9.6

Brainmed


54 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Apr 2020

5

Prettig en vertrouwd

Ik ben voor een EEG onderzoek gekomen. Tim heeft me op mn gemak gesteld en ik ben heel erg blij met de duidelijke en uitgebreide uitleg die naderhand werd gegeven. Nu kijken of ik behandeld kan worden of dat met medicatie wat te doen valt aan mijn klachten en terugkerende depressies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Mar 2020

5

Verhelderend onderzoek en prettig contact!

Via een goede bekende van ons, die heel tevreden was over de diensten van Tim, zijn we bij Brainmed terechtgekomen. Omdat we bepaald gedrag zien bij onze zoon waren we benieuwd of het gedrag dat we aan de buitenkant zien overeenkomt met wat er aan ‘de binnenkant’ in zijn hoofd afspeelt. En ook wilde we weten of ons kind daarbij wellicht erfelijk belast is. Tim is bij ons aan huis gekomen en heeft ons gezin in een middag doorgemeten middels een QEEG. De uitkomsten van de metingen zijn door Tim uitgebreid en in duidelijke taal doorgenomen met ons. Gedrag dat we zagen bij onze zoon werd inderdaad bevestigd en verduidelijkt. Daarnaast hebben we uitgebreid besproken wat we zouden kunnen doen in ons specifieke geval om weer in balans te komen, dat was ook heel verhelderend! Ook werden diverse trekjes en manieren van handelen van onszelf duidelijk. Voor mij vielen er in ieder geval een heleboel kwartjes op zijn plek waardoor ik nu beter begrijp waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. En dat inzicht geeft mij een hoop rust!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Feb 2020

5

Ik ben zeer tevreden over Brainmed en hun deskundigheid.

Wij hebben voor onze oudste zoon een aantal jaar geleden een behandeling gehad bij Tim, die goed aansloeg. We hebben er veel aan gehad en hebben inmiddels ook een QEEG voor onze dochter laten maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jan 2020

4

Ik kwam oorspronkelijk voor een slaapprobleem naar aanleiding van hersenletsel door een auto ongeluk. Dit auto ongeluk bracht o.a. door een whiplash meer klachten met zich mee, waaronder overprikkeling op het gehoor. Van te voren werd mij verteld dat het niet zeker zou zijn of we resultaat zouden behalen. Ik heb de gok zelf genomen omdat ik alles wil proberen gezien ik gek wordt van het niet goed kunnen slapen. Met het slapen heeft het mij helaas niet geholpen en dat is wel mijn grootste probleem, maar mijn overprikkeling op mijn gehoor is beduidend minder. Ik kan zelfs in drukke ruimtes staan zonder oordoppen! Het is dus niet helemaal voor niets geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jan 2020

5

Zeer correct, discreet en netjes behandeld.

Nadat ik er zelf volledig doorheen zat ben ik opzoek gegaan naar een oplossing die mij kon helpen met een probleem wat ik op dat moment nog niet geheel inzichtelijk had. Na telefonisch contact kwam Tim bij mij op visite en hebben we ongeveer een uur samen gesproken, en heeft hij een meting uitgevoerd. Uit deze meting kwamen verschillende dingen naar boven waarvan ik mezelf misschien wel bewust was, maar ik wist zeker niet hoe ik hiermee om moest gaan. Tim heeft voorgesteld dat hij mij hiermee gaat helpen en ik zie verdere behandeling dan ook met het volste vertrouwen tegemoet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jan 2020

5

Voor het eerst voelde ik me serieus genomen...

In 2014 ben ik met wielrennen hard op mijn hoofd gevallen. In de jaren daarna ben ik bij vele artsen langs geweest en heb ik verschillende (revalidatie)trajecten gevolgd, maar nergens kreeg ik écht de erkenning van mijn klachten. Na het eerste telefoongesprek met Tim kreeg ik hoop. Zou dit mij gaan helpen? De QEEG wees inderdaad uit dat er afwijkingen waren t.o.v. gezonde vrouwen van mijn leeftijd. Eindelijk had ik objectiveerbaar bewijs voor mijn klachten en Tim zag zelfs mogelijkheden dit te behandelen! Wat een geluk! Vanaf het eerste moment voel ik me serieus genomen. Tim is eerlijk over de bevindingen en de mogelijkheden. Gedurende de behandeling luistert hij naar mijn verhaal, plaatst het in perspectief, geeft de status van de ontwikkelingen aan en spreekt onzekerheden uit en dit alles met een gepaste dosis humor! Ik zit nu nog midden in het proces, maar merk nu al vooruitgang en ben heel erg tevreden over de manier waarop Tim dit begeleidt. Het geeft mij en mijn leven weer een kans!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Dec 2019

5

Aanrader

Tim is een zeer betrokken behandelaar die echt het beste met je voor heeft. Hij denkt goed mee en haalt het maximale uit je behandeling. Na jarenlange burn-out klachten ben ik dankzij de neurofeedback behandelingen bij brainmed in korte tijd enorm vooruit gegaan. Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2019

5

Mooi resultaat, zeker aan te bevelen!

Ik ben door Tim behandeld voor mijn ADD klachten. De neurofeedback trainingen zijn erg effectief gebleken: mijn klachten zijn enorm afgenomen en we hebben mijn medicatie (Concerta) afgebouwd van 72mg per dag naar nul (!). Tim heeft ongelooflijk veel kennis van zaken en is vooral een erg fijn persoon om mee samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2019

4

goed

Een professionele en menselijke manier van behandelen. Er wordt goed gekeken naar je klachten en in overleg met jezelf wordt er een plan van aanpak gemaakt. Bij mij hielp het in het begin enorm. Zeker om er de scherpste randjes vanaf te halen. Ik was op een gegeven moment echter uitbehandeld pas later duidelijk werd dat ik het lyme virus onder de leden had, wat zorgde voor psychische klachten die niet te volledig te behandelen waren met neurofeedback.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2019

4

Fijn dat de klachten die je ervaart in het dagelijks leven, erkent worden tijdens de metingen! en dit ook serieus genomen wordt.

Ik ben in aanmerking gekomen bij Brainmed door klachten t.g.v. een auto ongeval. Ik heb een goede ervaring gehad met de behandelingen van Brainmed. Tijdens het behandeltraject werd er getraind op verschillende onderdelen. Ik merkte halverwege de trainingen een positief effect op mijn geheugen en concentratieproblemen. Op het vlak van slaapproblemen en prikkelverwerking heeft het helaas nauwelijks geholpen bij mij. Daarnaast vond ik de trainer ( Tim Smits) erg sympathiek en attent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


085-0657183

Brainmed
Vroegeling 19
5361MN
GRAVE

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten