9.4/10

Brainmed


31 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Rudy

08 Jul 2019

5

wereld van verschil

Sedert 5 jaren kamp ik met de naweeën van een aanrijding met een Whiplash tot gevolg. Chronische vermoeidheid, concentratieproblemen, versterkte tinnitus, geheugenprobleem, terugkerende depressieve gevoelens, duizelingen. Drukte bij aantallen mensen en op het werk versterkte deze problemen direct. Hierdoor kreeg ik sterk vermijdingsgedrag voor bepaalde situaties. N.B. was ik voor het ongeluk goed te omschrijven als thrillseeker, eeuwige optimist en iemand die zich het prettigste voelde bij drukte en veel werk. Naast voornoemde klachten waren er ook fysieke (pijn-) klachten. 5 jaren zijn allerlei artsen en therapeuten bezocht te hebben, zowel regulier als alternatief, met wisselend succes. Via mijn advocaat ben ik contact gekomen met Brainmed. Na het eerste onderzoek werden mijn klachten onderbouwd en concreet weergegeven. Alleen dit al was een verademing. Uit het hersenonderzoek en de vergelijking met een wereldwijde database bleken mijn klachten verklaarbaar en volgens het rapport deels te verhelpen. Nu na ongeveer drie maanden behandeling kan ik zeggen dat er een wereld van verschil is tussen de situatie vóór de behandeling en de situatie nu. Het is zeker niet zo dat alle klachten verdwenen zijn, maar de concentratie is aanzienlijk verbetert, depressieve gevoelens zijn behoorlijk onder controle. En wat heel belangrijk is, is dat ik de toekomst weer zie zitten. Mijn optimisme is weer teruggekomen. Ook de chronische vermoeidheids aanvallen zijn onder controle, ik weet er beter mee om te gaan. Met de juiste hoeveelheid pauzes lukken de werkzaamheden ook veel beter. De behandeling valt in het zogenaamde alternatieve circuit. Hoewel ik dat deels begrijp (het is geen pil die een procentueel gegarandeerde uitkomst heeft), is de behandeling gebaseerd op mondiaal wetenschappelijk onderzoek en heeft de behandelaar voor een significant gedeelte zijn belofte op basis van de intake waargemaakt. Bijzonder aangenaam was dat Brainmed aan huis de behandelingen kon doen. De neuropsycholoog, Tim Smits bleek een zeer prettig in de omgang en voelde goed aan hoe lang of hoe intensief de behandeling kon duren. Bovenstaande ervaring heeft gemaakt dat ik het belangrijk vond om deze ervaring te delen, iets wat niet mijn gewoonte is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Femke

05 Jul 2019

5

geweldig geholpen bij tics/onrust zoon

Onze zoon van 7 jaar had sinds enkele maanden last van tics (hoofd/nek bewegingen, ogen knipperen, lippen likken, dingen aanraken etc), veel onrust en dwangmatig gedrag. Soms ook wat angst en boze buien. Wij konden zijn gedrag niet goed plaatsen, het leek niet stress-gerelateerd maar meer een biologisch/neurologisch probleem. We besloten daarom om met hem een neurofeedback traject in te gaan en zijn daar ongelooflijk blij mee. Op de QEEG was een duidelijke oorzaak te zien voor de klachten en op basis daarvan ging Tim aan de slag. We hebben 13 sessies gedaan en dat was best intensief na schooltijd. Maar door de fijne, deskundige begeleiding van Tim was het echt heel goed te doen. Vooral omdat onze zoon zelf de films mocht uitkiezen en Tim erg vrolijk en betrokken is. We merkten na een aantal sessies al duidelijke verbeteringen en aan het einde van het traject is het alsof we een ander kind hebben. Veel meer in balans, rustiger, nauwelijks nog tics en een sterk verbeterde concentratie. Ook de leerkracht op school zag hele positieve veranderingen. Kortom: neurofeedback bleek voor onze zoon een geweldige uitkomst. We bevelen Tim en Brainmed van harte aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marc

02 Jul 2019

5

Juiste man, juiste plek, juiste tijd

Naar aanleiding van een traumatisch hersenletsel in contact gekomen met Tim.Hij is heel kundig op zijn gebied en kan daarnaast op andere zaken nog tips of ondersteuning geven.Wat ik heel goed vind aan hem, is dat hij vooraf eerlijk en transparant is, of hij in jouw geval wel of niet hulp kan bieden binnen zijn vakgebied.Sterk punt is hoe geduldig en duidelijk hij zaken kan uitleggen.Blij dat ik hem op mijn pad ben tegen gekomen, mijn klachten zijn sterk afgenomen.Fijn contact met hem, er komt altijd reactie per mail, telefoon of per What's app, zodra hij in de gelegenheid is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Cindy

27 Jun 2019

4

Voor onze zoon zeer doeltreffend en prettige behandel methode gebleken

Onze zoon depressief en suïcidaal heeft er heel veel aan en het werk vrij snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Charlotte

27 Jun 2019

4

Zeer fijne ervaring

We zijn voor onze dochter met ADHD deze sessies begonnen zodat ze geen medicijnen meer nodig heeft. Met een fijn gevoel hebben we het traject doorlopen. Tim gaf duidelijke uitleg over hoe en wat. Tim dacht altijd mee. We zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Onze dochter kan nu zonder medicijnen. We hebben een fijn gevoel overgehouden aan de omgang en het traject van brainmed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Eveline de Vries Robbé, 79 jaar

27 Apr 2019

5

Persoonlijk, Betrokken, Betrouwbaar, Informatief; Comfortabel dat de sessies thuis konden plaatsvinden.

De sessies verliepen bijzonder plezierig, prettig om ondertussen tips te krijgen en ADD-problemen te kunnen bespreken. Over de begeleiding ben ik zonder meer enthousiast! Alles wat in het EEG verwees naar ADD is genormaliseerd. Wat betreft het effect, dat ligt aan ieder persoonlijk. Zelf heb meer zelfvertrouwen gekregen. Bijv. ik besef wat duidelijker wat ik voel, ik heb meer vertrouwen dat ik iets waari ik tegen opzie, wel kan. Ik heb nog wel behoefte aan coaching om los te komen van oude gewoontes.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anoniem

11 Mar 2019

5

Neurofeedbacktraining door zeer oprechte, betrokken en bekwame therapeut..

De metingen tijdens de training maken de subjectief ervaren problemen meetbaar en aantoonbaar. Dit geeft zo'n erkenning, zowel voor jezelf als voor de buitenwereld. "Zie je wel, het klopt dus wat ik ervaar / wat ze zegt" Omdat Tim neuropsycholoog is geeft hij ook op mentaal en psychisch vlak een hele prettige ondersteuning. Dit maakt dat je een compleet pakket krijgt, wat ik als heel fijn heb ervaren. (Aanvullend ter info: ik heb te maken met restklachten na hersenletsel. )


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marius

08 Dec 2018

5

Vakkundig en zeer plezierig Neurofeedback onderzoek, met een goed vervolgadvies

Tim heeft heel secuur de gang van zaken uitgelegd, daarna een (Q)EEG onderzoek gedaan. Hierbij viel zijn vakkundigheid en het simpel uit kunnen leggen op. Daarnaast heeft Tim ook veel aandacht besteedt aan de 'normale psychologie'. De ontvangen rapportage was duidelijk en compleet. Het advies was eerlijk: de gevonden 'afwijkingen' waren bij mij niet trainbaar met neurofeedback. Juist als je zo'n advies durft te geven (tegen je eigen financiele belang in) wek je vertouwen! Dank.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jessica

03 Dec 2018

4

Niet verwacht, toch veranderd!!

Na een ongeluk "genoot" ik in XXL vorm van alle klachten die horen bij een whiplash. Hoofdpijn, super vermoeid, slechte concentratie, moeilijk plannen, vol hoofd, ogen die eruit gefloept worden, emotioneel wiebelig enz enz. Na een revalidatie van anderhalf jaar bij de Tolbrug kwam de verzekering met het voorstel om Neurofeedback training te gaan doen. Vooraf had ik hiermee geen ervaring. Ik wil alles aanpakken om me beter te voelen dus na wat inlezen de stap gezet. Ik ben aardig rationeel. Ik ben geen boom en mijn handen zijn geen takken. Ik weet dat het wetenschappelijk nog niet helemaal bewezen is, maar ik ben het levende bewijs dat het echt werkt. Mijn hoofd is echt rustiger, ben minder moe dan voorheen en sta zeker weer sterker in mijn schoenen. Ik heb drie jaar niet gewerkt, maar heb nu weer een baantje als docent in het Voortgezet onderwijs op kunnen pakken. Welliswaar minder uren dan voorheen, maar ik ben weer bezig. Dit heb ik niet alleen te danken aan de training zelf, maar zeker ook aan de trainer. Naast het oefenen met de geluidjes of beelden hebben we flinke gesprekken gevoerd die mij hebben geholpen om steeds een stapje in de goede richting te zetten. Door deze gesprekken veranderde mijn zelfbeeld en zorgde ervoor dat ik weer positiever in de toekomst kan kijken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Karin

30 Nov 2018

5

Betrokken en kundig

Na een neurofeedback sessie merken wij aan onze zoon dat hj rustiger reargeert en beter in zijn vel zit. Begeleiding van Tim zijn wij erg over te spreken. Hij komt kundig, betrokken en rustig over. Geeft goede adviezen en toont zijn betrokkenheid.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens

E-mail: info@brainmed.nl
Tel: 085-0657183
KVK: 30276761

Website
http://www.brainmed.nl

Adres
Brainmed
Vroegeling 19
5361MN GRAVE

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten