9.6

Behangersbedrijf Top Walls


10 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

31 Oct 2021

5

Zeer klantvriendelijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Werken snel en netjes. Komen ook goed de afspraken na. Erg klantvriendelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Oct 2021

5

Snel en net werk

Strak en snel behangen. Meedenkend bedrijf, met snel reactie op vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2021

5

Super

Ze leveren echt top werk, zo blij met de wanden en het mooie arte behang. Ik raadt topwalls iedereen aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2021

4

Goede en professionele service met mooi eindresultaat

Duidelijke communicatie, goede afspraken en snel gewerkt. We hadden heel precieze wensen voor het behang. We moesten daarom ter plekke wel zelf heel duidelijk aangeven wat de bedoeling was. Het was geen standaardklus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2021

5

Bedrijfs naam zegt genoeg 👍🏻

Heeft onze helewoning gedaan met renovaties. Super netjes en strak gewerkt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Sep 2021

5

Top Walls komt zijn afspraken na

Wij waren op korte termijn op zoek naar een behanger. Er werd snel gereageerd en Top Walls was in de gelegenheid om ook snel te komen. Net werk geleverd, aan te raden aan anderen. Wanneer nodig zullen wij Top Walls weer bellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Hele nette afwerking, professioneel en snel

Hele prettige ervaring. Mijn muren waren verschrikkelijk ongelijk en slecht afgewerkt, hier is niks van terug te zien. Het is zo mooi afgewerkt. Ik ben erg tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2021

4

Ik beveel hem aan.

Wij hadden telefonisch contact en dat ging goed. Communicatie was goed. Komt zijn afspraken zeker na. De wandafwerking met Renovliesbehang zit strak op de muren. Lijkt net alsof je gestuukt hebt. Wij zijn tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2021

5

Geweldig bedrijf

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. En ook nog top kwaliteit. Ik zou zeggen, mensen zoek niet verder, ga naar Top Walls.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2021

5

Top bedrijf

Zeer tevreden met het eindresultaat! Een betrouwbaar bedrijf, wat hoge kwaliteit levert en goede service verleent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Behangersbedrijf Top Walls

specialisten in wandafwerking

Contactgegevens


0641538823

Behangersbedrijf Top Walls
Bruine Eikenpage 16
4007JA
Tiel

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten