9.6/10

Bureau Juiste Taal


22 Beoordelingen (totaal)
22 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

BB&A

Score: 4

12 Jul 2017

Goed geholpen

Snelle en goede service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Evelien Spiele

Score: 5

29 Jun 2017

Heel vriendelijk

Het mail contact was heel vriendelijk en ik ben goed geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert Schraa

Score: 5

26 Jun 2017

Erg nuttig deze controle mogelijkheid. Ook prettig dat het zo betaalbaar is.

Ik kan Juiste Taal Bureau aanraden. Mijn verslag is op tijd nagekeken en er zijn toch nog meer fouten gevonden dan waar ik vanuit ging. Erg nuttig dus. Ik ga het vast nog eens gebruiken bij een volgend verslag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob Saris

Score: 5

29 May 2017

Perfect maatwerk!

Ik belde bureau juiste taal vrijdag middag op met de vraag of ze rijd hadden mijn HBO scriptie na te kijken voor maandag. Niet alleen hebben ze dit keurig gedaan, ze zijn ook bijna de helft goedkoper dan bedrijven als scribr en scriptium. Klasse!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sarah

Score: 5

14 May 2017

Ontzettend fijn dat er zo snel en professioneel is geleverd

Ik ben ontzettend tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ties Nijssen

Score: 5

07 May 2017

Perfect!

Bureau Juiste Taal heeft mij zeer goed geholpen met het corrigeren van mijn afstudeerscriptie. De verbeteringen staan duidelijk weergegeven zodat je ziet wat zij gedaan hebben. De prijs voor het corrigeren van een scriptie is ook niet zo hoog zoals bij andere bureau's.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anna

Score: 5

05 May 2017

Waardevolle service. Heeft mij echt verder geholpen.

Nog een keer bedankt voor het nakijken van mijn scriptie. Ik heb het je al aan de telefoon gezegd, dit is erg waardevol geweest. Als iemand het mij vraag, zal ik jullie zeker aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johanna

Score: 5

10 Apr 2017

Een prima bureau die mij goed verder heeft geholpen. Erg fijn dat ik kan zien wat er gewijzigd is.

Goed. Snel geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S. Vinke

Score: 5

10 Apr 2017

Fijn dat dit bestaat

Nederlands is niet mijn beste kant, dus ik vind het fijn dat er zoiets als deze nakijkservice bestaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roy W.

Score: 5

03 Apr 2017

Weer goed geholpen. Bedankt!

Vorige week voor de tweede keer gebruik gemaakt van dit buro en ook nu ben ik weer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Bureau Juiste Taal helpt bedrijven en particulieren om in foutloos Nederlands te communiceren.


Contactgegevens
E-mail: info@juistetaal.nl
Tel: 0528-353751
KVK: 68180012

Adres
Bureau Juiste Taal
Sleedoornpage 10
7908 XX Hoogeveen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate