10

Bugsout


2 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Nov 2020

5

Fijn bedrijf

Resent horren en raamdecoratie bij dit bedrijf gekocht, en wij zijn er heel tervreden over. Komen afspraken na en hebben scherpe prijzen. gaan er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken. Groet Hans uit Amsterdam

Antwoord van Bugsout
Bedankt voor de goede beoordeling hoop dat u veel plezier heeft van de horren en de raamdecoratie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Nov 2020

5

Top bedrijf

Vanaf het eerste mail contact tot het plaatsen van de horren, zeer tevreden over dit bedrijf komen op tijd en houden je goed op de hoogte wat levering betreft. kunnen andere nog wat van leren. Gijs weet waar hij over praat en wat prijzen en kwaliteit betreft is dit bedrijf zeker concurrerend. Kunnen Bugsout zeker aanbevelen.

Antwoord van Bugsout
Bedankt voor de goede beoordeling, hoop dat je veel plezier hebt van de horren. Groet Gijs


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Bugsout

Bugsout is de perfecte oplossing voor mensen die geen tijd, zin of mogelijkheden hebben om verschillende winkels te bezoeken.

Bugsout is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Vanuit een kleinschalige aanpak kunnen wij onze aandacht voor de klant en de producten op hoog niveau houden.

De kracht van Bugsout zit hem in de eenvoud. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen dure showrooms te maken. Doordat wij rechtstreeks bij de fabrieken inkopen kunnen we de kosten lager houden dan de concurrenten met een dure showroom en kunnen wij uw horren of raamdecoratie snel en tegen een scherpe prijs leveren.

Dus bent u op zoek naar goede horren en mooie kwaliteit raamdecoratie tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Bugsout op het juiste adres

WIJ METEN EN MONTEREN GRATIS DOOR HÉÉL NEDERLAND

Contactgegevens


06-45765505

Bugsout
Korhoenderhof 38
5702 nc
Helmond

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten