9.6/10

BT Elektrotechniek.nl


31 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

S Dühr

Score: 5

28 Feb 2018

Snelle en goede hulp

Brian came quickly, gave good advice and did the agreed tasks quickly and to high quality. Friendly and good communication throughout the process.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr van Gemert

Score: 5

15 Jan 2018

Alles perfect en netjes uitgevoerd

Brian is een zeer capabele en aardige man. Het werk is zeer goed en netjes uitgevoerd. Zelfs de paar kleine stukjes afval die vielen heeft hij opgeruimd. Zeer tevreden dus


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Groesbeek

Score: 5

07 Jan 2018

Komt netjes zijn afspraken na, en is een echte vakman

BT Elektrotechniek heeft diverse werkzaamheden voor ons op korte termijn uitgevoerd. Hij denkt goed mee, werkt snel en netjes.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Janssen

Score: 5

01 Dec 2017

vakmanschap en meedenkend op en top heel fijn

Brian is een vakman die meedenkt en ervoor zorgt dat alles veilig en op en top geïnstalleerd wordt. Wij zijn blij dat we voor Brian hebben gekozen een top meterkast geplaatst maar ook alles daarom heen correct en professioneel aangepast. Fijne ervaring


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Leenders

Score: 4

01 Dec 2017

goede kwaliteit prijsverhouding snel geregeld

klantvriendelijk goede uitleg netjes afgewerkt online vragen worden snel beantwoord.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Renzema

Score: 5

23 Nov 2017

Professioneel, netjes en met humor!

Het werken met Bryan is altijd heel prettig. Duidelijke afspraken, snelle communicatie en zeer betrouwbaar. Daarnaast een goed gevoel voor wat de klant graag wil en door zijn jarenlange ervaring in staat om de klant goed te adviseren. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet onbelangrijk is dat Bryan netjes werkt en het ook netjes achterlaat (wat niet vanzelfsprekend is). Niet te vergeten is Bryan altijd vrolijk en doet hij zijn werk met een lach, het is zodoende gezellig om hem over de vloer te hebben. Al met al een echte professional! Absoluut aan te raden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Alwicher

Score: 4

22 Nov 2017

Brian werkt netjes en volgens afspraak, en is flexibel als het gaat om bijvoorbeeld het wijzigen van een stopcontact indien dat gewenst is.

Brian is vriendelijk, en denkt met je mee. Hij is ook eerlijk als iets geen goed idee is en draagt alternatieve oplossingen aan. Ook was het geen probleem om wijzigingen aan te brengen, omdat het oorspronkelijke plan op sommige punten werd aangepast. Hij werkt met materialen van hoge kwaliteit. Brian paste na het afronden van de klus ook nog het aantal werkuren aan, omdat hij eerder klaar was dan begroot in de offerte. Hierdoor viel de faktuur uiteindelijk lager uit dan de oorspronkelijke offerte. De nieuw geplaatste meterkast ziet er netjes uit en dit werd ook door de monteur van Liander die de slimme meter kwam plaatsen opgemerkt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Derx

Score: 5

28 Jun 2017

Fantastisch werk geleverd

Is zeer deskundig en levert uitstekend werk. Ik ben zeer tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebuik maken van zijn diensten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Kunneman

Score: 5

06 Jun 2017

Snel, vriendelijk, voor een nette prijs

Dit was de tweede keer dat we de hulp hebben gevraagd van BT Elektrotechniek. Niet alleen levert Brian goed, snel, en secuur werk, maar hij is vriendelijk en geeft zonder te vragen uitleg over wat hij heeft gedaan en hoe wij er zelf mee verder aan de slag kunnen. Letterlijk helemaal niets op aan te merken, de volgende electrische klus die bij ons nodig is, wordt wat ons betreft weer door BT Elektrotechniek gedaan. Zeker aan te raden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DHR. Nieuwenhuis

Score: 5

17 May 2017

Deskundig en flexibel

Brian kwam om de stoppenkast te vervangen toen ik hem vroeg of hij meteen kon kijken naar defecte stopcontacten was dit geen probleem. Hij had de benodigde spullen in zijn bus liggen en heeft het dan ook meteen aangepast/gemonteerd. Zeer tevreden over het geleverde werk!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren - oplossen van Storingen - aanleggen van Coax / Data aansluitingen - in woonhuizen en kleine bedrijven.


Contactgegevens
E-mail: info@btelektrotechniek.nl
Tel: 0614202979
KVK: 54460239

Website
www.btelektrotechniek.nl

Adres
BT Elektrotechniek.nl
Troelstrastraat 34
6535 XM Nijmegen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten