9.4/10

Brainmed


15 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

eef

Score: 5

27 Mar 2018

professioneel, doeltreffend en persoonlijk

Op het moment dat ik begon bij brainmed zat ik thuis met een fikse burn-out. Tijdens het eerste contact met Tim voelde ik direct dat hij begreep wat ik bedoelde. Hij nam me serieus en mijn puzzelstukjes begonnen in elkaar te vallen. De trainingen hebben mij inzicht gegeven in de werking van mijn brein. Ik was wel klaar met weer een coach of psycholoog. Bij brainmed leerde ik dat mijn brein nou eenmaal zo werkt, daar kunnen gesprekstechnieken of gedragsaanpassingen (bijna)niets aan veranderen, het is zoals het is. Die acceptatie heeft mij enorm geholpen. Daarnaast merkte ik door de therapie daadwerkelijk verbetering. Ik blijf wie ik ben, het is niet over maar wel een heel stuk verbeterd. Zodanig dat ik weer lekker volledig aan het werk ben, mij gelukkig voel en ik voel dat ik de wereld weer aan kan.... mits ik goed voor mijn brein zorg. Tim en ik hebben enorm veel stappen gezet, hard getraind en onwijs gelachen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeren v Dijk

Score: 4

07 Mar 2018

Proffesionals

Ik ben begonnen met neurofeedback mbt mijn tinnitus en de daarbijbehorende slaapproblemen. Tim doet het zeer goed, en luistert ook goed naar je. Ik ben nog niet zover dat 1 vd 2 klachten weg is, maar ik merk wel zeker verschil na het trainen. Mijn klachten zijn complex maar ik merk zeker wel dat er iets gaande is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 5

04 Mar 2018

Geweldig!

Na een heftige reactie op een medicijn ben ik 4 jaar ziek geweest. Ik heb werkelijk alles geprobeerd en iedere dokter gezien en niemand kon mij verder helpen. Ik werd er hopeloos van. De klachten die ik had overgehouden waren voornamelijk cognitieve klachten en enorme slapenloosheid. Ik had over Neurofeedback gelezen maar wist natuurlijk niet of het voor mijn klachten zou helpen. Uiteindelijk heb ik Brainmed gebeld en ben met de trainingen begonnen. Na een 5 tal trainingen begon ik al een verschil te merken, ik viel als een blok in een diepe slaap en werd in de ochtend uitgerust wakker! Dit had ik in 4 jaar niet meegemaakt! Wat een enorme ervaring was dat! Mijn hoofd is veel scherper geworden, ik kan mij beter concentreren en voel me een ander mens! Ik zou iedereen de training aanraden! Voor mij is het een life saver geweest!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Suzanna

Score: 5

01 Mar 2018

Professioneel en laagdrempelig

-Goede uitleg over hoe de therapie in elkaar zit -Voldoende mogelijkheden om afspraken in te plannen -De klachten worden serieus genomen -Er wordt gekeken om samen de oplossing te zoeken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

MvS

Score: 5

09 Feb 2018

heel tevreden!

Snelle reactie op mijn aanmelding. Vriendelijke behandelaar, heel betrokken. Duidelijke uitleg bij vragen. Zeer tevreden over de neurofeedback-behandeling. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

B

Score: 5

07 Feb 2018

Mooi resultaat bij angst/paniek

Na ca. 10 sessies kon je duidelijk zien dat mijn hersengolven veranderd zijn. Ik merk dat ik minder angstgedachten heb en sinds de behandeling geen paniekaanvallen meer gehad heb. Voel me ook veel rustiger van binnen. Daarbij is Tim een fijne behandelaar. Hij legt goed uit en is zeer kundig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 4

05 Feb 2018

Mijn depressie is helemaal weg! Jammer dat ik niet veel eerder naar Brainmed ben gegaan!

Na meer dan 20 jaar depressief te zijn geweest, ben ik begonnen met neurofeedback. Na ongeveer 15 behandelingen is mijn depressie helemaal weg. Daardoor gebruik ik nu minder medicatie. Brainmed heeft me hier ook bij geholpen. Ik kwam ook voor angstklachten. Die zijn wel minder geworden, maar helaas niet helemaal weg. Ik ben blij met het resultaat en ik raad brainmed zeker aan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ron de Smit

Score: 4

04 Feb 2018

Veel bereikt in 15 behandelingen, aanrader voor kinderen met autisme.

We hebben een zeer goede ervaring met de neurofeedback behandeling van Brainmed voor onze zoon van 12. Hij heeft autisme en BDD. Na 8 maanden thuis te hebben gezeten (uitgevallen op school) is hij nu weer terug op school en gaat het wekelijks beter. Zijn concentratie op school is verbeterd en het lukt hem om zelfstandig te leren/huiswerk te maken. Hij heeft weer zin om de deur uit te gaan en onderneemt weer dingen zoals afspreken met vriendjes. Helaas heeft het weinig effect gehad op zijn BDD (drangmatig gedrag). wij zijn erg blij met de vooruitgang die we tot nu toe geboekt hebben dankzij Tim Smits van Brainmed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ilse

Score: 5

02 Feb 2018

Nieuw leven

Na jarenlang zoeken en therapieën gevolgd uiteindelijk tijdens een zware depressie bij Brainmed gekomen in de hoop dat deze therapie misschien wel iets zou kunnen betekenen voor mij.Tim heeft mij behandeld en wat mij meteen opviel was dat hij mij wel geloofde als ik vertelde dat iets niet lukte en dat ik het zelf niet voor elkaar kreeg .Hij was de eerste die echt luisterde ! Iedereen vertelde tegen mij je moet die knop omzetten en gewoon ......Klonk heel makkelijk maar wat ik ook geprobeerd heb ik kreeg het niet voor elkaar . De neurofeedback trainingen hebben ervoor gezorgd dat er meer rust in mijn hoofd kwam en dat ik beter kan plannen en structuur aanbrengen.Ook ben ik veel rustiger en zie alles veel zonniger in.Ik ben Tim eeuwig dankbaar en raad het iedereen aan.Ik denk dat deze therapie veel mensen kan helpen die vastlopen.Mij geeft het een nieuw leven gegeven en ik gun dit iedereen !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 5

01 Feb 2018

Neurofeedback bij angst en depressie

Dankzij de neurofeedback trainingen bij Brainmed ben ik nu angstvrij en kan ik weer genieten van mijn leven!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.


Contactgegevens
E-mail: info@brainmed.nl
Tel: 085-0657183
KVK: 30276761

Adres
Brainmed
Hoogeweg 19
5364NK ESCHAREN


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate