9.6

Brainmed


58 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Jan 2021

5

Heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan mijn kwaliteit van leven!

In augustus gestart met Neurofeedback (na diagnose ADD) mijn klachten, zoals een vol/druk hoofd, snel prikkelbaar, ongeduldig en veel moeite om tot acties/plannen te komen zijn bij mij helemaal verdwenen! De trainingen hebben mijn leven als partner, collega en moeder significant verbeterd. Ik ben Tim zeer dankbaar voor dit resultaat, wat het mij heeft gebracht. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik mij meteen op mijn gemak. Tim is erg vriendelijk, toegankelijk en zeer professioneel, daarnaast was er altijd ruimte voor een grapje, dat maakte voor mij de trainingen ontspannend, waardoor ik meteen mezelf kon zijn! Ik waardeer Tim bovenal voor zijn eerlijkheid ten aanzien van de inspanningsverplichting en of er wel of geen extra training nodig was. Hij leerde mij te vertrouwen op mijn eigen brein en wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik wens iedereen zo'n fijne behandelaar als Tim toe!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2020

5

Professioneel en verhelderend

Heel prettig contact gehad met Tim voor de afspraak. Tijdens de intake en het onderzoek was de sfeer prettig en ontspannen, toch zeer professioneel. Duidelijke uitleg gekregen en ook het bespreken van de QEEG was rustig en duidelijk. Voor mij was de uitslag van de QEEG zeer verhelderend. De meeste klachten die ik ervaar (deels door ASS) zijn duidelijk terug te zien in de QEEG. Dat is een "goede" bevestiging. Nu kijken of er ook verbetering mogelijk is...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2020

5

Toptraining

Deze training heeft een hoop voor mij veranderd. Heeft even geduurd maar de focus is nu zoveel beter bij mij. Echt een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Sep 2020

5

Neurofeedback bij whiplash

Ik heb een neurofeedback traject gericht op het verlichten van restverschijnselen na een whiplash doorlopen en ben hier erg tevreden over. Ik ben naar schatting 75% herstelt. Dank Tim!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Apr 2020

5

Prettig en vertrouwd

Ik ben voor een EEG onderzoek gekomen. Tim heeft me op mn gemak gesteld en ik ben heel erg blij met de duidelijke en uitgebreide uitleg die naderhand werd gegeven. Nu kijken of ik behandeld kan worden of dat met medicatie wat te doen valt aan mijn klachten en terugkerende depressies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Mar 2020

5

Verhelderend onderzoek en prettig contact!

Via een goede bekende van ons, die heel tevreden was over de diensten van Tim, zijn we bij Brainmed terechtgekomen. Omdat we bepaald gedrag zien bij onze zoon waren we benieuwd of het gedrag dat we aan de buitenkant zien overeenkomt met wat er aan ‘de binnenkant’ in zijn hoofd afspeelt. En ook wilde we weten of ons kind daarbij wellicht erfelijk belast is. Tim is bij ons aan huis gekomen en heeft ons gezin in een middag doorgemeten middels een QEEG. De uitkomsten van de metingen zijn door Tim uitgebreid en in duidelijke taal doorgenomen met ons. Gedrag dat we zagen bij onze zoon werd inderdaad bevestigd en verduidelijkt. Daarnaast hebben we uitgebreid besproken wat we zouden kunnen doen in ons specifieke geval om weer in balans te komen, dat was ook heel verhelderend! Ook werden diverse trekjes en manieren van handelen van onszelf duidelijk. Voor mij vielen er in ieder geval een heleboel kwartjes op zijn plek waardoor ik nu beter begrijp waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En dat inzicht geeft mij een hoop rust!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Feb 2020

5

Ik ben zeer tevreden over Brainmed en hun deskundigheid.

Wij hebben voor onze oudste zoon een aantal jaar geleden een behandeling gehad bij Tim, die goed aansloeg. We hebben er veel aan gehad en hebben inmiddels ook een QEEG voor onze dochter laten maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jan 2020

4

Ik kwam oorspronkelijk voor een slaapprobleem naar aanleiding van hersenletsel door een auto ongeluk. Dit auto ongeluk bracht o.a. door een whiplash meer klachten met zich mee, waaronder overprikkeling op het gehoor. Van te voren werd mij verteld dat het niet zeker zou zijn of we resultaat zouden behalen. Ik heb de gok zelf genomen omdat ik alles wil proberen gezien ik gek wordt van het niet goed kunnen slapen. Met het slapen heeft het mij helaas niet geholpen en dat is wel mijn grootste probleem, maar mijn overprikkeling op mijn gehoor is beduidend minder. Ik kan zelfs in drukke ruimtes staan zonder oordoppen! Het is dus niet helemaal voor niets geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jan 2020

5

Zeer correct, discreet en netjes behandeld.

Nadat ik er zelf volledig doorheen zat ben ik opzoek gegaan naar een oplossing die mij kon helpen met een probleem wat ik op dat moment nog niet geheel inzichtelijk had. Na telefonisch contact kwam Tim bij mij op visite en hebben we ongeveer een uur samen gesproken, en heeft hij een meting uitgevoerd. Uit deze meting kwamen verschillende dingen naar boven waarvan ik mezelf misschien wel bewust was, maar ik wist zeker niet hoe ik hiermee om moest gaan. Tim heeft voorgesteld dat hij mij hiermee gaat helpen en ik zie verdere behandeling dan ook met het volste vertrouwen tegemoet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jan 2020

5

Voor het eerst voelde ik me serieus genomen...

In 2014 ben ik met wielrennen hard op mijn hoofd gevallen. In de jaren daarna ben ik bij vele artsen langs geweest en heb ik verschillende (revalidatie)trajecten gevolgd, maar nergens kreeg ik écht de erkenning van mijn klachten. Na het eerste telefoongesprek met Tim kreeg ik hoop. Zou dit mij gaan helpen? De QEEG wees inderdaad uit dat er afwijkingen waren t.o.v. gezonde vrouwen van mijn leeftijd. Eindelijk had ik objectiveerbaar bewijs voor mijn klachten en Tim zag zelfs mogelijkheden dit te behandelen! Wat een geluk! Vanaf het eerste moment voel ik me serieus genomen. Tim is eerlijk over de bevindingen en de mogelijkheden. Gedurende de behandeling luistert hij naar mijn verhaal, plaatst het in perspectief, geeft de status van de ontwikkelingen aan en spreekt onzekerheden uit en dit alles met een gepaste dosis humor! Ik zit nu nog midden in het proces, maar merk nu al vooruitgang en ben heel erg tevreden over de manier waarop Tim dit begeleidt. Het geeft mij en mijn leven weer een kans!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


085-0657183

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten