9.8

BooqBox


268 Beoordelingen (totaal)
16 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

20 May 2022

4

goede service

makkelijk te bedienen, grote pret bij maken foto's veel mogelijkheden om dingen naar eigen smaak te ontwerpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2022

5

Erg leuk

Hadden een klein probleempje met de werking maar ze zijn op lokatie gekomen op het op te lossen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2022

4

Geweldig

Super leuk, iedereen had het er over op onze bruiloft.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2022

5

Super leuk en fantastische service!

De photobooth heeft ons huwelijksfeest helemaal compleet gemaakt. Booqbox heeft fantastische service. Ze zijn super goed bereikbaar en staan je telefonisch goed bij wanneer je hulp nodig hebt. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 May 2022

4

Goed geregeld

Altijd goed geregeld en leuke spullen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2021

5

Helemaal geweldig!

Mensen stonden in rijen en vonden de bloemen spiegel helemaal geweldig. Alles stond netjes op tijd en het printen was ook snel gebeurd, echt waard voor je geld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2021

5

Uitmuntend!

Superleuke ervaring en groot respect voor de dame bij de photobooth! Ze was super enthousiast en trotseerde de kou!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Memorabele avond!

Wat hebben we leuke reacties gehad op de selfiebox! We hadden zelf een kist neergezet met wat gekke atributen en de gasten vonden het helemaal geweldig, wijzelf waren ook ontzettend blij met de foto's die er dubbel uitkwamen zodat wij nog meer aandenkens hebben aan onze bruiloft. Top communicatie en fijne service! We gaan booqbox zeker aanbevelen bij anderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Goed contact en perfect geregeld van aanloop tot afbouw!

Duidelijk en goed contact met vriendelijke Peter. We hadden de box voor ons huwelijk en hoefden nergens voor de stressen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2021

5

Super!

Iedereen vond het te gek! Zo leuk de spiegel met de dame die assisteerde. Echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BooqBox

Contactgegevens


0888580888

BooqBox
Spuidijk 17
3262 LH
Oud-Beijerland

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten