0

B&B Boszicht Leeuwarden


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Contactgegevens


0582023034

B&B Boszicht Leeuwarden
Mr. PJ Troelstraweg 308
8919 AG
Leeuwarden

Locatie:

Bedrijfsinformatie


B&B Boszicht Leeuwarden

Boszicht Leeuwarden heeft 3 accommodaties
Boszicht huisje
Boszicht studio
Ameland recreatie
Boszicht Huisje is ruim, vrijstaand en ingericht als gastenverblijf voor 2 personen met een eigen veranda en landelijk uitzicht. Gelegen naast het Leeuwarder Bos.
Boszicht privé huis is gevestigd aan de statige Troelstraweg op 20 minuten loopafstand van het centrum en dichtbij het WTC Expo en op de route naar Ameland en Schiermonnikoog. Deze vrijstaande accommodatie wordt niet gedeeld en is uitsluitend voor u ter beschikking.
Boszicht Privé Studio
met eigen ingang is inpandig in het woonhuis van de eigenaren. Boszicht privé studio is gelijkvloers en ingericht als gastenverblijf voor 2 personen met een eigen zonneterras met landelijk uitzicht. Gelegen naast het Leeuwarder Bos.
Boszicht privé studio is gevestigd aan de statige Troelstraweg op 20 minuten loopafstand van het centrum en dichtbij het WTC Expo en op de route naar Ameland en Schiermonnikoog. Deze accommodatie wordt niet gedeeld en is uitsluitend voor u ter beschikking.
Ameland Recreatie
is een volledig ingerichte en geïsoleerde accommodatie gelegen op de camping Roosdûnen in het dorp Ballum richting het strand op Ameland. De stacaravan is vrijstaand met een eigen zonneterras waar u kunt genieten van de opkomende en ondergaande zon.
U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein dichtbij de accommodatie en op loopafstand is het strand waar u kunt genieten vanaf het strandpaviljoen of zwemmen in de zee.

Contactgegevens


0582023034

B&B Boszicht Leeuwarden
Mr. PJ Troelstraweg 308
8919 AG
Leeuwarden

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten