9.8

BT Elektrotechniek.nl


86 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jan 2022

5

Uitstekende vakman en prettig om mee te werken.

Brian is een goed vakman. De door hem voor mij uitgevoerde klussen zijn in goed overleg uitstekend uitgevoerd. Ik zal hem voor eventuele komende klussen graag weer inschakelen en beveel hem van harte aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2021

5

Uitstekende elektricien

Brian heeft tijdens de verbouwing van ons jaren 30 huis uitstekend werk geleverd, hij is een echte vakman. Hij denkt goed mee en heeft voor elke uitdaging een passende oplossing. Zeer prettig in de omgang en komt afspraken na. Een volgende keer als we een elektricien nodig hebben gaan we zeker weer contact opnemen met Brian. Echt een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Dec 2021

5

Prettig contact en komt afspraken goed na

Brian is een fijne elektriciën die doet wat is afgesproken. Hij denkt goed mee en probeert de beste oplossing (voor een probleem) te vinden. De volgende keer dat we iemand nodig hebben zullen we Brian zeker weer bellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2021

5

Kabel vervangen kamerthermostaat.

Brian is bij mij geweest voor het vervangen van een kabel van kamerthermostaat van de cv. Volgens afspraak perfect op tijd, werkzaamheden ook perfect en netjes uitgevoerd. Als ik weer een storing heb of een elektricien nodig heb dan bel ik 100 procent Brian.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2021

5

Aanrader!

Fijne elektricien om mee samen te werken. Werkt nauwkeurig en houdt zich aan de afspraken. Vriendelijk in de omgang.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2021

5

Snel geregeld en netjes gewerkt. Top!

Snel geregeld, klantvriendelijk. En heel netjes schoon alles achtergelaten. Heel tevreden over!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2021

5

UITSTEKEND

Geweldige werk, beleefd, behulpzaam. Tot de volgende keer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2021

5

uitstekend!

zeer vriendelijk en communicatief, levert uitstekend werk af; ben zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2021

5

Vakman

vriendelijk, correct, netjes, en vakwerk. topbedrijf


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Sep 2021

5

Kwaliteit en waar voor je geld

In het verleden de meterkast in ons oude huis vernieuwd. Nu tijdens de koop van t nieuwe huis meteen met Brian geschakeld. Wederom zijn werk volgens planning gedaan en netjes opgeleverd. Dankjewel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BT Elektrotechniek.nl

Onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren - oplossen van Storingen - aanleggen van Coax / Data aansluitingen - in woonhuizen en kleine bedrijven.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0614202979

BT Elektrotechniek.nl
Troelstrastraat 34
6535 XM
Nijmegen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten