9.6

Beleggingspanden-Financiering.nl


92 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

98.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.9%

15 Aug 2022

5

Leningovereenkomst afgesloten

Bij het uitlenen van geld komt wellicht nog meer kijken, dan bij het lenen van geld. Mark Hubers wist meteen goed te schakelen en alles in goede banen te leiden. Alles is vlot, kundig en adequaat geregeld geworden. Ook de nazorg is perfect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2022

5

Verhuurhypotheek 1e beleggingspand

Na afgewezen te zijn bij meerdere banken voor het krijgen van een verhuurhypotheek heb ik aangeklopt bij Mark Hubers van Beleggingspanden-financiering.nl. We hebben intensief contact gehad wat ik als erg prettig heb ervaren. Er is een helder en uitgebreid plan gemaakt waardoor het gelukt is om mijn verhuurhypotheek rond te krijgen. Doordat de samenwerking erg goed is bevallen zal ik zeker in toekomst terugkeren naar Mark.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2022

5

Zeer Positief Professionaliteit

Ik ben een startende vastgoedbelegger en zeer tevreden met de aanpak van Mijn adviseur Jelle. Hij is altijd goed bereikbaar, zelfs in de avonduren en in het weekend. En hij denkt echt met me mee. We hebben nu 2 panden daar ge financieren. Vanaf het eerste contact een heel vertrouwd gevoel. ik kan geen beter adviseur aan raden. en ik hoop in de toekomst nog meer panden samen te kunnen financieren


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2022

5

Verhuurhypotheek afgesloten (zelfstandig ondernemer)

Bij het aanvragen van een verhuurhypotheek komt nogal wat bij kijken: taxeren van de woning, vinden van een financier, berekenen van de leencapaciteit (ik ben zelfstandig ondernemer), opstellen van een ambitieverklaring en monitoren van het acceptatieproces, om maar een aantal dingen te noemen. Bij elke stap ben ik door Esther en Rick vriendelijk, snel en accuraat geholpen. Ik heb nu de (aflossingsvrije) verhuurhypotheek waar ik op hoopte. Bedankt en tot de volgende aanvraag!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2021

5

Perfecte samenwerking !

Na mijn eerste kennismakingsgesprek met Peter Wubbolts wist ik het meteen! Dit is de financieringsspecialist die gaat voor samenwerking en ook op langer termijn. Echt heel fijn. Peter neemt uitgebreid te tijd voor je aan de telefoon, geeft duidelijke adviezen en gaat zelfs met zijn adviezen verder dan financieringsgericht. Hij heeft ons van A t/m Z begeleid met de aankoop van onze eerste investering. Van financieel advies, tot letterlijk de opleving van het pand waar hij persoonlijk langs kwam. Peter is zeer waardevol, ik kan niet anders zeggen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2021

5

Uitstekend

Peter hebben wij als zeer plezierig, kordaat en behulpzaam ervaren, een prettig mens. Verder proactief en oplossingsgericht. Ik hoop snel weer van zijn diensten gebruik te kunnen maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Nov 2021

4

We hebben beste advies gekregen voor zakelijke hypotheek.

5 hypotheek afgesloten we zijn helemaal blij peter Wubbolts heeft het goed voor ons geregeld. we kunnen Peter zeker aanbevelen. Bedankt peter .


Zou u ons aanbevelen?: Nee

16 Nov 2021

5

snel, vakkundig en met verstand

appartement gekocht, financiering was snel geregeld. Professionele partij met veel mogelijkheden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2021

5

Vakkundig en zeer betrokken

Mijn eigen bank, de Rabobank, kon helaas niets voor mij betekenen, maar Beleggingspanden-Financiering daarentegen wel. De adviseur, Jelle Datema, heeft mij zeer goed geholpen (was tijdens het hele traject zeer betrokken, transparant, eerlijk, vlot maar vooral ook heel duidelijk). Het was niet altijd even makkelijk maar dankzij de hulp van Jelle is het toch allemaal gelukt. Mijn dank is dan ook zeer groot. Uiteraard beveel ik Jelle/Beleggingspanden-Financieringspanden dan ook bij iedereen aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2021

5

team waarvan ik droomde

Samen met mijn partner leven wij in Istanbul, maar allebei wel geboren en getogen in Nederland. Met behulp van Esther en Rick hebben wij een onze woningportefeuille nog meer kunnen uitbreiden, ze wisten ons de juiste advies te geven en geven nooit op. Zonder elkaar gezien te hebben hebben wij een dreamteam opgebouwd, dit is waar ik altijd van droomde. Snel, eerlijk en meedenkend!! Dankjewel voor alles, op naar nog meer samenwerkingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Beleggingspanden-Financiering.nl

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.

Contactgegevens


0332003030

Beleggingspanden-Financiering.nl
Baarnsche Dijk 12
3741 LS
Baarn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten