9.6/10

Bureau Juiste Taal


29 Beoordelingen (totaal)
29 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Esra A.

Score: 5

03 Nov 2017

Perfect

Ik zou niet weten hoe Bureau Juiste Taal mijn tekst anders kon corrigeren. Ze hebben op alle punten gelet, daarbij hebben zij mijn tekst niet veranderd. Zij hebben alleen op nodige plekken aanpassingen gebracht, waarbij zij niet complete zinnen veranderen. Op zeer korte termijn (3 werkdagen) heb ik mijn tekst gecorrigeerd terug gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

H. Yilmaz

Score: 5

01 Nov 2017

Snel, betrouwbaar, vriendelijk.

Ik ben hbo student, maar ik heb moeite met de Nederlands, omdat ik op latere leeftijd naar Nederland ben gekomen. Sinds vorig jaar corrigeren de medewerkers van Bureau Juiste Taal mijn verslagen. Ik heb tot nu toe niet negatieve opmerkingen gehoord over de taal van mijn verslagen en ik heb alle vakken gehad.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sara

Score: 5

29 Sep 2017

Ik ben zeer tevreden met mijn gecorriceerde schrijfopdracht!

Vergeleken met andere websites, is Bureau Juiste Taal veel voordeliger! Daardoor had ik geen hoge verwachtingen. Maar toen ik het gecorrigeerde document kreeg, was ik zeer tevreden!! Het is betaalbaar en ze kijken goed na:) Ik zal zeker weer een document opsturen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

D. Kocer

Score: 5

04 Sep 2017

Zeer tevreden

De service bij Bureau Juiste Taal was erg goed. Mijn stukken waren zorgvuldig nagekeken in zeer korte tijd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S. Dekker

Score: 5

04 Sep 2017

Opnieuw bedankt

Ook mijn tweede opdracht weer naar volle tevredenheid terug gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maarten Zijdel

Score: 5

03 Aug 2017

Accuraat, volledig snel en betaalbaar

Een vlotte correctie op mijn werk, ik was verbaasd o p de wijze waarop ik nog extra feedback kreeg op mijn stuk. Ook de manier waarop Bureau Juiste Taal de aanpassingen had verwerkt waren voor mij zeer goed. Naast een PDF met het originele stuk met de aanpassingen ook een nieuw document waarin de aanpassingen al verwerkt waren. Dit bedrijf ik kundig en zeer professioneel en ik raad ze dan ook van harte aan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

BB&A

Score: 4

12 Jul 2017

Goed geholpen

Snelle en goede service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Evelien Spiele

Score: 5

29 Jun 2017

Heel vriendelijk

Het mail contact was heel vriendelijk en ik ben goed geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert Schraa

Score: 5

26 Jun 2017

Erg nuttig deze controle mogelijkheid. Ook prettig dat het zo betaalbaar is.

Ik kan Juiste Taal Bureau aanraden. Mijn verslag is op tijd nagekeken en er zijn toch nog meer fouten gevonden dan waar ik vanuit ging. Erg nuttig dus. Ik ga het vast nog eens gebruiken bij een volgend verslag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob Saris

Score: 5

29 May 2017

Perfect maatwerk!

Ik belde bureau juiste taal vrijdag middag op met de vraag of ze rijd hadden mijn HBO scriptie na te kijken voor maandag. Niet alleen hebben ze dit keurig gedaan, ze zijn ook bijna de helft goedkoper dan bedrijven als scribr en scriptium. Klasse!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Bureau Juiste Taal helpt bedrijven en particulieren om in foutloos Nederlands te communiceren.


Contactgegevens
E-mail: info@juistetaal.nl
Tel: 0528-353751
KVK: 68180012

Adres
Bureau Juiste Taal
Sleedoornpage 10
7908 XX Hoogeveen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate