9.8

Barten Exclusieve Tuinen


34 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

97.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.1%

18 Oct 2020

5

Alles naar wens uitgevoerd, vriendelijk en professioneel

Prachtige achtertuin aangelegd in Amsterdam in de Pijp. Alles naar wens uitgevoerd, vriendelijk en professioneel. Mooie combinatie van planten en kleuren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2020

5

Geweldig bedrijf

Barten Exclusieve Tuinen heeft bij ons prachtig werk geleverd. Een echte stadstuin in het centrum van Breda met een heerlijk zwembad. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Zeer tevreden en blij met onze nieuwe tuin die aangelegd is door Barten.

We zijn zeer tevreden over de aanleg van onze tuin door Barten. We zijn geheel ontzorgt van tuinontwerp tot en met de laatste puntjes op de i. Ook de medewekers van Barten zijn hardwerkende en leuke mensen! Ze waren soms dagen aan het werk vanaf 7 uur in de morgen tot laat in de avond. Wij raden Barten aan iedereen aan. Het kost wel wat, maar dan heb je wel kwaliteit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Oct 2020

5

Barten is een gedegen hovenier met prettige medewerkers

Op voorspraak van onze tuinarchitect hebben we Barten opdracht gegeven het ontwerp uit te voeren, We zijn zeer tevreden over de goede uitvoering en op de prettige en zorgvuldige wijze waarop de medewerkers van Barten e.e.a hebben uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2020

5

Heel erg blij met de tuin!!

De braakliggende grond om onze nieuwbouwwoning is in heel korte tijd door Barten Exclusieve Tuinen verandert in een heerlijke oase waar we erg van genieten. De samenwerking was heel prettig door de heldere communicatie en de bereidheid om te gaan voor kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2020

5

Betrokken, vriendelijk en kundig

Op basis van ontwerp van tuinarchitect met elkaar in zee gegaan, en vanaf begin goede klik. Stefan en zn team zijn erg betrokken, stemmen goed af en werken zeer kundig en professioneel. Zijn in staat te schakelen bij complexe omstandigheden, op te schalen om planning te halen, oftewel linksom of rechtsom, er wordt geleverd zoals afgesproken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Sep 2020

5

Hebben een prachtige tuin opgeleverd.

Barten geeft zich uitstekend aan planning en budget gehouden. De uitvoering verliep heel soepel en het resultaat mag er zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2020

2

Goede inzet van de vriendelijke medewerkers, bij slecht gebleken grasmat bleek helaas dat het niet lukte om samen tot een goede oplossing te komen

Het traject kende een vlotte en prettige start. Fijne medewerkers, vriendelijke, hardwerkend, meedenkend. Wat ons tegenviel was dat, en wellicht komt dat door ons kleine budget van 30K, bleek toen ons gras niet wilde groeien, de grond bleek dicht te slaan door een verkeerde samenstelling, het water niet weg kon, dat de firma de verantwoordelijkheid voor een oplossing hiervoor helemaal bij ons legde. Ze legden, in tegenstelling tot mijn aanname, uit dat ze als hoveniers geen verstand hebben van grond.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

08 Jul 2020

5

Hele goede secure aanleg met snelle nazorg waar gewenst. Goede afstemming met architect of buitenkeuken specialist.

De aanleg van ons tuinplan in een hele nieuwe wijk verliep soepel En in goede afstemming met het ontwerp, planten en buitenkeuken. Aan zee vraagt toch meer aanpassingen. Geweldig eindresultaat waar dagelijks Van genoten wordt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2020

5

Levendige persoonlijke tuin verlengstuk van ons huis

Aardige nette en betrouwbare mensen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Barten Exclusieve Tuinen

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Contactgegevens


0488 75 09 77

Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC
Opheusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten