9.8

BooqBox


264 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Oct 2021

5

De photobooth was een groot succes!

Super, we willen dit zeker vaker neerzetten op onze evenementen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2021

5

Helemaal geweldig!

Mensen stonden in rijen en vonden de bloemen spiegel helemaal geweldig. Alles stond netjes op tijd en het printen was ook snel gebeurd, echt waard voor je geld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2021

5

Uitmuntend!

Superleuke ervaring en groot respect voor de dame bij de photobooth! Ze was super enthousiast en trotseerde de kou!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Memorabele avond!

Wat hebben we leuke reacties gehad op de selfiebox! We hadden zelf een kist neergezet met wat gekke atributen en de gasten vonden het helemaal geweldig, wijzelf waren ook ontzettend blij met de foto's die er dubbel uitkwamen zodat wij nog meer aandenkens hebben aan onze bruiloft. Top communicatie en fijne service! We gaan booqbox zeker aanbevelen bij anderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Goed contact en perfect geregeld van aanloop tot afbouw!

Duidelijk en goed contact met vriendelijke Peter. We hadden de box voor ons huwelijk en hoefden nergens voor de stressen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2021

5

Super!

Iedereen vond het te gek! Zo leuk de spiegel met de dame die assisteerde. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Aug 2021

5

Geweldige service

Heel leuk team, goed benaderbaar en hebben ons feest fantastisch vastgelegd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2021

5

Echt een aanrader!!!

Wat een enthousiaste medewerker was er bij onze bruiloft aanwezig. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Echt een leuke aanvulling op de dag. En meteen een leuk aandenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Het was een erg gezellige ervaring!

Tijdens onze trouwdag hebben wij een prachtige SelfieSpiegel gehad, met een gezellige gastheer! De gasten hebben er met veel plezier gebruik van gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jul 2021

5

Super toevoeging op ons feest

Erg leuk! Veel leuke reacties gekregen van onze bruiloftgasten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BooqBox

Contactgegevens


0888580888

BooqBox
Spuidijk 17
3262 LH
Oud-Beijerland

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten