8.8

Beleggingspanden-Financiering.nl


34 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Aug 2020

5

Goed berijkbaar en goed gejulp.

Goed ervaring. Altijde goed berijkbaar. Mijn contact persoon Saskia heeft me goed gejulp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2020

5

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door dit kantoor. Wilde een lening voor een 4e pand, Rabo zei : gaat niet door, Ing ook, ABN ook, hier kon het wel en er was zelfs rek om nog een pand extra te kopen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2019

5

Zeer tevreden

“Via een advertentie op internet terecht gekomen bij Frank Peters van Beleggingspanden-financiering.nl, Dit was een zeer goede keuze, Frank heeft zich 24-7 ingezet voor mij, en onderhield dagelijks contact, hij was altijd bereikbaar, zelfs op vakantie. En uiteindelijk een hele mooie financiering rondgekregen voor de aankoop van 2 panden. Ik ben zeer tevreden, Frank nogmaals bedankt”


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 May 2019

4

Snel en op maat geregeld

Snel en op maat geregeld, heel fijn en zal zeker vaker terugkomen voor andere mogelijkheden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2019

5

Scherpe aanbieding

Ik kwam toevallig bij dit bedrijf terecht. Ik heb met hun een afspraak gehad en voor ik het wist had ik echt een scherpe aanbieding gekregen voor mijn pand en kon ik mijn beleggingspanden voordelig hier financieren. Snel, goed, zakelijk en vriendelijk bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2019

4

Kennis van de zaken hebben ze zeker

Mijn adviseur was altijd zeer vriendelijk en enthousiast. Bij de afspraken die ik met ze had werd ik vrolijk opgevangen en was het ook een fijn gesprek waar ik het gevoel kreeg dat ze echt de tijd voor mij namen. Daardoor had ik alle tijd om vragen te stellen Ik merkte ook gewoon dat hij veel kennis van de zaken heeft. Hij kan alle aspecten rond het aanvragen van een hypotheek simpel maar duidelijk uit te leggen. Daar was ik als starter natuurlijk heel blij mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Apr 2019

4

Goed

Financiering snel en goed geregeld. Kon veel vragen stellen en zo gaven duidelijk antwoordt, duidelijk en goed. Zeker een aanrader! Kan altijd een fijn gesprek met ze houden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Apr 2019

4

Prettige ervaring

Mijn ervaring was zeer prettig, leuke mensen, gezellig, en daarbij deden ze echt een scherp voorstel waar ik heel tevreden over ben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2019

5

Uitstekend bedrijf

Ik wou mijn pand gefinancierd krijgen en deze mensen hebben daar zo goed voor gezorgd. Ik ben daar ontzettend blij mee. Super goed en snel geregeld. Zonder problemen gedaan, eerst een leuk gesprek gehad en daarna een scherp voorstel gekregen. Ik kon het niet beter treffen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2019

5

Leuk en goed bedrijf

Ik had met spoed een financiering nodig, daardoor ben ik gaan googelen en toen kwam ik bij dit geweldige bedrijf terecht. In de tussentijd heb ik al meerder financieringen bij hun neergelegd omdat alles me zo erg beviel. De snelheid, Klantvriendelijkheid etc.. Echt een topbedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Beleggingspanden-Financiering.nl

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.

Contactgegevens


0332003030

Beleggingspanden-Financiering.nl
Baarnsche Dijk 12
3741 LS
Baarn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten