9.6

AUTOGORDIJN


18 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Jan 2023

5

Uitstekend produkt en dito service!

Een mooie keuze gemaakt voor vier stuks Luxe elektrische gordijnrails voorzien van 80W motoren en een Timer met auto schemerlicht correctie én uiteraard afstandbediening. Ontzettend fijn begeleidt in dit proces, de materie was nieuw voor me, maar ik werd gehoord en er kwam een prima onderbouwd voorstel. Levering aan huis en de gordijnrails is, met behulp van de meegeleverde instructies, eenvoudig te monteren. Alles werkt naar wens en wat zéker genoemd mag worden is dat "Autogordijn" maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur bereikbaar is. Heb ik meerdere keren gebruik van gemaakt, het is zeker een dikke plus! Zeker aanbevelens waardig!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw uitgebreide positieve review. De combinatie levering met schemerschakeling is gebruiksklaar bij levering maar het is heel logisch dat u dan toch nog vragen heeft m.b.t. aansturing of persoonlijke aanpassingen. Ik wens u veel plezier & comfort toe met uw geautomatiseerde gordijnen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Dec 2022

4

Mooi degelijk stevig product. Eenvoudig te monteren en werkt perfect. Goede uitleg van de verkoper.

Goed contact met de verkoper over wat er precies nodig is in ons geval. Snelle levering. Eenvoudig te monteren. Werkt perfect.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review. Snel geleverd maar ook wel snel door u gemonteerd, nog dezelfde dag kreeg ik u positieve bericht over de werking. Hopelijk volgt de geplande vervolgbestelling ook spoedig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2022

5

Fijne gordijnmotor, komt afspraken na

Stille gordijnmotor, goed advies. WiFi werkt ook prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2022

5

Goedgeprijsde kwaliteit en perfecte service

Na 12 jaar is een van de rolgordijnmotoren kapot gegaan. Gelukkig nog leverbaar, voor de zekerheid een tweede meebesteld. Na de betaling werd direct een deel van het bedrag teruggestort omdat er een lakbeschadiging op één van de motoren zit, die overigens niet zichtbaar is na montage. Waar maak je zoiets nou nog mee? Hier dus :-)

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review & hoop dat u nu weer lang plezier heeft van uw elektrisch rolgordijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2022

5

Geweldige ondersteuning

Volledige en uitgebreide ondersteuning zowel per mail als telefonisch van de besteldetails van de elektrische gordijnrails, zoals maatvoering, etc. Alles is voor mij uitgerekend, inclusief de aantallen rollers en de benodigde gordijnstof. Geweldige service. Zonder deze hulp was het een stuk lastiger geweest. Ik beveel Autogordijn van harte aan.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw beoordeling & ik wens u veel plezier met de 4 stille elektrische rails op maat gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2022

5

Overstap van budget-, naar luxegordijnrail

8 jaar geleden heb ik het budgetsysteem opgehangen en er veel plezier van gehad. Nu ben ik overgstapt naar het luxesysteem en het verschil is groot. De rail is op maat gemaakt en i.p.v een staalkabel werkt het systeem met een getande riem die niet meer afgesteld hoeft te worden. De motor is ook veel krachtiger: 60 watt i.p.v. 12 watt. De schakeltijden laat ik nu over aan de timer met schemerwerking dus de gordijnene gaan altijd op de juiste tijd open en dicht. De set werd door Autogordijn na een tijdafspraak geleverd en dat vind ik een veilig idee met het oog op bezorgschade.Een belangrijk ding nog: het systeem werkt praktisch geruiisloos

Antwoord van AUTOGORDIJN
Dank u wel voor de uitgebreide mooie review & ik wens u de komende jaren weer veel plezier met de geautomatiseerde rail.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jun 2022

5

Ik heb een drietal rails met 65 watt motor van Autogordijn geleverd gekregen, geweldige belevenis, prachtig gezicht en fluisterstil!

Prima firma, duidelijke afspraken, heel secuur met inmeten en perfect passend uitgevoerd.!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw positieve review & veel comfort toegewenst met deze idd. stille rails.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jan 2022

5

Snelle, accurate levering en goede service.

Goede service en uitgebreid advies bij problemen. Duidelijke handleidingen. Goede prijs / kwaliteitverhouding.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw positieve review!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2021

5

zoals het hoort

Informatie verstrekking en het beantwoorden van vragen perfect, levertijd en aflevering perfect, vragen en verzoeken na de levering perfect. Dit is onze 2e gordijnrail via autogordijn en over beiden zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jul 2021

4

Prima service & kwaliteit

Prima product met een goede orijs/kwaliteit verhouding. Goede service, snelle reactie via de mail en goede instructie incl YouTube filmpjes om het zelf eenvoudig aan te sluiten. Kortom: top!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Beste Robert bedankt voor uw review. Na 11 jaar gebruik van de budget rail is het vast een heel verschil om ter vervanging deze luxe stille rail op maat gemaakt in gebruik te nemen. De timer met lichtsensor uit de levering van 2010 kon u weer aansluiten op deze luxe rail met een kleine aanpassing aan de bedrading naar de timer& uw rail is ook weer geautomatiseerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Elektrische gordijnrails & rolgordijnen met diverse aansturingsmogelijkheden

Contactgegevens


0246770392

AUTOGORDIJN
Beuningen (Gld.), Stoldonk 29
6641 LR
Beuningen (Gld.)

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten