9.8

Barten Exclusieve Tuinen


38 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

97.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.4%

06 Nov 2023

5

Prettig contact van ontwerp tot na oplevering

We zijn erg blij met onze tuin en veranda , nauw contact en waar iets niet helemaal goed liep werd het direct opgepakt en opgelost. Het is prachtig geworden !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2023

4

Goede kwaliteit, prettige samenwerking

Vakmensen, fijne samenwerking, leuke teamsfeer


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2020

5

Eyecatcher

Het hele proces van eerste contact tot en met oplevering als een verademing ervaren, en allemaal prettige mensen om mee samen te werken. In de voorbereiding werden onze wensen direct vertaald naar een voorstel dat aansloot. Zelf waren we onzeker over welke boom er geplaatst moest worden, ook hier weer goed advies en samen kwekerijen bezocht om tot dé eyecatcher voor onze tuin te komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2020

5

Bartens doet meer dan ze beloven, zet puntjes op de i die we zelf niet gezien hadden

Aardige, hardwerkende jongens die een perfecte tuin maakten. Het afwerkingsniveau is heel hoog, uit alles spreekt de wens om een mooie tuin op te leveren. De communicatie tijdens het project was erg goed en verrassingen werden proactief en volledig naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn heel gelukkig met de prachtige tuin met strakke bestrating.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2020

5

Alles naar wens uitgevoerd, vriendelijk en professioneel

Prachtige achtertuin aangelegd in Amsterdam in de Pijp. Alles naar wens uitgevoerd, vriendelijk en professioneel. Mooie combinatie van planten en kleuren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2020

5

Geweldig bedrijf

Barten Exclusieve Tuinen heeft bij ons prachtig werk geleverd. Een echte stadstuin in het centrum van Breda met een heerlijk zwembad. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Zeer tevreden en blij met onze nieuwe tuin die aangelegd is door Barten.

We zijn zeer tevreden over de aanleg van onze tuin door Barten. We zijn geheel ontzorgt van tuinontwerp tot en met de laatste puntjes op de i. Ook de medewekers van Barten zijn hardwerkende en leuke mensen! Ze waren soms dagen aan het werk vanaf 7 uur in de morgen tot laat in de avond. Wij raden Barten aan iedereen aan. Het kost wel wat, maar dan heb je wel kwaliteit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Oct 2020

5

Barten is een gedegen hovenier met prettige medewerkers

Op voorspraak van onze tuinarchitect hebben we Barten opdracht gegeven het ontwerp uit te voeren, We zijn zeer tevreden over de goede uitvoering en op de prettige en zorgvuldige wijze waarop de medewerkers van Barten e.e.a hebben uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2020

5

Heel erg blij met de tuin!!

De braakliggende grond om onze nieuwbouwwoning is in heel korte tijd door Barten Exclusieve Tuinen verandert in een heerlijke oase waar we erg van genieten. De samenwerking was heel prettig door de heldere communicatie en de bereidheid om te gaan voor kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2020

5

Betrokken, vriendelijk en kundig

Op basis van ontwerp van tuinarchitect met elkaar in zee gegaan, en vanaf begin goede klik. Stefan en zn team zijn erg betrokken, stemmen goed af en werken zeer kundig en professioneel. Zijn in staat te schakelen bij complexe omstandigheden, op te schalen om planning te halen, oftewel linksom of rechtsom, er wordt geleverd zoals afgesproken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Barten Exclusieve Tuinen

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Contactgegevens


0488 75 09 77

Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC
Opheusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten