10/10

Barten Exclusieve Tuinen


20 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

21 Jul 2019

5

Perfect werk, perfect team

Wij hebben heel goede ervaringen met Barten. Zij hebben in eerste instantie het ‘groffe’ werk gedaan bij de aanleg van onze tuin: alles leeggehaald en de bestrating aangelegd. Toen er - geheel buiten hun schuld - vertraging kwam in de rest van het proces hebben zij het gehele project uitgevoerd. Wat ons opviel was dat alle mensen die we over de vloer hebben gehad stuk voor stuk bijzonder aardig waren en dat ze erg goed luisterden en meedachten met onze wensen, om vervolgens goed advies te geven. Echt allemaal betrokken vakmensen met hart voor dat vak! Het aanleggen van de tuin ging in een bijna militair tempo en zeer precies; je merkt dat het een geoliede machine is bij Barten. Afspraken worden nagekomen, ze werken zeer nauwkeurig. Ze zijn gewoon heel erg goed. Kortom: toppers die we zeker kunnen aanraden! Dank aan Stefan, Gert Jan en hun mensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2019

5

Goed communicerende, professionele vakman(nen)

Stefan en zijn team zijn een groep prettige mannen die hun afspraken nakomen. Communiceren duidelijk, denken erg prettig mee en zijn oplossingsgericht. Wij hadden met een tuinarchitecte een ontwerp gemaakt voor onze gehele tuin. Dit ontwerp hebben we vervolgens met Stefan doorgesproken en verder uitgewerkt. Tijdens deze fase heeft Stefan erg goed meegedacht, kwam hij met alternatieven en heeft er voor gezorgd dat we ons papieren idee uiteindelijk realiteit hebben weten te maken. Nu een jaar later ligt de tuin er fantastisch bij en zijn we er super blij mee. Ik raad niet gauw mensen aan, maar Stefan en z'n team zijn zeker een aanrader als je een nieuwe tuin wil aan laten leggen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

5

Schitterend aangelegde toegang met parkeerplaatsen voor mijn praktijk

Ondanks het slechte weer, hebben de mannen van Barten het voor elkaar gekregen om binnen een week de gehele toegang naar mijn praktijk te realiseren. De parkeerplaatsen en groeninrichting zijn fantastisch geworden, evenals het pad naar de voordeur. Een prachtig geheel. Het was een fijne samenwerking, prettig in de omgang. Volgende keer weer....


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2019

5

Kundig en flexibel

In 2018 hebben wij onze tuin door Barten Exclusieve Tuinen laten aanleggen. Wij hadden nauwelijks ervaring in tuinieren en hadden veel hulp en ondersteuning nodig. Regelmatig pakten onze beslissingen anders uit dan gedacht. Barten behield rust en overzicht en vertaalde onze wensen telkens opnieuw naar het aanleggen van de tuin. Inmiddels staat onze tuin voor de eerste keer in de bloei. Wij zullen Barten zeker vragen om ons met het onderhoud van de tuin te helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

Zeer mooie tuinaanleg met kwaliteit

Barten Buiteninrichting heeft bij ons in 2018 een prachtige tuin aangelegd en doet nu ook het tuinonderhoud. Ze leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat de tuin perfect tot in de puntjes verzorgd is. Prettige samenwerking en overleg op alle niveau's!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2019

5

Uitstekend bedrijf!

Ik ben al jaren heel erg tevreden over dit bedrijf,uitstekend personeel!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2019

5

Uitmuntende prestatie met oog voor detail

Barten Exclusieve Tuinen heeft het tuinontwerp dat door een tuinarchitect is gemaakt tot volle tevredenheid gerealiseerd. Ze hebben goed advies gegeven over de te gebruiken - hoogwaardige - materialen met oog voor alle details. De planning, uitvoering en communicatie waren uitstekend. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kan deze partij zeker aanraden. Ook de nazorg is prima. Ik kan niet wachten tot de lente aanbreekt en ik in de nieuwe tuin kan zitten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2019

5

In één woord geweldig!

Enorm fijn geholpen bij de aanleg van onze tuin. Ga zo door!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2019

5

Tuinaanleg een feestje

Wij genieten al zes jaar van onze tuin en (grote) vijver, die door Barten Tuinen werd aangelegd. Goede service, harde werkers en prettig in overleg en samenwerking. Kleine tegenslag met het aanleg van de verlichting werd met volharding uitgezocht en opgelost. We zijn in Opheusden geweest om samen met Stefan bomen uit te zoeken, service die wij zeer hebben gewaardeerd.De tuin is prachtig, de afwerking uitstekend en de planten doen het fantastisch.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2019

4

Zeer klant- en service gericht.

Barten heeft in 2013 onze tuin volledig aangelegd. Mede dankzij de goede relatie die zij hadden met de tuinarchitect was het van tekening tot uitvoering goed verzorgt. Barten denkt mee en vooruit. Dankzij de goede kennis van planten en verzorging hiervan ziet onze tuin er prachtig uit. Jaarlijks verzorgen zij het onderhoud en het super strakke snoeiwerk mag absoluut een handelsmerk genoemd worden! Bij vertrek van Barten, kunnen wij genieten van een heerlijk opgeruimde en prachtige tuin.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Barten Exclusieve Tuinen

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Contactgegevens


0488 75 09 77
KVK: 11067884

Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC
Opheusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten