig contact, erg behulpzaam en terzake kundig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Mar 2020

5

Perfecte communicatie en service

Bij Camera42 een tweedehands camera gekocht waarvan ik zeer tevreden ben over de service. Snelle levering en op vragen wordt heel snel een duidelijk antwoord gegeven. Prima!!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Mar 2020

5

Een objectief besteld via marktplaats bij Camera42. Na een snelle en vriendelijke reactie, overgegaan tot een deal. Snel geleverd en netjes en goed verpakt aangekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Camera42

Contactgegevens


0137851943

Camera42
Mostheuvelstraat 59
5045DP
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten