10

BT Elektrotechniek.nl


141 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Jun 2024

5

Zeer goed werk, voor de goede prijs

Brian is snel met zijn offerte, ook op vragen wordt snel en adequaat gereageerd. Flexibel bij de planning van de werkzaamheden. Levert net werk en laat de alles schoon en werkend achter. Zeker aan te raden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 May 2024

5

Snel reagerend en geweldig behulpzaam

Tijdens wolkbreuk sloeg gisteravond een aardlek uit. Wij kregen die niet meer omhoog, ook niet bij uitschakelen van alle bijbehorende groepen. Ik kreeg binnen enkele minuten een reactie van Brian op mijn SMS om hulp en/of advies, ondanks het vrij late uur. Probleem op afstand snel opgelost (we moesten de aardlek eerst nog wat harder doordrukken naar omlaag, tot 'klik'). Oorzaak was wsch een verdwaald drupje vocht in een buitenlamp - als dit soort wolkbreuken blijven terugkeren halen we Brian er zeker bij om het probleem fysiek op te lossen. Maar wij waren als e-leken al superblij dat we, zo laat nog, op afstand geadviseerd werden en weer stroom hadden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2024

5

BT Electrotechniek is een bedrijf die ik voor nieuwe klussen weer zou benaderen.

Er wordt meegedacht en goed geadviseerd. Afspraken staan en de werkzaamheden worden netjes en punctueel uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2024

5

Wederom heel tevreden

Snel geholpen, duidelijke communicatie. Brian komt zijn afspraken altijd na, adviseert goed, levert goede kwaliteit en legt alles netjes uit. Ik ben blij dat hij steeds voor ons aan de slag wil.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2024

5

Zeer Accuraat. Gunstig geprijsd.

Zeer accuraat en redelijk geprijsd. Deze electromonteur heeft ons zeer blij gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2024

5

Goed werk

Brian en collega's zijn vriendelijk, punctueel en leveren goed werk. Zeer tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2024

5

Top vakman

Brian heeft bij ons in een grote verbouwing veel werk verzet. Hij is vakkundig, komt z'n afspraken na en reageert snel op vragen. Gedane werkzaamheden: oude elektra vervangen, nieuwe elektra aangelegd, nieuwe wdc geplaatst, groepenkast vervangen, UTP, aansluiten keukenapparatuur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2024

5

Prima Elektricien!

Heeft diverse elektronica klussen naar alle tevredenheid uitgevoerd. Werkt snel en zorgvuldig. Prettig contact en goede adviezen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jan 2024

5

Een vakman

We hebben Brian nu voor de tweede keer ingeschakeld, dit keer om stekkerdozen te vervangen met aarde en aardedraad aan te sluiten op het bestaande net. Vriendelijke vakman die ook nog eens snel werkt. Als we nog een elektriciteitsklus hebben vragen we Brian zeker weer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Dec 2023

5

probleemoplosser!

Brian heeft een aansluiting voor mijn inductiekookplaat in de meterkast gemaakt. Problemen die hij aantrof door minder goed werk van anderen heeft hij ter plekke opgelost. Prima electricien! Komt afspraken na en lost zoals gezegd problemen op.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BT Elektrotechniek.nl

Onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren van de elektra installatie- oplossen van Storingen - aanleggen van Coax / Data aansluitingen - in woonhuizen en kleine bedrijven.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0614202979

BT Elektrotechniek.nl
Troelstrastraat 34
6535 XM
Nijmegen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten