9.8

BooqBox


265 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Jan 2023

5

Wederom een groot succes op onze open avond

Goede service, denken altijd mee, flexibel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jan 2023

4

Leuke toevoeging aan je event!

We hadden de mobiele photobooth ingehuurd voor ons evenement. Iedereen was erg enthousiast en vond het leuk om op de foto te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2021

5

Helemaal geweldig!

Mensen stonden in rijen en vonden de bloemen spiegel helemaal geweldig. Alles stond netjes op tijd en het printen was ook snel gebeurd, echt waard voor je geld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2021

5

Uitmuntend!

Superleuke ervaring en groot respect voor de dame bij de photobooth! Ze was super enthousiast en trotseerde de kou!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Memorabele avond!

Wat hebben we leuke reacties gehad op de selfiebox! We hadden zelf een kist neergezet met wat gekke atributen en de gasten vonden het helemaal geweldig, wijzelf waren ook ontzettend blij met de foto's die er dubbel uitkwamen zodat wij nog meer aandenkens hebben aan onze bruiloft. Top communicatie en fijne service! We gaan booqbox zeker aanbevelen bij anderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Goed contact en perfect geregeld van aanloop tot afbouw!

Duidelijk en goed contact met vriendelijke Peter. We hadden de box voor ons huwelijk en hoefden nergens voor de stressen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2021

5

Super!

Iedereen vond het te gek! Zo leuk de spiegel met de dame die assisteerde. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Aug 2021

5

Geweldige service

Heel leuk team, goed benaderbaar en hebben ons feest fantastisch vastgelegd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2021

5

Echt een aanrader!!!

Wat een enthousiaste medewerker was er bij onze bruiloft aanwezig. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt een leuke aanvulling op de dag. En meteen een leuk aandenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Het was een erg gezellige ervaring!

Tijdens onze trouwdag hebben wij een prachtige SelfieSpiegel gehad, met een gezellige gastheer! De gasten hebben er met veel plezier gebruik van gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BooqBox

Contactgegevens


0888580888

BooqBox
Aston Martinlaan 19
3261 NB
Oud-Beijerland

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten