8.8/10

Beleggingspanden-Financiering.nl


30 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Famke Bloemen

Score: 4

09 May 2019

Snel en op maat geregeld

Snel en op maat geregeld, heel fijn en zal zeker vaker terugkomen voor andere mogelijkheden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Christof Habraken

Score: 5

18 Apr 2019

Scherpe aanbieding

Ik kwam toevallig bij dit bedrijf terecht. Ik heb met hun een afspraak gehad en voor ik het wist had ik echt een scherpe aanbieding gekregen voor mijn pand en kon ik mijn beleggingspanden voordelig hier financieren. Snel, goed, zakelijk en vriendelijk bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wytze Leurs

Score: 4

18 Apr 2019

Kennis van de zaken hebben ze zeker

Mijn adviseur was altijd zeer vriendelijk en enthousiast. Bij de afspraken die ik met ze had werd ik vrolijk opgevangen en was het ook een fijn gesprek waar ik het gevoel kreeg dat ze echt de tijd voor mij namen. Daardoor had ik alle tijd om vragen te stellen Ik merkte ook gewoon dat hij veel kennis van de zaken heeft. Hij kan alle aspecten rond het aanvragen van een hypotheek simpel maar duidelijk uit te leggen. Daar was ik als starter natuurlijk heel blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart Jansson

Score: 4

16 Apr 2019

Goed

Financiering snel en goed geregeld. Kon veel vragen stellen en zo gaven duidelijk antwoordt, duidelijk en goed. Zeker een aanrader! Kan altijd een fijn gesprek met ze houden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nathalie van Beek

Score: 4

16 Apr 2019

Prettige ervaring

Mijn ervaring was zeer prettig, leuke mensen, gezellig, en daarbij deden ze echt een scherp voorstel waar ik heel tevreden over ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jelle de Jeger

Score: 5

15 Apr 2019

Uitstekend bedrijf

Ik wou mijn pand gefinancierd krijgen en deze mensen hebben daar zo goed voor gezorgd. Ik ben daar ontzettend blij mee. Super goed en snel geregeld. Zonder problemen gedaan, eerst een leuk gesprek gehad en daarna een scherp voorstel gekregen. Ik kon het niet beter treffen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Viktor de Wit

Score: 5

18 Jan 2019

Uitgebreid Netwerk

Ze hebben een uitgebreid netwerk dus ze kunnen vele goede opties aanbieden. En daardoor wordt het goedkoopst mogelijk geboden. En dat is natuurlijk altijd prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daan Klein

Score: 3

18 Jan 2019

Kan sneller

Ze gaven goed advies. Daar ben ik ook zeker zeer tevreden over maar doordat, het lang duurde voordat ik werd terugbelt of terug gemaild, daardoor liep mijn financiering toch best veel vertraging op. Maar verder was het wel oké


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bas van den Brink

Score: 5

18 Jan 2019

Tevreden

Eigen thuisbank wou na vele gesprekken toch geen financiering afsluiten dus ik moest snel schakelen, gelukkig was dit bedrijf er die mij snel heeft geholpen met het financieren van meerdere beleggingspanden met ook nog een betere rentevoorstel. Dus ik ben zeker tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joyce Westmeijer

Score: 4

17 Jan 2019

Professioneel club van mensen

Professioneel mensen die goed verstand van zaken hebben en goede adviezen geven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.


Contactgegevens
E-mail: info@beleggingspanden-financiering.nl
Tel: 0334545808
KVK: 67207340

Website
www.beleggingspanden-financiering.nl

Adres
Beleggingspanden-Financiering.nl
Displayweg 2
3821 BT Amersfoort


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten