9.4/10

Brainmed


46 Beoordelingen (totaal)
22 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Dec 2019

4

goed

Een professionele en menselijke manier van behandelen. Er wordt goed gekeken naar je klachten en in overleg met jezelf wordt er een plan van aanpak gemaakt. Bij mij hielp het in het begin enorm. Zeker om er de scherpste randjes vanaf te halen. Ik was op een gegeven moment echter uitbehandeld pas later duidelijk werd dat ik het lyme virus onder de leden had, wat zorgde voor psychische klachten die niet te volledig te behandelen waren met neurofeedback.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2019

4

Fijn dat de klachten die je ervaart in het dagelijks leven, erkent worden tijdens de metingen! en dit ook serieus genomen wordt.

Ik ben in aanmerking gekomen bij Brainmed door klachten t.g.v. een auto ongeval. Ik heb een goede ervaring gehad met de behandelingen van Brainmed. Tijdens het behandeltraject werd er getraind op verschillende onderdelen. Ik merkte halverwege de trainingen een positief effect op mijn geheugen en concentratieproblemen. Op het vlak van slaapproblemen en prikkelverwerking heeft het helaas nauwelijks geholpen bij mij. Daarnaast vond ik de trainer ( Tim Smits) erg sympathiek en attent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Dec 2019

5

Verhelderend onderzoek door betrokken professional.

Helderheid gekregen in klachten tgv een ongeval met hoofdletsel. Duidelijke verslaglegging en behandeladvies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Dec 2019

5

Super!

We hebben Tim leren kennen als een betrokken, fijn en bovenal zeer deskundig iemand. Naast dat de resultaten van de neurofeedback behandeling (nog) beter zijn dan gehoopt, is Tim ook iemand die altijd meedenkt in oplossingen en therapieën. Zeker een aanrader voor (kinderen met) NAH. Onze zoon heeft door de training een beter evenwicht en we hopen in de toekomt ook zijn visuele beperking te kunnen verminderen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Dec 2019

4

Goed en duidelijk onderzoek en advies

Het onderzoek is goed voorbereid aan de hand van de van te voren gegeven informatie. Het onderzoek zelf verliep goed en snel. De resultaten werden duidelijk uitgelegd en er werd een advies gegeven. Erg jammer dat Brainmed voor mij niets kon betekenen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Dec 2019

5

Een lichtpuntje in donkere tijd

De scan bracht duidelijkheid. Er is erkenning voor problemen. Er wordt een andere manier geboden dan praten en pillen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2019

5

Goed en deskundig

vriendelijk en duidelijk in uitleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

Professioneel, goede uitleg en snel inzicht

We hebben inmiddels langere tijd ervaring en zijn zeer tevreden. Ik heb zelf een QEEG laten doen om meer inzicht te krijgen. Opnieuw positief!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

Kwaliteit, Vriendelijk, Meedenkend

De neuropsycholoog denkt goed met je mee, komt met adviezen en weet waar hij het over heeft. Goede sessie en het brengt ook meer inzicht. Dankjewel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2019

5

Persoonlijke en mensgerichte aanpak

Via het info-formulier op de website heb ik mijn vraag gesteld. Ik zat al een tijdje thuis met een hersenschudding en wilde heel graag hulp om sneller beter te worden. Tim belde mij heel snel op om te vragen wat voor klachten ik had. Ik snapte ook dat hij geen persoonlijk kennismakingsgesprek wilde maar obv ons telefonisch contact kon inschatten of een intake nuttig zou zijn. Gelukkig bleek na de eerste afspraak en nul-meting dat hij me kon behandelen. Naast de training heeft hij me ook heel goed geholpen met m’n opbouw naar werk en heeft hij menig keer met veel geduld m’n “gezeur” aan moeten horen. Ik ben onwijs tevreden en ben ondertussen ook weer volledig hersteld. Nog niet klachtenvrij, dat is een ander traject dan dat je met Brainmed aangaat. Zeker aan te raden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed

Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


085-0657183
KVK: 30276761

Brainmed
Vroegeling 19
5361MN
GRAVE

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten