9.6

BTW zonnepanelen


28 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Oct 2020

5

No cure no pay na doorverwijzing

Ik was via mijn zonnepanelen installateur doorverwezen naar BTWzonnepanelen. Voor een nette prijs (no cure no pay) hebben ze mijn btw teruggevorderd. Lastiger dan ik op voorhand had verwacht, maar goed bijgestaan door deze partij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2020

5

Aanvraag Goedgekeurd

Hallo, mijn aanvraag is goedgekeurd dus ik ben zeer tevreden. MVG


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Geen recht op teruggave maar wel goed geholpen

Mijn vragen zijn snel beantwoord, helaas had ik geen recht op een teruggave, maar ik ben toch goed te woord gestaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2020

4

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Helpdesk uitmuntend

Mijn ervaring met de helpdesk van dit bedrijf is uitmuntend. Men zet een stapje (of twee) verder dan normaal het geval is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2020

5

BTW inmiddels ontvangen

Inmiddels hebben wij de BTW op onze zonnepanelen ontvangen. Mijn aanvraag is dus succesvol behandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2020

5

Goede service

Goede service en een duidelijke uitleg. Ik ben goed geholpen door BTW Zonnepanelen. Groetjes Annabel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

btw terug ontvangen

btw terug ontvangen, het duurde wel even maar dat lag aan de belastingdienst, dus uiteindelijk is alles goed gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Apr 2020

5

Goed geholpen

Hallo, Omdat mijn zonnepanelen geïntegreerd zijn heb ik wat moeite gehad met de subsidie-aanvraag. Gelukkig kon Charlotte van Btw zonnepanelen mij goed helpen met mijn aanvraag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Apr 2020

5

Snelle communicatie

Via Charlotte van BTWzonnepanelen.nl kreeg ik het verzoek om mijn review achter te laten. Ik doe dat dan ook graag, omdat ik erg goed ben geholpen. Vooral door een snelle communicatie en duidelijke structuur ging het allemaal heel vlot. De aanvraag was zo klaar. Daarom tot op heden niets te klagen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BTW zonnepanelen

Contactgegevens


0733020101

BTW zonnepanelen
Jonkheer de la Courtstraat
5251 JD
Vlijmen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten