9.8/10

Barten Exclusieve Tuinen


14 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Paul

Score: 5

02 May 2019

Uitmuntende prestatie met oog voor detail

Barten Exclusieve Tuinen heeft het tuinontwerp dat door een tuinarchitect is gemaakt tot volle tevredenheid gerealiseerd. Ze hebben goed advies gegeven over de te gebruiken - hoogwaardige - materialen met oog voor alle details. De planning, uitvoering en communicatie waren uitstekend. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kan deze partij zeker aanraden. Ook de nazorg is prima. Ik kan niet wachten tot de lente aanbreekt en ik in de nieuwe tuin kan zitten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan

Score: 5

02 May 2019

In één woord geweldig!

Enorm fijn geholpen bij de aanleg van onze tuin. Ga zo door!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marieke

Score: 5

09 Apr 2019

Tuinaanleg een feestje

Wij genieten al zes jaar van onze tuin en (grote) vijver, die door Barten Tuinen werd aangelegd. Goede service, harde werkers en prettig in overleg en samenwerking. Kleine tegenslag met het aanleg van de verlichting werd met volharding uitgezocht en opgelost. We zijn in Opheusden geweest om samen met Stefan bomen uit te zoeken, service die wij zeer hebben gewaardeerd.De tuin is prachtig, de afwerking uitstekend en de planten doen het fantastisch.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josje

Score: 4

09 Apr 2019

Zeer klant- en service gericht.

Barten heeft in 2013 onze tuin volledig aangelegd. Mede dankzij de goede relatie die zij hadden met de tuinarchitect was het van tekening tot uitvoering goed verzorgt. Barten denkt mee en vooruit. Dankzij de goede kennis van planten en verzorging hiervan ziet onze tuin er prachtig uit. Jaarlijks verzorgen zij het onderhoud en het super strakke snoeiwerk mag absoluut een handelsmerk genoemd worden! Bij vertrek van Barten, kunnen wij genieten van een heerlijk opgeruimde en prachtige tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Francine

Score: 5

07 Apr 2019

Professioneel tuinbedrijf

Stefan luisterde goed naar de wensen, was helder in verwachtingen, denkt mee over mogelijkheden. De medewerkers werken hard, netjes en zijn zeer vriendelijk. Wij zijn tevreden met het resultaat en genieten elke dag van een mooie tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Connie

Score: 5

07 Apr 2019

Vakbekwaam en enthousiast team levert een tuin helemaal naar onze wensen

Werkwijze van Barten spreekt ons zeer aan; Eerste opzet waarbij naar klantwens wordt geluisterd, gevolgd door ontwerptekening waarover overeenstemming bereikt wordt en daarna in een paar dagen tijd buiten omgetoverd in een prachtige tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cees Visser

Score: 5

06 Apr 2019

Zeer professionele organisatie en erg plezierig in de samenwerking

Altijd goed advies gekregen , en altijd worden de afspraken nagekomen. Ook het onderhoud aan onze tuin wordt altijd perfekt uitgevoerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Reinout

Score: 5

05 Apr 2019

Professioneel

Professioneel op alle vlakken, het geld waard!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anne Marie Koetsier

Score: 5

05 Apr 2019

Zeer tevreden!

Nieuwe achtertuin laten aanleggen door Barten. Er wordt met een vakkundig oog gekeken naar het ontwerp en je krijgt eerlijk advies. Bij de uitvoering gaan ze niet voor de goedkoopste of snelste oplossing, maar ze leveren gedegen kwaliteit. Alles tot in de details keurig afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zoelense Beemd

Score: 5

16 Mar 2019

Mooie werk geleverd

Barten heeft bij ons een mooie veranda geplaatst, inclusief een mooie tegelvloer. We zijn erg tevreden over de samenwerking en vooral ook over het resultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.


Contactgegevens
E-mail: info@bartentuinen.nl
Tel: 0488 75 09 77
KVK: 11067884

Website
https://bartentuinen.nl

Adres
Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC Opheusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten