9.6

Brainmed


95 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

98.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.9%

04 Jul 2022

5

Eindelijk vooruitgang

Ik ben bij Brainmed terecht gekomen omdat ik al 3 jaar rondliep met post concussion/whiplash klachten waar ik maar niet vanaf kon komen. De QEEG verklaarde een hoop van mijn klachten waardoor we met vol vertrouwen aan de behandeling begonnen. Na ongeveer 5 sessies begon ik lichte verbeteringen te erevaren. Dit heeft geleidelijk doorgezet waardoor ik het gevoel heb eindelijk over een drempel heen te zijn qua herstel. Na 12 behandelingen zijn we zo goed als klaar en kan ik zelf verder aan mijn herstel werken. Ik heb al erg mooie stappen gezet en merk dat de vooruitgang nog steeds gaande is. Ik ben dus ook nieuwsgierig over wat de komende maanden gaan brengen. Daarnaast heb ik de sessies met Tim als prettig ervaren en heeft hij mij nog een hele hoop bruikbare tips gegeven waar ik thuis mee aan de slag kon gaan. Al met al ben ik erg blij dat ik de stap heb gezet om met neurofeedback aan de slag te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2022

5

Top

Ik ben vanaf December vorig onder behandeling van Tim geweest tot gisteren. Bij mijn was eerdere ADD geconstateerd maar medicatie hiervoor bleek niet te helpen. Ik twijfelde of ik het wel had en kwam via een kennis terecht bij Brainmed. Tijdens de eerste meeting kwam naar voren dat ik geen Add had maar dat mijn sielence verstoord was en dat kun je vergelijken met Utrecht centraal. Tim geeft duidelijk aantoonbaar aan hoe dat in elkaar zit en hoe je hersenen er uit zien met adhd/add klachten. Aan de voorkant hoor je dan rood te zien terwijl dat bij mijn groen was. Ondertussen kwam ik ook nog eens met burn out klachten thuis te zitten en ook dat was goed te zien op de metingen. Nu 6 maanden later is mijn brein volledig binnen de norm en ben ik Tim dankbaar dat hij mijn heeft kunnen helpen met mijn klachten die nu weg zijn. Ik raad iedereen waarbij adhd is geconstateerd om een meting te doen zodat je ook echt weet hoe je brein op het moment werkt en vanuit daaruit te trainen. Tim is een lieve spontane man die ook echt het beste met je voorheeft en tijd voor je maakt!.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2022

5

Blij dat ik bij Brainmed terecht ben gekomen

Tim heeft mij op een hele deskundige, prettige wijze geholpen met mijn overprikkelings- en vermoeidheidsklachten na traumatisch hersenletsel. Door de neurofeedback heb ik de energie en het vertrouwen gekregen welke ik nodig had om terug te keren op de arbeidsmarkt. Ook heb ik veel gehad aan onze gesprekken, Tim is erg sociaal en behulpzaam. Een topper!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2022

5

Zeer positief!

Met NAH terecht gekomen bij Brainmed. Professionele begeleiding door Tim hij stemt goed af met je wat je met de behandelingen wilt bereiken. Blij dat ik de behandelingen heb kunnen ondergaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Apr 2022

5

Professioneel, kundig, persoonlijk en zeer betrokken

Ik heb in de afgelopen jaren al een aantal trajecten bij Brainmed gevolgd ivm ADD, angststoornis en burnouts. De trainingen hebben mij toen heel erg geholpen en waarbij bvb mijn ADD na jaren nog steeds weg is. Tim is altijd heel erg betrokken is geweest. Nu blijkt dat de burnouts die ik heb gehad veroorzaakt zijn door dat ik MS blijk te hebben. Na mijn laatste MS aanval heb Coördinatie /Evenwichtsstoornissen. Tim en ik zijn nu hard bezig om deze klachten aan te pakken. Een moeilijk traject maar Tim en ik geloven erin dat we gaan slagen.We hebben al behoorlijke stappen vooruit gemaakt. Tim staat altijd voor mij klaar om mijn vragen te beantwoorden en daarnaast onderzoekt hij ook de mogelijkheden voor de juiste weg om mijn klachten zo goed mogelijk te behandelen. Als je op zoek bent naar een goed neurofeedback praktijk dan ben je bij Brainmed aan het juiste adres!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2022

5

Een warm bad

Wij hebben de behandeling als zeer prettig en warm ervaren. Helaas was onze zoon zeer moeilijk behandelbaar, maar dat doet niets af aan de persoonlijke en geïnteresseerde manier hoe er met hem werd omgegaan. Onze zoon gaat de behandelingen missen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2022

5

Fijne waardevolle intake gehad

Ik heb alleen de intake gehad bij Tim. Ik heb het als zeer positief ervaren. Tim is rustig, vriendelijk en de sfeer is prettig. Ook reageert hij supersnel op mailtjes en telefoontjes. Daarnaast denkt hij mee in oplossingen. De intake en het verslag hebben mij inzicht gegeven. Het was fijn dat ik voor de intake snel terecht kon.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Apr 2022

5

Therapie was een succes

Met veel plezier heb ik de neurofeedbacktraining gevolgd bij Tim. Tim is een vriendelijke en in mijn ogen kundige therapeut. De resultaten waren in mijn ogen overweldigend. Mijn concentratie is gigantisch vooruit gegaan. Niet alleen volgens de Qeeg’s, maar ik merk het ook heel erg sterk in de praktijk. Mocht Tim twijfels hebben of hij je kan helpen, dan zal hij dat ook direct aangeven. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat hij je laat betalen voor iets wat niet gaat werken. Ik beveel Tim absoluut aan voor mensen die neurofeedbacktherapie willen volgen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Mar 2022

5

Blij met resultaat

In september 2021 is mijn zoon van 28 jaar met NAH behandeld bij Tim voor met zijn vermoeidheid en overprikkeling. Al na een aantal behandelingen zagen we resultaat, mijn zoon kan weer meegenieten met zijn vrienden als ze een feestje hebben, en hij kan veel meer hebben qwa overprikkeling, zo belangrijk als je jong bent en nog zo van hét leven wilt genieten, ik kan hét echt iedereen aanbevelen, Tim weet precies wat hij moet doen, hét was een heel bijzondere ervaring, We hebben zoiezo over 3 maanden weer een afspraak staan zodat we kunnen zien ,hoe hét er dan voorstaat, maar we hebben er alle vertrouwen in. We hebben dit een aantal maanden gedaan ,mijn zoon


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2022

5

Neurofeedback helpend bij Burn-out

In het voorjaar van 2020 kwam ik bij Tim terecht met mijn heftige burn-out. Tim was heel begripvol en begrijpt wat er aan de hand is als je een burn-out hebt, dit was duidelijk terug te zien in de QEEG. Ik heb door Neurofeedback inzicht gekregen wat er aan de hand is met mijn brein en waarmee we aan de slag konden gaan met Neurofeedback trainingen. Tim hielp begeleide de trainingen altijd erg goed en zorgde ook altijd voor een aangename sfeer. Uiteindelijk ben ik zelf thuis verder gaan trainen, tbv mijn burn-out herstel. Ik kan nog niet zeggen dat ik genezen/herstelt ben, maar merk zeker dat ik vooruit ga. Ik kom nog regelmatig bij Tim om weer even bij brein te laten doormeten en waar ik zelf nog verder aan kan werken en trainen. Echt super fijn die hulp! Ik kan iedereen aanraden met een Burn-out om je brein door te laten meten en kijken of je met Neurofeedback je herstel kunt stimuleren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


0636312243

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten