8.8/10

Beleggingspanden-Financiering.nl


21 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Joyce Westmeijer

Score: 4

17 Jan 2019

Professioneel club van mensen

Professioneel mensen die goed verstand van zaken hebben en goede adviezen geven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rico van Kampen

Score: 3

11 Jan 2019

Het duurde lang

Verder een goed bedrijf maar het duurder gewoon een tijdje voor dat ik reactie kreeg op mijn mails waardoor alles toch naar mijn mening te lang duurden. Waardoor ik veel dingen heb moeten uitstellen maar verder vond ik het prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wytze van Elst

Score: 5

08 Jan 2019

Duidelijke informatie

Ze gaven me een goed aanbod voor een financiering die ze redelijk snel konden uitdelen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sasha Peters

Score: 4

08 Jan 2019

Snel geregeld

Dit bedrijf heeft mij goed geholpen met een financiering die andere banken niet wouden aannemen. Maar bij dit bedrijf was het geen probleem, het werd snel opgepakt door hun en vervolgens ook nog snel en duidelijk geregeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick de Vries

Score: 5

08 Jan 2019

Fijne en snelle manier

Beleggingspanden-financiering heeft mij meerdere malen geholpen bij het financiering van panden. Dit gebeurde op een fijne en snelle manier. Mijn adviseur dacht goed met mee en gaf adviezen in richtingen waar ik zelf niet nog niet aan had gedacht waardoor er veel mogelijkheden voor mij open gingen. En daardoor is het al die keren dat ik een casus bij ze heb ondergebracht elke keer gelukt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bekir Habibi

Score: 4

20 Dec 2018

Goede duidelijke informatie

Goede duidelijke informatie, ze denken goed met je mee. Ze hebben daarnaast ook vele interessante voorwaarden. Ik heb daarom ook gekozen om hierbij mijn Lopende financiering onder te brengen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jade Raaimakers

Score: 4

18 Dec 2018

Vakdeskundige mensen

Bij dit bedrijf zitten echt vakdeskundige mensen, ze weten allemaal waar ze over praten en helpen je mee nadenken waar nodig. En daardoor voelde ik me zeer prettig bij dit bedrijf. Het enige minpuntje is dat het soms even kan duren voordat je een reactie krijgt van ze. Maar dat is dan ook het enige


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leroy de Vries

Score: 5

17 Dec 2018

Professioneel en Snel.

Meerdere malen hebben ze mij goed en snel geholpen bij het financieren van mijn project. Ik heb echt het gevoel erg welkom te zijn bij hun,en dat wij samen de juiste oplossing zoeken voor de best mogelijke financiering. In alle gevallen was de financiering binnen het gewenste termijn geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tim Verwoert

Score: 4

17 Dec 2018

Goed Bedrijf

Goed bedrijf maar, ik moest wel even wachten totdat de goedkoopste financier in actie was gekomen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Smidt

Score: 4

08 Nov 2018

Voldoende

Ik moest snel een pand financieren en de heren van dit bedrijf hebben mij zeer goed geholpen. Een ruime voldoende dus!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.


Contactgegevens
E-mail: info@beleggingspanden-financiering.nl
Tel: 0334545808
KVK: 67207340

Website
www.beleggingspanden-financiering.nl

Adres
Beleggingspanden-Financiering.nl
Displayweg 2
3821 BT Amersfoort


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten