9.2

Beleggingspanden-Financiering.nl


47 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Oct 2020

5

Prima Service

Prima service, goed bereikbaar.Netjes geholpen door Wouter.Al een tijd financieringen met hem gedaan en het zal niet de laatste zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2020

5

Snel, vakkundig, persoonlijk

Drie financieringen in een enkele aanvraag met een ongekende snelheid, precisie en oog voor de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. Ik ben onder de indruk en kom zeker nog eens terug. Dankjewel Rutger!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2020

5

Financiering in 1 week

We zaten vast bij de bekende banken, via Rutger Brouwer van beleggingspanden hadden we in een week financiering voor ons investerings appartement gekregen. Rutger heeft veel kennis, is duidelijk en daadkrachtig en komt zijn woord na. Heerlijk om mee te werken en een start van meer projecten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2020

5

Zeer tevreden over de dienstverlening.

Sinds een klein jaar werken wij samen met Rutger Brouwers. Staat altijd klaar voor ons.Hij denkt in mogelijkheden. Zeer tevreden met hun dienstverlening.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2020

5

Prima service

Prima service, goed bereikbaar. Netjes geholpen door Rutger. Al 4 financieringen met hem gedaan en het zal niet de laatste zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Oct 2020

5

Betrouwbaar bedrijf, het personeel neemt hun werk serieus, super blij met des bedrijf!

Sinds vorig jaar wilde ik een huis kopen en van plan zijn het te verhuren. Als restauranteigenaar accepteren veel banken of kredietverstrekkers geen klanten zoals ik. Het is gemakkelijk om leningen te krijgen voor een werknemer , Ik hoorde bij toeval over dit bedrijf. De eerste keer meeting voelde ik dat het in overeenstemming was met mijn wensen. De twee medewerkers die me ontvingen waren zeer professioneel en geduldig. Ze introduceerden veel haalbare huisvestingsmogelijkheden. Volgens hun suggesties heb ik snel Ik heb het huis gevonden dat ik leuk vind en in minder dan twee maanden heb ik op 15-10-2020 het koopcontract getekend bij de notaris. Esther , super bedankt voor alles , hopelijk tot snel weer voor de 2d investeren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2020

5

Great Experience and Awesome Mortgage Advice

Being a first time investor I was unsure how the nitty gritty of financing process works. I am very grateful to Beleggingspanden-Financiering, and Mr Andrej Grulovic who very wisely advised and guided me throughout the complete process. They have a healthy portfolio. Andrej was able to think alongside my and able to offer me financing solution that a great match as per my wishes and financial situation. The whole financing seemed easy and quick. Keep up the good work!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2020

5

top service en zijn gaan echt dat stapje verder

Ik heb al een aantal keren met Evelien en haar collega's zaken mogen doen en altijd correct snel en goed bereikbaar daarnaast geen loze beloftes. top bedrijf en we gaan zeker nog vaker zaken met elkaar doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Oct 2020

5

Het werd snel opgepakt en doorgezet !!

Zeer succesvol en ervaren en altijd bereikbaar Evelin Zoonen was altijd bereid . Zeer aangenaam en denkt mee !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2020

5

Persoonlijke / zakelijke benadering met verstand van zaken en grote drive om zaken af te werken.

Groot netwerk waardoor de gegeven opdracht om te komen tot invulling van de financiering met veel ervaring en arbeidsvreugde worden gehaald.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Beleggingspanden-Financiering.nl

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.

Contactgegevens


0332003030

Beleggingspanden-Financiering.nl
Baarnsche Dijk 12
3741 LS
Baarn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten