9.6/10

Bureau Juiste Taal


30 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

28 Nov 2017

5

Zeer goed, er word heel snel gereageerd en het verslag is snel nagekeken

Er wordt snel gereageerd op vragen en overleg over de termijn verloopt makkelijk. Binnen 2 dagen had ik het verslag nagekeken terug. Zeer prettig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2017

5

Perfect

Ik zou niet weten hoe Bureau Juiste Taal mijn tekst anders kon corrigeren. Ze hebben op alle punten gelet, daarbij hebben zij mijn tekst niet veranderd. Zij hebben alleen op nodige plekken aanpassingen gebracht, waarbij zij niet complete zinnen veranderen. Op zeer korte termijn (3 werkdagen) heb ik mijn tekst gecorrigeerd terug gekregen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Nov 2017

5

Snel, betrouwbaar, vriendelijk.

Ik ben hbo student, maar ik heb moeite met de Nederlands, omdat ik op latere leeftijd naar Nederland ben gekomen. Sinds vorig jaar corrigeren de medewerkers van Bureau Juiste Taal mijn verslagen. Ik heb tot nu toe niet negatieve opmerkingen gehoord over de taal van mijn verslagen en ik heb alle vakken gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2017

5

Ik ben zeer tevreden met mijn gecorriceerde schrijfopdracht!

Vergeleken met andere websites, is Bureau Juiste Taal veel voordeliger! Daardoor had ik geen hoge verwachtingen. Maar toen ik het gecorrigeerde document kreeg, was ik zeer tevreden!! Het is betaalbaar en ze kijken goed na:) Ik zal zeker weer een document opsturen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2017

5

Zeer tevreden

De service bij Bureau Juiste Taal was erg goed. Mijn stukken waren zorgvuldig nagekeken in zeer korte tijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2017

5

Opnieuw bedankt

Ook mijn tweede opdracht weer naar volle tevredenheid terug gekregen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Aug 2017

5

Accuraat, volledig snel en betaalbaar

Een vlotte correctie op mijn werk, ik was verbaasd o p de wijze waarop ik nog extra feedback kreeg op mijn stuk. Ook de manier waarop Bureau Juiste Taal de aanpassingen had verwerkt waren voor mij zeer goed. Naast een PDF met het originele stuk met de aanpassingen ook een nieuw document waarin de aanpassingen al verwerkt waren. Dit bedrijf ik kundig en zeer professioneel en ik raad ze dan ook van harte aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jul 2017

4

Goed geholpen

Snelle en goede service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2017

5

Heel vriendelijk

Het mail contact was heel vriendelijk en ik ben goed geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2017

5

Erg nuttig deze controle mogelijkheid. Ook prettig dat het zo betaalbaar is.

Ik kan Juiste Taal Bureau aanraden. Mijn verslag is op tijd nagekeken en er zijn toch nog meer fouten gevonden dan waar ik vanuit ging. Erg nuttig dus. Ik ga het vast nog eens gebruiken bij een volgend verslag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Bureau Juiste Taal

Bureau Juiste Taal helpt bedrijven en particulieren om in foutloos Nederlands te communiceren.

Contactgegevens


0528-353751
KVK: 68180012

Bureau Juiste Taal
Sleedoornpage 10
7908 XX
Hoogeveen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten