9.6/10

BT Elektrotechniek.nl


24 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

DHR. Derx

Score: 5

28 Jun 2017

Fantastisch werk geleverd

Is zeer deskundig en levert uitstekend werk. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebuik maken van zijn diensten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Kunneman

Score: 5

06 Jun 2017

Snel, vriendelijk, voor een nette prijs

Dit was de tweede keer dat we de hulp hebben gevraagd van BT Elektrotechniek. Niet alleen levert Brian goed, snel, en secuur werk, maar hij is vriendelijk en geeft zonder te vragen uitleg over wat hij heeft gedaan en hoe wij er zelf mee verder aan de slag kunnen. Letterlijk helemaal niets op aan te merken, de volgende electrische klus die bij ons nodig is, wordt wat ons betreft weer door BT Elektrotechniek gedaan. Zeker aan te raden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Nieuwenhuis

Score: 5

17 May 2017

Deskundig en flexibel

Brian kwam om de stoppenkast te vervangen toen ik hem vroeg of hij meteen kon kijken naar defecte stopcontacten was dit geen probleem. Hij had de benodigde spullen in zijn bus liggen en heeft het dan ook meteen aangepast/gemonteerd. Zeer tevreden over het geleverde werk!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Petersburg

Score: 5

05 May 2017

Brian is zeer gemotiveerd en hulpvaardig snel je storing op te lossen.

Was snel ter plaatse na bellen op zondag en storing is snel en goed opgelost.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr.Van Rheenen

Score: 5

28 Mar 2017

Snel en betrouwbaar flexibel en meedenkend

Binnen 5 minuten al een reactie op aanvraag Voor de zelfde prijs veel meer werk gedaan. Zou voor de volgende klus zeker weer met bt in zee gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos

Score: 5

22 Mar 2017

Kundig persoon die snel en accuraat werkt

Brian kon snel de werkzaamheden uitvoeren en heeft dat netjes en goed gedaan. Aardige vent die duidelijk uitlegt wat hij doet (zelfs duidelijk voor een leek als ondergetekende). Netjes gewerkt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Paepe

Score: 5

01 Mar 2017

Licht in de duisternis!

Door een stroomstoring zat de helft van ons huis zonder licht. Gelukkig is mbv BT E. alles verholpen dank zij voortreffelijke service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Inekci

Score: 5

28 Feb 2017

Uitstekend werk verricht !

Monteur heeft een extra groep en wcd geplaatst in de keuken. Dit heeft hij keurig netjes gedaan voor een leuk prijsje. Ik ben zeer tevreden !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Van Amersfoort

Score: 5

05 Jan 2017

Deskundig, snel, netjes, ik ben super tevreden.

Snelle en nette werker die een goed product aflevert voor een alleszins redelijke prijs.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr Jansen

Score: 5

29 Nov 2016

vervanging groepenkast

erg goede ervaring. Kwam vakkundig over, duidelijke uitleg en meedenkend voor onze situatie. Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie



Contactgegevens
E-mail: info@btelektrotechniek.nl
Tel: 0614202979
KVK: 54460239

Website
www.btelektrotechniek.nl

Adres
BT Elektrotechniek.nl
Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten