9.6/10

Brainmed


21 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Eva Rutten

Score: 5

26 Jun 2018

Absoluut tevreden!

Onze zoon had veel last van een druk hoofd en concentratie problemen. We wilden niet aan de pillen, maar op zoek naar een duurzame oplossing, zonder chemie. Nu, na de brainmed kan onze zoon (16) met recht zeggen dat zijn hoofd veel rustiger is geworden en wij en hij merken op dat zijn concentratie vermogen enorm is toegenomen. De behandeling was heel plezierig thuis, in een fijne sfeer en met zeer prettige en betrokken behandelaars. Wij kunnen het zeer aanraden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sem

Score: 5

25 Jun 2018

Het heeft me veel duidelijkheid en rust gegeven

Lang heb ik met het idee rond gelopen dat het goed mis was met mij en daardoor nooit de controle over mijn leven had kunnen krijgen. Daarom wou ik een Neurofeedback sessie volgen bij Brainmed, ook om te zien hoe ik eraan toe was via een qEEG (dokters kunnen alleen je klachten observeren, maar niet duidelijk het probleem aanwijzen, waardoor verkeerde diagnoses worden gesteld en verkeerde raad wordt gegeven), maar heb er uiteindelijk geen gehad, aangezien uit het qEEG bleek dat mijn hersenactiviteit normaal bleek te zijn. Wat een ontzettende opluchting was voor mij. Mijn jeugd is absoluut niet makkelijk geweest en heb het probleem heel lang bij mezelf gezocht, maar door Brainmed ben ik me minder op mezelf gaan focussen, maar meer op mijn verleden en wat dat met mij heeft gedaan. Dat heeft me veel rust, duidelijkheid en hoop gegeven voor de toekomst. Ben ook goed over Tim Smits te spreken. Hij is geduldig en snapt heel goed waar hij mee bezig is en je kan bij hem terecht als je er vragen over hebt. Een hele goede ervaring voor mij en heb er veel aan gehad.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke

Score: 5

20 Jun 2018

Deskundig en betrouwbaar

Mijn dochter heeft vanwege haar ADD een neurofeedback traject doorlopen en ik vanwege doorgemaakt hersenletsel. We kunnen allebei aan het einde van ons afzonderlijke traject zeggen dat we nadrukkelijk verlichting van onze klachten ervaren. Onze ervaring is dat Tim echt de tijd neemt om de sessies goed te doorlopen en flexibel is in het maken van afspraken. Hij luistert goed en vraagt goed door. Wanneer nodig, stelt hij de training tussentijds bij en legt dat dan ook uit. Daardoor laat hij zien dat hij maatwerk levert. Wij hebben Tim leren kennen als iemand die gemakkelijk bij de ander aansluit, meedenkt en extra adviezen geeft. Ik kan Tim van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke

Score: 5

20 Jun 2018

Deskundig en betrouwbaar

Mijn dochter heeft vanwege haar ADD een neurofeedback traject doorlopen en ik vanwege doorgemaakt hersenletsel. We kunnen allebei aan het einde van ons afzonderlijke traject zeggen dat we nadrukkelijk verlichting van onze klachten ervaren. Onze ervaring is dat Tim echt de tijd neemt om de sessies goed te doorlopen en flexibel is in het maken van afspraken. Hij luistert goed en vraagt goed door. Wanneer nodig, stelt hij de training tussentijds bij en legt dat dan ook uit. Daardoor laat hij zien dat hij maatwerk levert. Wij hebben Tim leren kennen als iemand die gemakkelijk bij de ander aansluit, meedenkt en extra adviezen geeft. Ik kan Tim van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hera

Score: 4

16 Jun 2018

Goede ervaring

Ik kwam bij Brainmed terecht vanwege een burn-out en (daaraan ten grondslag liggende) slaapproblemen. We hebben duidelijke vooruitgang geboekt wat betreft de hersengolven. In het genezingsproces van de burn-out heeft de behandeling zeker een belangrijke rol gespeeld. De slaapproblemen zijn helaas niet opgelost, maar ik merk wel verschil in mijn lijf qua ontspanning. Ik verwacht en hoop dat in de toekomst ook de hierin op papier behaalde resultaten in de praktijk nog tot hun recht zullen komen. De behandelaar, Tim Smits, is zeer betrokken en kundig en ik kan behandeling bij Brainmed zeker aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

eef

Score: 5

27 Mar 2018

professioneel, doeltreffend en persoonlijk

Op het moment dat ik begon bij brainmed zat ik thuis met een fikse burn-out. Tijdens het eerste contact met Tim voelde ik direct dat hij begreep wat ik bedoelde. Hij nam me serieus en mijn puzzelstukjes begonnen in elkaar te vallen. De trainingen hebben mij inzicht gegeven in de werking van mijn brein. Ik was wel klaar met weer een coach of psycholoog. Bij brainmed leerde ik dat mijn brein nou eenmaal zo werkt, daar kunnen gesprekstechnieken of gedragsaanpassingen (bijna)niets aan veranderen, het is zoals het is. Die acceptatie heeft mij enorm geholpen. Daarnaast merkte ik door de therapie daadwerkelijk verbetering. Ik blijf wie ik ben, het is niet over maar wel een heel stuk verbeterd. Zodanig dat ik weer lekker volledig aan het werk ben, mij gelukkig voel en ik voel dat ik de wereld weer aan kan.... mits ik goed voor mijn brein zorg. Tim en ik hebben enorm veel stappen gezet, hard getraind en onwijs gelachen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeren v Dijk

Score: 4

07 Mar 2018

Proffesionals

Ik ben begonnen met neurofeedback mbt mijn tinnitus en de daarbijbehorende slaapproblemen. Tim doet het zeer goed, en luistert ook goed naar je. Ik ben nog niet zover dat 1 vd 2 klachten weg is, maar ik merk wel zeker verschil na het trainen. Mijn klachten zijn complex maar ik merk zeker wel dat er iets gaande is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 5

04 Mar 2018

Geweldig!

Na een heftige reactie op een medicijn ben ik 4 jaar ziek geweest. Ik heb werkelijk alles geprobeerd en iedere dokter gezien en niemand kon mij verder helpen. Ik werd er hopeloos van. De klachten die ik had overgehouden waren voornamelijk cognitieve klachten en enorme slapenloosheid. Ik had over Neurofeedback gelezen maar wist natuurlijk niet of het voor mijn klachten zou helpen. Uiteindelijk heb ik Brainmed gebeld en ben met de trainingen begonnen. Na een 5 tal trainingen begon ik al een verschil te merken, ik viel als een blok in een diepe slaap en werd in de ochtend uitgerust wakker! Dit had ik in 4 jaar niet meegemaakt! Wat een enorme ervaring was dat! Mijn hoofd is veel scherper geworden, ik kan mij beter concentreren en voel me een ander mens! Ik zou iedereen de training aanraden! Voor mij is het een life saver geweest!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Suzanna

Score: 5

01 Mar 2018

Professioneel en laagdrempelig

-Goede uitleg over hoe de therapie in elkaar zit -Voldoende mogelijkheden om afspraken in te plannen -De klachten worden serieus genomen -Er wordt gekeken om samen de oplossing te zoeken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

MvS

Score: 5

09 Feb 2018

heel tevreden!

Snelle reactie op mijn aanmelding. Vriendelijke behandelaar, heel betrokken. Duidelijke uitleg bij vragen. Zeer tevreden over de neurofeedback-behandeling. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.


Contactgegevens
E-mail: info@brainmed.nl
Tel: 085-0657183
KVK: 30276761

Website
http://www.brainmed.nl

Adres
Brainmed
Vroegeling 19
5361MN GRAVE


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten