9.6

Brainmed


123 Beoordelingen (totaal)
31 beoordelingen (12 maanden)

99.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.2%

21 May 2023

5

Goeie ervaring tijdens intake (qeeg)

Wat ik goed vind aan de benadering van Brainmed/Tim Smits is dat hij hersennetwerken die erg efficient werken, maar wellicht klachten kunnen veroorzaken, niet adviseert te ontregelen/inefficienter maken. Hij ziet deze als een kracht. (Bijv. het netwerk dat betrekking heeft op de gevoeligheid van zintuigen (attention ventral).) Bij andere neurofeedback-instanties wordt het inefficienter maken van netwerken wel geadviseerd. Tim adviseert omliggende netwerken te trainen, zodat het probleem kan worden opgevangen. Verder heeft hij al een lange ervaring in het veld, en weet veel over de kwaliteit van beschikbare data-bases met vergelijkingsdata.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2023

5

Postitieve ervaring en inzichten opgedaan

Tim is een prettig persoon en geeft een zeer duidelijke uitleg en luistert goed naar je. Er worden geen onnodige behandelingen gegeven en de behandelingen verlopen in een fijne sfeer. Ik zou Tim en zijn praktijk zeker aanraden aan anderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2023

5

De QEEG test geeft veel inzichten en de evaluatie na de test is zeer duidelijk toegelicht

Er zijn voor mij veel vragen opgelost en zaken bevestigd waarover ik twijfelde.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2023

5

Heldere uitleg

Prettig contact met Tim en een heldere uitleg over het onderzoek en de resultaten. Voor een deel bevestiging en voor een deel weer nieuwe inzichten gekregen in klachten patroon en oorzaken. Met ruimte voor humor!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2023

5

Helder, uitgebreid, vertrouwenwekkend

Prima ervaring, geen mysterieuze of über-academische praat, uitleg op verzoek was goed afgestemd, Tim was ook echt geïnteresseerd op wat ik vroeg of inbracht. Waar ik vaak ervaar hoe mensen òf steil wetenschappelijk òf n eigen vorm van esoterie (denken te) bedrijven als t gaat om verschijnselen waar we nog niet alles van weten (en wat is dat niet...?), was hier duidelijk ruimte voor open verkenning, suggesties, afwegingen enz.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2023

5

Heel verhelderend en waardevol zo’n QEEG!

Via mijn belangenbehartiger heb ik Tim benaderd voor een QEEG. Voor het eerst na 4 jaar met forse klachten door een aanrijding waardoor mijn leven soort van on hold staat, heb ik nu helderheid en tevens een bevestiging (nu ook uit de scan naar voren komt wat ikzelf al die jaren ervaar) middels de inzichten van de QEEG. Het was heel confronterend, maar toch zo waardevol omdat ik met de conservatieve reguliere zorg niet verder kwam helaas. Daarom ook zo blij met de deskundigheid van Tim als ervaren neuropsycholoog die weet waar hij het over heeft. Hij is empathisch en legt alles zo duidelijk en helder uit met alle aandacht voor mij als client. Mijn complimenten aan hem. Nu weet ik dat ik behandeld kan worden met neurofeedback en dat is wat ik dan ook ga doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2023

5

Bijzonder inzichtvol

Tim is een zeer ervaren neuropycholoog, die op enthousiaste en empatische wijze zijn kennis, ervaring en inzichten weet over te brengen. Dit doet hij middels heldere voorbeelden. Bovendien is Tim integer en zal een behandeling dan ook afraden als dit naar zijn oordeel geen of weinig effect zal hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2023

5

Een goede ervaring, die mij meer inzichten gegeven heeft.

Ik ben naarBrainmed toegegaan om mijzelf te begrijpen en te accepteren dat ik geen behandeling meer zou krijgen om beter te worden. Dit onderzoek heeft nieuwe inzichten gegeven. Ik heb advies gekregen in welke hoek ik misschien weer hulp kan krijgen om misschien verder te kunnen herstellen. Ik ben namelijk afgewezen bij het AMC en UMCG ivm oa drukte en nu ben ik toch bij een ander ziekenhuis aangenomen als patiënt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Mar 2023

5

Zeer fijne ervaring bij Tim

Tim weet professionaliteit in combinatie met empathie, vriendelijkheid en rust te combineren. Contact gezocht met Brainmed voor een QEEG waarna mogelijk een behandeltraject voor mogelijke burn-out, ADD en slaapproblemen. Het QEEG heeft uitgewezen dat in mijn geval een medicamenteuze behandeling meer effectief is dan behandeling binnen Brainmed. Mijn slaapproblematiek was duidelijk te zien in de metingen en dit behandelen gaf Tim aan gaat sneller (Quick Fix) middels voor mij bekende medicatie. Zeer blij de stap naar Brainmed gezet te hebben. QEEG zou ik eigenlijk bij iedereen aan kunnen raden voordat een reguliere behandelaar een traject start omdat deze veel inzicht verschaft over het brein en gedrag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2023

5

Goede ervaring met intake en meting

Tot nu toe goed. In eerste instantie, tijdens het telefonische kennismakingsgesprek meende Tim niets voor mij te kunnen betekenen. Na overleg met mijn behandelend psychiater werd besloten toch een qEEG af te nemen en daaruit bleek dat veel van mijn klachten vanuit een biologische belasting voortkomen en daarmee mogelijk goed te behandelen zijn met neurofeedback. Na jarenlang tobben met medicijnen en therapieën die mij niet tot nauwelijks verder hebben geholpen glooit er voorzichtige hoop aan de horizon dat ik wellicht toch geholpen kan worden. Het contact met Tim heb ik als prettig ervaren. Hij stelde me voor zover mogelijk op mijn gemak en was duidelijk in zijn aanwijzingen en uitleg van het verloop en de uitkomst van het qEEG. In ieder geval voor het afnemen van een qEEG een aanrader. Ik vind het prettig dat Tim duidelijk is in hoe verre hij je al dan niet kan helpen en dat hij meedenkt in eventuele alternatieve oplossingen wanneer hij neurofeedback niet geschikt acht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed bv is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


0636312243

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten