8.8/10

Beleggingspanden-Financiering.nl


24 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Viktor de Wit

Score: 5

18 Jan 2019

Uitgebreid Netwerk

Ze hebben een uitgebreid netwerk dus ze kunnen vele goede opties aanbieden. En daardoor wordt het goedkoopst mogelijk geboden. En dat is natuurlijk altijd prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daan Klein

Score: 3

18 Jan 2019

Kan sneller

Ze gaven goed advies. Daar ben ik ook zeker zeer tevreden over maar doordat, het lang duurde voordat ik werd terugbelt of terug gemaild, daardoor liep mijn financiering toch best veel vertraging op. Maar verder was het wel oké


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bas van den Brink

Score: 5

18 Jan 2019

Tevreden

Eigen thuisbank wou na vele gesprekken toch geen financiering afsluiten dus ik moest snel schakelen, gelukkig was dit bedrijf er die mij snel heeft geholpen met het financieren van meerdere beleggingspanden met ook nog een betere rentevoorstel. Dus ik ben zeker tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joyce Westmeijer

Score: 4

17 Jan 2019

Professioneel club van mensen

Professioneel mensen die goed verstand van zaken hebben en goede adviezen geven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rico van Kampen

Score: 3

11 Jan 2019

Het duurde lang

Verder een goed bedrijf maar het duurder gewoon een tijdje voor dat ik reactie kreeg op mijn mails waardoor alles toch naar mijn mening te lang duurden. Waardoor ik veel dingen heb moeten uitstellen maar verder vond ik het prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wytze van Elst

Score: 5

08 Jan 2019

Duidelijke informatie

Ze gaven me een goed aanbod voor een financiering die ze redelijk snel konden uitdelen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sasha Peters

Score: 4

08 Jan 2019

Snel geregeld

Dit bedrijf heeft mij goed geholpen met een financiering die andere banken niet wouden aannemen. Maar bij dit bedrijf was het geen probleem, het werd snel opgepakt door hun en vervolgens ook nog snel en duidelijk geregeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick de Vries

Score: 5

08 Jan 2019

Fijne en snelle manier

Beleggingspanden-financiering heeft mij meerdere malen geholpen bij het financiering van panden. Dit gebeurde op een fijne en snelle manier. Mijn adviseur dacht goed met mee en gaf adviezen in richtingen waar ik zelf niet nog niet aan had gedacht waardoor er veel mogelijkheden voor mij open gingen. En daardoor is het al die keren dat ik een casus bij ze heb ondergebracht elke keer gelukt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bekir Habibi

Score: 4

20 Dec 2018

Goede duidelijke informatie

Goede duidelijke informatie, ze denken goed met je mee. Ze hebben daarnaast ook vele interessante voorwaarden. Ik heb daarom ook gekozen om hierbij mijn Lopende financiering onder te brengen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jade Raaimakers

Score: 4

18 Dec 2018

Vakdeskundige mensen

Bij dit bedrijf zitten echt vakdeskundige mensen, ze weten allemaal waar ze over praten en helpen je mee nadenken waar nodig. En daardoor voelde ik me zeer prettig bij dit bedrijf. Het enige minpuntje is dat het soms even kan duren voordat je een reactie krijgt van ze. Maar dat is dan ook het enige


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Uw beleggingspand financieren is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.
Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde, afhankelijk van de financier.
Uw beleggingspand financieren wij via diverse financiers (16) in binnen - en buitenland, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en prive fondsen.
Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België."
Ook ontwikkelingsfinancieringen verzorgen wij graag.


Contactgegevens
E-mail: info@beleggingspanden-financiering.nl
Tel: 0334545808
KVK: 67207340

Website
www.beleggingspanden-financiering.nl

Adres
Beleggingspanden-Financiering.nl
Displayweg 2
3821 BT Amersfoort


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten