9/10

Beleggingspanden-Financiering.nl


12 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Smidt

Score: 4

08 Nov 2018

Voldoende

Ik moest snel een pand financieren en de heren van dit bedrijf hebben mij zeer goed geholpen. Een ruime voldoende dus!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Micheal van Kampen

Score: 4

12 Oct 2018

Snelle financier

Prima ervaring en contact gehad


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van der pluym

Score: 4

21 Sep 2018

Goed en behulpzaam

Dit kantoor heeft mij verder geholpen met mijn derde belegginspand. Olaf had mij snel aan een goede LTV geholpen! Dank!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luc

Score: 5

20 Sep 2018

Top service

Fijne vertrouwde gesprekspartner. Ze denken mee om het optimale resultaat te behalen en duidelijk over de mogelijkheden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S. Maarseveen

Score: 5

06 Sep 2018

Zeer vriendelijk en veel kennis in huis!

Na een goede en duidelijke vrijblijvende uitleg, heb ik samen met Beleggingspanden-financiering mij eerste beleggingspand aangeschaft. Er was veel begeleiding en persoonlijk contact gedurende het proces. Alle vragen die ik had werden direct beantwoord. Naast de financiering hebben ze mij ook geholpen met het vinden van een geschikt beleggingspand en beoordelen van het beleggingsobject. Zo was ik er zeker van dat mijn vermogen goed geïnvesteerd werd met minimaal risico. Ik zou iedereen aanraden om voor een degelijke belegging in vastgoed contact op te nemen met beleggingspanden-financiering.nl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronald

Score: 5

06 Sep 2018

Duidelijk en transparant

Prima samenwerking en een goed contact, helder, informatief en duidelijk. Ook de nazorg en het meedenken voor mogelijkheden in de toekomst. De bemiddelingskosten zijn wel aan de hoge kant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jasper

Score: 5

06 Sep 2018

Professioneel en meedenkend!

Wat ik vooral heel erg fijn en prettig vond is de manier van communiceren en het meedenken in mogelijkheden. Mijn adviseur nam alle tijd voor me en deed wat hij beloofde. Ik ben erg blij met de financiering en ik ben inmiddels alweer aan het kijken naar een volgend verhuurpand. Ik wist niet dat ik zoveel mogelijkheden had om een goed rendement te kunnen maken. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie schaap

Score: 4

06 Sep 2018

Prima bedrijf

Prima geholpen, tevreden over de dienstverlening.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wichert en Belinda van Otterlo

Score: 5

31 Aug 2018

Een uitstekende maar vooral snelle service!

Bij de aankoop van een derde beleggingspand dachten mijn vrouw en ik dat de financiering zo geregeld zou zijn bij de bank. Terwijl de bank al ruim 2 maanden met de financiering bezig was en wij uiteindelijk nog maar een paar dagen de tijd hadden om de koop rond te krijgen, hebben wij Beleggingspanden-financiering.nl benaderd. Diezelfde dag nog kregen we een rentevoorstel en 3 dagen later kon de hypotheek al passeren bij de notaris!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

familie Groothuis

Score: 4

29 Aug 2018

goed bedrijf

Wij hebben een pand aangekocht dat wij wilden gaan verhuren te Rotterdam. Nadat een normale tussenpersoon van alles had beloofd en helaas niet waar kon maken, moesten wij binnen een korte tijd passeren. De stress liep bij ons nogal op. We hebben toen via internet dit bedrijf gevonden. Zij hebben ons aangegeven dat ze konden helpen met een snelle financiering. Wij wisten niet of dat wel zou werken, maar na een persoonlijk gesprek kregen wij na 2 dagen een aanbod en binnen een week konden we passeren. We moesten daarna wel op zoek naar een financier voor de langere termijn maar gelukkig konden zij daar ook mee helpen. Al met al hebben ze ons prima geholpen. Prima bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.


Contactgegevens
E-mail: info@beleggingspanden-financiering.nl
Tel: 0334545808
KVK: 67207340

Website
www.beleggingspanden-financiering.nl

Adres
Beleggingspanden-Financiering.nl
Displayweg 2
3821 BT Amersfoort


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten