10

Barten Exclusieve Tuinen


26 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Jul 2020

5

Hele goede secure aanleg met snelle nazorg waar gewenst. Goede afstemming met architect of buitenkeuken specialist.

De aanleg van ons tuinplan in een hele nieuwe wijk verliep soepel En in goede afstemming met het ontwerp, planten en buitenkeuken. Aan zee vraagt toch meer aanpassingen. Geweldig eindresultaat waar dagelijks Van genoten wordt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2020

5

Levendige persoonlijke tuin verlengstuk van ons huis

Aardige nette en betrouwbare mensen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jun 2020

5

Zeer aanbevelingswaardig!

Wij hebben ons dakterras laten aanleggen door de firma Barten. Dat was vanwege allerlei bouwtechnische randvoorwaarden geen simpele klus maar ze zijn er prima in geslaagd om een aangenaam dakterras aan te leggen. Het is een erg pretiige firma waar het goed mee communiceren is en die hoge kwaliteit en service levert. Zeer aanbevelenswaardig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Betrouwbaar, kundig en klantgericht

Barten heeft een heel mooie en bijzondere tuin bij ons aangelegd. De uitvoering was perfect, er werd goed overlegd en meegedacht bij keuze momenten en ze waren heel flexibel en netjes. Absolute aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 May 2020

5

Geweldig tuinontwerp, goede oplevering, goed contact en denkt met je mee

We hebben onze tuin laten ontwerpen door een ontwerper waarvan Stefan Barten dacht dat die bij ons zou passen en dat klopte helemaal. Het ontwerp was top. De aanleg was ook prima, snel en vakkundig gedaan. Ze denken ook echt met je mee en als er iets is wordt er gelijk werk van gemaakt. Dit is overigens de tweede tuin die we door Barten hebben laten doen. Het is niet de bedoeling dat we nog een keer verhuizen, maar als dat zo is zou ik ze zeker weer benaderen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2019

5

Gewoon goed werk geleverd met en door een leuk team!

Al 2x is Barten Exclusieve Tuinen bij ons geweest. Eerst de achtertuin helemaal opgeknapt. Offerte was helder en netjes gespecificeerd. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen zijn en als iets niet kan, wordt duidelijk onderbouwd waarom niet. Afgelopen zomer de voortuin gedaan. Precies dezelfde ervaringen als met de achtertuin. Ook het personeel is correct in de omgang en stemmen af waar nodig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jul 2019

5

Perfect werk, perfect team

Wij hebben heel goede ervaringen met Barten. Zij hebben in eerste instantie het ‘groffe’ werk gedaan bij de aanleg van onze tuin: alles leeggehaald en de bestrating aangelegd. Toen er - geheel buiten hun schuld - vertraging kwam in de rest van het proces hebben zij het gehele project uitgevoerd. Wat ons opviel was dat alle mensen die we over de vloer hebben gehad stuk voor stuk bijzonder aardig waren en dat ze erg goed luisterden en meedachten met onze wensen, om vervolgens goed advies te geven. Echt allemaal betrokken vakmensen met hart voor dat vak! Het aanleggen van de tuin ging in een bijna militair tempo en zeer precies; je merkt dat het een geoliede machine is bij Barten. Afspraken worden nagekomen, ze werken zeer nauwkeurig. Ze zijn gewoon heel erg goed. Kortom: toppers die we zeker kunnen aanraden! Dank aan Stefan, Gert Jan en hun mensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2019

5

Goed communicerende, professionele vakman(nen)

Stefan en zijn team zijn een groep prettige mannen die hun afspraken nakomen. Communiceren duidelijk, denken erg prettig mee en zijn oplossingsgericht. Wij hadden met een tuinarchitecte een ontwerp gemaakt voor onze gehele tuin. Dit ontwerp hebben we vervolgens met Stefan doorgesproken en verder uitgewerkt. Tijdens deze fase heeft Stefan erg goed meegedacht, kwam hij met alternatieven en heeft er voor gezorgd dat we ons papieren idee uiteindelijk realiteit hebben weten te maken. Nu een jaar later ligt de tuin er fantastisch bij en zijn we er super blij mee. Ik raad niet gauw mensen aan, maar Stefan en z'n team zijn zeker een aanrader als je een nieuwe tuin wil aan laten leggen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

5

Schitterend aangelegde toegang met parkeerplaatsen voor mijn praktijk

Ondanks het slechte weer, hebben de mannen van Barten het voor elkaar gekregen om binnen een week de gehele toegang naar mijn praktijk te realiseren. De parkeerplaatsen en groeninrichting zijn fantastisch geworden, evenals het pad naar de voordeur. Een prachtig geheel. Het was een fijne samenwerking, prettig in de omgang. Volgende keer weer....


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2019

5

Kundig en flexibel

In 2018 hebben wij onze tuin door Barten Exclusieve Tuinen laten aanleggen. Wij hadden nauwelijks ervaring in tuinieren en hadden veel hulp en ondersteuning nodig. Regelmatig pakten onze beslissingen anders uit dan gedacht. Barten behield rust en overzicht en vertaalde onze wensen telkens opnieuw naar het aanleggen van de tuin. Inmiddels staat onze tuin voor de eerste keer in de bloei. Wij zullen Barten zeker vragen om ons met het onderhoud van de tuin te helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Barten Exclusieve Tuinen

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Contactgegevens


0488 75 09 77

Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC
Opheusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten