10

Bungalow Blue Zone


15 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 May 2021

5

Een heerlijke bungalow voor vakantie tussendoor

Wij hebben een midweek vakantie gehad in deze bungalow. Gezellig ingericht en keuken uitgebreid ingericht. Op rustig gedeelte van het park heerlijk gefietst naar de bollen velden, ook fijn dat er wat spelletjes zijn voor als het weer wat minder is. Een aanrader groetjes, Evelien


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2021

5

Fantastisch

Super verblijf, alles erop en eraan.. Spelletjes, speelgoed, fietsen bedenk t maar en t was aanwezig. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2021

5

Verzorgd, schoon en relaxed

Heel fijn, rustig weekend gehad in the Blue Zone. Helemaal bijgekomen, fijne omgeving, dicht bij het strand- lekker uitgewaaid. Ook een lekker stukje gefietst op de fijne fietsen die voor ons klaar stonden. Verzorgde faciliteiten en voelde als thuiskomen. Voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2020

5

Heerlijke bungalow in rustige en mooie omgeving

Geweldige plek en een bungalow van alle gemakken en luxe voorzien. Leuke, lieve en zeer coulante eigenaren die alles.er aan doen om je verblijf onvergetelijk te maken. Zeer comfortabel ingericht en op een perfecte locatie. Vlakbij strand en leuke steden om te genieten. Eetgelegenheden zijn op loopafstand en kwalitatief perfect. Kortom ... de plek om fff lekker bij te komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2020

5

Heerlijk

Een hele schone nette en van alle gemakken voorziende bungalow. Ruime zonnige tuin met ook voldoende privacy. Wij waren er in september waardoor het op het park ook rustig was, wat wij heel prettig vinden na een dag drukte op het Noordwijkse strand. De gastvrijheid en het contact me de eigenaren Ben & Lieneke verliep heel prettig. Kortom wij hebben enorm genoten van een midweek in de bungalow.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2020

5

Super fijne rustgevende bungalow

Heel erg genoten van Bungalow Blue Zone en de lokatie. Mooi stukje fietsen en je bent op het strand. Het huisje zelf is ook super fijn en van alle gemakken voorzien. Heerlijk bijgekomen dit weekend. Wij komen zeker een keertje terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2020

5

Je voelt je meteen thuis!

Het huisje geeft je meteen een vakantie gevoel. Letterlijk een huisje met alles erop en eraan. Ligt op een mooie locatie dichtbij het strand en een meer. Het park is ook erg rustig en goede eetgelegenheden om de hoek. Wij hebben een top vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2020

5

heerlijk rustig om uit te waaien of heerlijk bijkomen van het drukke bestaan

zeer warm en knus ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2020

5

A second home

We had an amazing stay at the Bungalow Blue Zone. The house was really nice, organized and clean. We had everything we needed and even more. The area is the perfect place to rest and enjoy the ocean air with the beaches nearby. It is suitable for everyone: friends, family, couples. Couldn’t recommend bungalow Blue Zone enough 😊


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Aug 2020

5

Geweldig!!

Heerlijk een weekje tot rust gekomen met de kinderen.. alles op fiets/loop afstand.. de hele week volop genoten.. echt vakantie!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0600000000

Bungalow Blue Zone
Duinschooten 12
2211 ZC
Noordwijkerhout

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten