9.6

Brainmed


74 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

98.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.6%

20 Oct 2021

5

Geweldig bedrijf!

Alleen maar goede ervaringen met Brainmed. Altijd fijne hulp en goede service. Ook heeft Brainmed mij goed van mijn klachten af geholpen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Sep 2021

5

Persoonlijk en betrokken

Mijn dochter heeft behandelingen gehad om haar angst- en dwangklachten te verminderen. Dit met een positief resultaat. Tim neemt de tijd en is zeer betrokken geweest bij het proces. Met behulp van de trainingen zit mijn dochter weer wat beter in haar vel en zijn dagelijkse handelingen beter en sneller uitvoerbaar. Deze training heeft meer voor haar kunnen doen dan cognitieve gedragstherapie en medicatie. We hebben in het gezin een hoop tijd gewonnen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2021

5

Goede begeleiding en veel kennis van zaken

Ik vond de therapie goed te doen, hoewel het soms zwaar was. Tim heeft veel kennis van zaken en geeft goede uitleg en advies. De neurofeedback heeft mij wat geholpen, de klachten zijn milder geworden. Ik vond de persoonlijke aandacht fijn op momenten dat ik het moeilijk had.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2021

5

Professioneel en menselijk

Neurofeedback heeft mij geholpen om met meer energie in het leven te staan en daardoor een betere versie van mezelf te zijn. Tim is eerlijk en betrokken bij de behandelingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

Tevreden

Ik heb de neurofeedback behandeling als positief ervaren. Tim is fijn in de omgang en echt betrokken. Voor mijn gevoel ben ik er nog niet maar er is wel veel verbeterd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 May 2021

3

Brainmed

Mijn kennismakingsgesprek met deze partij was niet zo positief er werd geen tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Antwoord van Brainmed
Beste Joost, Ik vind het vervelend dat je je niet gehoord voelde tijdens het kennismakingsgesprek en ga hier in de toekomst beter op letten bij toekomstige clienten. Ik was inderdaad gehaast tijdens ons gesprek en had je beter op een later moment terug kunnen bellen. Exuses voor je vervelende ervaring, maar dank voor je feedback! Groet, Tim


Zou u ons aanbevelen?: Nee

19 Apr 2021

5

hoge expertise en persoonlijke aanpak

Na meerdere vormen van therapie voor PCS, ben ik sinds enige tijd onder behandeling bij brainmed. Het hoge niveau van kennis blijkt keer op keer goed te zitten. Met geduld, heldere taal en voorbeelden worden alle vragen beantwoordt. Hierdoor weet ik dat de training op maat wordt afgestemd en heb ik het vertrouwen dat ik goede handen ben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2021

5

Neurofeedback na herseninfarct

Na het infarct (m.n. afasie) heb ik bijna anderhalf jaar logopedie gehad. Het werd niet meer beter. En ik was altijd moe. De neurofeedback heeft mij veel gebracht: ik ben veel minder moe, mijn concentratie is beter, ik praat beter, kan veel makkelijker woorden vinden en ik kan weer schrijven! Mijn ervaring met Tim is erg positief: hij neemt de tijd voor je en hij is eerlijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2021

5

Kristal helder inzicht gekregen.

Een prachtige inkijk in mijzelf gekregen. Tim neemt de tijd voor alle aspecten voor en na de metingen. Zijn uitleg is helder. Ik snap nu pas waarom ik dingen doe en beleef zoals ik ze doe en beleef. En Tim geeft tips voor groei waarbij hij ook hindernissen benoemt op weg naar die groei.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2021

5

Persoonlijk, vakkundig en duidelijk

Tim gaf telefonisch duidelijk en eerlijk aan wat ik kon verwachten bij een intake en waarop te letten bij de keuze voor een neurofeedback behandelaar. Vervolgens nam hij bij de intake opnieuw alle tijd om mij op mijn gemak te stellen en een goed beeld te krijgen van de klachten. Uit de meting bij de intake en mijn toelichting over eerdere (combinatie van) behandelingen, trok hij de conclusie dat hoewel met neurofeedback een goed resultaat te behalen zou zijn, dit voor mij niet de meest effectieve behandeling zou zijn. Zijn advies om eerst een andere behandeling te herhalen die eerder effect heeft gehad, kon hij goed onderbouwen. Deze intake is zeker een aanrader als je twijfelt of neurofeedback een optie kan zijn. De persoonlijke en duidelijke uitleg na de intake gaf mij inzicht in wat voor mij beste optie is qua behandeling en hielp mij om mijn klachten (en de oorzaak) te begrijpen. Mijn ervaring is dat Tim niet onnodig een neurofeedback traject zal aanraden. Mocht ik het wel nodig hebben, dan weet ik bij wie ik daarvoor moet zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


085-0657183

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten