9.6/10

BTW zonnepanelen


26 Beoordelingen (totaal)
26 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Oct 2019

5

Alles super geregeld

Ik heb dit bedrijf gevonden via Google. Aanvraag ging super snel en makkelijk. Verder geen omkijken naar gehad en goed op te hoogte gehouden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2019

5

Prima afhandeling teruggave BTW zonnepanelen

Uitstekend geholpen door BTW zonnepanelen, naar aanlevering vd vereiste gegevens, communicatie met de Belastingdienst is z'n geheel via Charlotte/Rene Both verlopen. BTW teruggave Belastingdienst correct afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2019

5

Goede hulp!

Goede hulp en er word altijd met je meegedacht! We wilde eerst de aanvraag zelf doen maar dit bleek te hoog gegrepen voor ons. We twijfelde heel erg over wie ons het beste kon helpen. Er zijn veel goedkope en ook duurdere aanbieders. We zijn blij dat we voor btwzonepanelen hebben gekozen. Ze helpen je altijd goed en doen echt je best voor je. Charlotte je bent echt een topper dank je wel. Alle hulp uit handen en gelukkig geen contact meer hoeven hebben met de belastingdienst, scheelt echt veel lang wachten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2019

4

Goed geholpen alleen moment van btw teruggave was onduidelijk, januari zonnepanelen geplaatst en pas in juni btw terug

Goed geholpen alleen moment van btw teruggave was onduidelijk, januari zonnepanelen geplaatst en pas in juni btw terug


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

5

Goede keuze voor btw terug te regelen

Ben blij dat ik voor deze partij gegaan ben om btw terug te regelen. Ze helpen goed en zijn niet duur waardoor ik ook veel btw terug kreeg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

5

Goede service en goede dienst

Altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan en btw teruggekregen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

5

Goede klantenservice

Goede klantenservice


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jun 2019

5

Oplossingsgericht

Nemen alle taken uit handen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2019

5

Snel klantencontact

Aardige mensen en snel klantencontact! Vaak dezelfde dag nog reactie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 May 2019

4

Service top

Goede service en altijd vriendelijk geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


BTW zonnepanelen

Contactgegevens


0733020101
KVK: 16054457

BTW zonnepanelen
Jonkheer de la Courtstraat
5251 JD
Vlijmen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten