9.6/10

Brainmed


25 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anoniem

Score: 5

11 Mar 2019

Neurofeedbacktraining door zeer oprechte, betrokken en bekwame therapeut..

De metingen tijdens de training maken de subjectief ervaren problemen meetbaar en aantoonbaar. Dit geeft zo'n erkenning, zowel voor jezelf als voor de buitenwereld. "Zie je wel, het klopt dus wat ik ervaar / wat ze zegt" Omdat Tim neuropsycholoog is geeft hij ook op mentaal en psychisch vlak een hele prettige ondersteuning. Dit maakt dat je een compleet pakket krijgt, wat ik als heel fijn heb ervaren. (Aanvullend ter info: ik heb te maken met restklachten na hersenletsel. )


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marius

Score: 5

08 Dec 2018

Vakkundig en zeer plezierig Neurofeedback onderzoek, met een goed vervolgadvies

Tim heeft heel secuur de gang van zaken uitgelegd, daarna een (Q)EEG onderzoek gedaan. Hierbij viel zijn vakkundigheid en het simpel uit kunnen leggen op. Daarnaast heeft Tim ook veel aandacht besteedt aan de 'normale psychologie'. De ontvangen rapportage was duidelijk en compleet. Het advies was eerlijk: de gevonden 'afwijkingen' waren bij mij niet trainbaar met neurofeedback. Juist als je zo'n advies durft te geven (tegen je eigen financiele belang in) wek je vertouwen! Dank.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jessica

Score: 4

03 Dec 2018

Niet verwacht, toch veranderd!!

Na een ongeluk "genoot" ik in XXL vorm van alle klachten die horen bij een whiplash. Hoofdpijn, super vermoeid, slechte concentratie, moeilijk plannen, vol hoofd, ogen die eruit gefloept worden, emotioneel wiebelig enz enz. Na een revalidatie van anderhalf jaar bij de Tolbrug kwam de verzekering met het voorstel om Neurofeedback training te gaan doen. Vooraf had ik hiermee geen ervaring. Ik wil alles aanpakken om me beter te voelen dus na wat inlezen de stap gezet. Ik ben aardig rationeel. Ik ben geen boom en mijn handen zijn geen takken. Ik weet dat het wetenschappelijk nog niet helemaal bewezen is, maar ik ben het levende bewijs dat het echt werkt. Mijn hoofd is echt rustiger, ben minder moe dan voorheen en sta zeker weer sterker in mijn schoenen. Ik heb drie jaar niet gewerkt, maar heb nu weer een baantje als docent in het Voortgezet onderwijs op kunnen pakken. Welliswaar minder uren dan voorheen, maar ik ben weer bezig. Dit heb ik niet alleen te danken aan de training zelf, maar zeker ook aan de trainer. Naast het oefenen met de geluidjes of beelden hebben we flinke gesprekken gevoerd die mij hebben geholpen om steeds een stapje in de goede richting te zetten. Door deze gesprekken veranderde mijn zelfbeeld en zorgde ervoor dat ik weer positiever in de toekomst kan kijken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin

Score: 5

30 Nov 2018

Betrokken en kundig

Na een neurofeedback sessie merken wij aan onze zoon dat hj rustiger reargeert en beter in zijn vel zit. Begeleiding van Tim zijn wij erg over te spreken. Hij komt kundig, betrokken en rustig over. Geeft goede adviezen en toont zijn betrokkenheid.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eva Rutten

Score: 5

26 Jun 2018

Absoluut tevreden!

Onze zoon had veel last van een druk hoofd en concentratie problemen. We wilden niet aan de pillen, maar op zoek naar een duurzame oplossing, zonder chemie. Nu, na de brainmed kan onze zoon (16) met recht zeggen dat zijn hoofd veel rustiger is geworden en wij en hij merken op dat zijn concentratie vermogen enorm is toegenomen. De behandeling was heel plezierig thuis, in een fijne sfeer en met zeer prettige en betrokken behandelaars. Wij kunnen het zeer aanraden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sem

Score: 5

25 Jun 2018

Het heeft me veel duidelijkheid en rust gegeven

Lang heb ik met het idee rond gelopen dat het goed mis was met mij en daardoor nooit de controle over mijn leven had kunnen krijgen. Daarom wou ik een Neurofeedback sessie volgen bij Brainmed, ook om te zien hoe ik eraan toe was via een qEEG (dokters kunnen alleen je klachten observeren, maar niet duidelijk het probleem aanwijzen, waardoor verkeerde diagnoses worden gesteld en verkeerde raad wordt gegeven), maar heb er uiteindelijk geen gehad, aangezien uit het qEEG bleek dat mijn hersenactiviteit normaal bleek te zijn. Wat een ontzettende opluchting was voor mij. Mijn jeugd is absoluut niet makkelijk geweest en heb het probleem heel lang bij mezelf gezocht, maar door Brainmed ben ik me minder op mezelf gaan focussen, maar meer op mijn verleden en wat dat met mij heeft gedaan. Dat heeft me veel rust, duidelijkheid en hoop gegeven voor de toekomst. Ben ook goed over Tim Smits te spreken. Hij is geduldig en snapt heel goed waar hij mee bezig is en je kan bij hem terecht als je er vragen over hebt. Een hele goede ervaring voor mij en heb er veel aan gehad.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke

Score: 5

20 Jun 2018

Deskundig en betrouwbaar

Mijn dochter heeft vanwege haar ADD een neurofeedback traject doorlopen en ik vanwege doorgemaakt hersenletsel. We kunnen allebei aan het einde van ons afzonderlijke traject zeggen dat we nadrukkelijk verlichting van onze klachten ervaren. Onze ervaring is dat Tim echt de tijd neemt om de sessies goed te doorlopen en flexibel is in het maken van afspraken. Hij luistert goed en vraagt goed door. Wanneer nodig, stelt hij de training tussentijds bij en legt dat dan ook uit. Daardoor laat hij zien dat hij maatwerk levert. Wij hebben Tim leren kennen als iemand die gemakkelijk bij de ander aansluit, meedenkt en extra adviezen geeft. Ik kan Tim van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke

Score: 5

20 Jun 2018

Deskundig en betrouwbaar

Mijn dochter heeft vanwege haar ADD een neurofeedback traject doorlopen en ik vanwege doorgemaakt hersenletsel. We kunnen allebei aan het einde van ons afzonderlijke traject zeggen dat we nadrukkelijk verlichting van onze klachten ervaren. Onze ervaring is dat Tim echt de tijd neemt om de sessies goed te doorlopen en flexibel is in het maken van afspraken. Hij luistert goed en vraagt goed door. Wanneer nodig, stelt hij de training tussentijds bij en legt dat dan ook uit. Daardoor laat hij zien dat hij maatwerk levert. Wij hebben Tim leren kennen als iemand die gemakkelijk bij de ander aansluit, meedenkt en extra adviezen geeft. Ik kan Tim van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hera

Score: 4

16 Jun 2018

Goede ervaring

Ik kwam bij Brainmed terecht vanwege een burn-out en (daaraan ten grondslag liggende) slaapproblemen. We hebben duidelijke vooruitgang geboekt wat betreft de hersengolven. In het genezingsproces van de burn-out heeft de behandeling zeker een belangrijke rol gespeeld. De slaapproblemen zijn helaas niet opgelost, maar ik merk wel verschil in mijn lijf qua ontspanning. Ik verwacht en hoop dat in de toekomst ook de hierin op papier behaalde resultaten in de praktijk nog tot hun recht zullen komen. De behandelaar, Tim Smits, is zeer betrokken en kundig en ik kan behandeling bij Brainmed zeker aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

eef

Score: 5

27 Mar 2018

professioneel, doeltreffend en persoonlijk

Op het moment dat ik begon bij brainmed zat ik thuis met een fikse burn-out. Tijdens het eerste contact met Tim voelde ik direct dat hij begreep wat ik bedoelde. Hij nam me serieus en mijn puzzelstukjes begonnen in elkaar te vallen. De trainingen hebben mij inzicht gegeven in de werking van mijn brein. Ik was wel klaar met weer een coach of psycholoog. Bij brainmed leerde ik dat mijn brein nou eenmaal zo werkt, daar kunnen gesprekstechnieken of gedragsaanpassingen (bijna)niets aan veranderen, het is zoals het is. Die acceptatie heeft mij enorm geholpen. Daarnaast merkte ik door de therapie daadwerkelijk verbetering. Ik blijf wie ik ben, het is niet over maar wel een heel stuk verbeterd. Zodanig dat ik weer lekker volledig aan het werk ben, mij gelukkig voel en ik voel dat ik de wereld weer aan kan.... mits ik goed voor mijn brein zorg. Tim en ik hebben enorm veel stappen gezet, hard getraind en onwijs gelachen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.


Contactgegevens
E-mail: info@brainmed.nl
Tel: 085-0657183
KVK: 30276761

Website
http://www.brainmed.nl

Adres
Brainmed
Vroegeling 19
5361MN GRAVE


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten