9.4

Beleggingspanden-Financiering.nl


70 Beoordelingen (totaal)
38 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Mar 2021

5

Everything went good

All good 5/5


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Mar 2021

5

Super service en zeer snelle financiering

In korte tijd heb ik 4 keer een financiering geregeld via Rutger Brouwer. Erg tevreden over de geleverde service. Financiering zonder problemen 4 keer zeer snel geregeld. Oprecht alles naar wens geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Mar 2021

5

Uitstekende service

Zeer tevreden over de manier van communiceren en de snelheid waarmee Peter een financiering voor mij heeft kunnen afsluiten. Daarnaast denkt Peter in oplossingen wat ik erg kan waarderen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2021

5

Excellent service!

Very positive.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jan 2021

5

Er is veel mogelijk

Evelien heeft wederom de financiering snel en op tijd geregeld. Alles loopt netjes in elkaar over, dank daarvoor. Als een financiering hier niet geregeld kan worden hoef je niet verder te zoeken, dan lukt het waarschijnlijk toch niet.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jan 2021

5

Top inzet met een top resultaat. Bedankt Jelle Datema!

Via een kennis kwam ik terecht bij beleggingspanden-financiering.nl. De opdracht die ik had was erg uitdagend; er moesten meerdere financieringen worden geregeld binnen erg korte tijd. Mijn kennis gaf aan: daarvoor moet je bij Jelle Datema zijn, dan komt het in orde. Dit bleek waar te zijn, Jelle heeft ons perfect geholpen en op een erg profesionele wijze maar liefst 9 financieringen geregeld binnen 7 weken tijd. Hij is erg behulpzaam en toont veel inzet (zelfs in de avonden en weekenden!) De volgende keer klop ik zeker weer aan bij Jelle!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2020

5

Superdank Simon!

İk heb in de laatste 6 maanden tijd twee panden aangekocht dankzij Simon Bijlsma. Zonder zijn creatieve oplossingen, meedenken en bekwaamheid was het echt niet gelukt. Hij neemt echt de tijd voor je en geen vraag is te veel voor hem. İk ben heel blij met hem en zou hem zekerweten aanraden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2020

5

Peter wubbolts heeft mij super geholpen om deze financiering voor mijn beleggingspand voor elkaar te krijgen

goede organisatie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2020

5

Top

Evelien, je bent een topper! Evelien is deskundig, betrokken en heeft mij bij het hele trajact van A tot Z uitstekend geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2020

5

Snelle en vlotte financiering via Evelien van beleggingspanden-financiering.nl

Ik heb contact gehad met Evelien van Zoonen. Ze is zeer vriendelijk en behulpzaam. Reageert snel, duidelijk en denkt graag mee. Heb veel ervaring met adviseurs ik kan zeggen dat zij wel de beste adviseur is waarmee ik heb gewerkt. Bedankt en tot de volgende keer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Beleggingspanden-Financiering.nl

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.

Contactgegevens


0332003030

Beleggingspanden-Financiering.nl
Baarnsche Dijk 12
3741 LS
Baarn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten