9.8

AUTOGORDIJN


23 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Mar 2024

5

Een aanrader!

Ben een tevreden klant sinds 2009. Net nieuwe rails met WiFi motoren geplaatst. Pakket was prima op maat gemonteerd, geen problemen bij de plaatsing en een degelijke ondersteuning van de verkoper. Deze webwinkel verdient een pluim!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review. Wens u veel plezier met de nieuwe rails en verwacht dat deze nieuwe rails nog veel langer mee gaan dan 15 jaar door het verbeterde ontwerp!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2023

5

Werkt prima, review van meer dan een jaar gebruik!

Prettig zaken doen, en een goed product! De rails doet het na een jaar nog compleet zoals verwacht. Ophangen ging ook simpel! Nu al meer dan een jaar in gebruik, en beide rails doen het nog zoals de eerste dag van het ophangen. Erg tevreden mee

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw beoordeling en ervaring van de 2 luxe rails op maat gemaakt naar meer dan een jaar gebruik. Het is een heel betrouwbaar systeem met getande riem en ik kan u verzekeren dat u er nog veel langer plezier van zult hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Aug 2023

5

Goede service en persoonlijk contact mogelijk.

Snelle levering. Degelijk verpakt. Eerlijke prijs. Reageert snel op vragen.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review & veel plezier/comfort gewenst met de elektrische rolgordijnen voor in uw camper.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2023

5

Prima klanten service

Na mijn bestelling werd ik perfect op de hoogte gebracht en ook gehouden van de vooruitgang van de levering van het pakket, daar kunnen vele leveranciers uit leren !!!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw reactie. Uw bestelling was vanuit België via bankoverschrijving. Vanuit België duurt het 2 dagen voordat betaling wordt ontvangen. Vandaar dat er enige wachttijd was opgetreden en naar u gemeld zodat u meer zekerheid had mbt voortang van uw bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2023

5

uitstekend

na 12 jaar gebruik gemaakt te hebben met volle tevredenheid van de budgetrails, overgestapt op de luxe gordijnrail. Deze hebben een andere aandrijving met een getande riem gaat zeer geruisloos open en dicht. wij bedienen ze met een tijdklok en werkt perfect. na ongeveer een week bleek er in een motor kortsluiting te zitten. de motor werd binnen enkele dagen omgeruild het systeem werkt weer perfect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2023

5

Uitstekend produkt en dito service!

Een mooie keuze gemaakt voor vier stuks Luxe elektrische gordijnrails voorzien van 80W motoren en een Timer met auto schemerlicht correctie én uiteraard afstandbediening. Ontzettend fijn begeleidt in dit proces, de materie was nieuw voor me, maar ik werd gehoord en er kwam een prima onderbouwd voorstel. Levering aan huis en de gordijnrails is, met behulp van de meegeleverde instructies, eenvoudig te monteren. Alles werkt naar wens en wat zéker genoemd mag worden is dat "Autogordijn" maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur bereikbaar is. Heb ik meerdere keren gebruik van gemaakt, het is zeker een dikke plus! Zeker aanbevelens waardig!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw uitgebreide positieve review. De combinatie levering met schemerschakeling is gebruiksklaar bij levering maar het is heel logisch dat u dan toch nog vragen heeft m.b.t. aansturing of persoonlijke aanpassingen. Ik wens u veel plezier & comfort toe met uw geautomatiseerde gordijnen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Dec 2022

4

Mooi degelijk stevig product. Eenvoudig te monteren en werkt perfect. Goede uitleg van de verkoper.

Goed contact met de verkoper over wat er precies nodig is in ons geval. Snelle levering. Eenvoudig te monteren. Werkt perfect.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review. Snel geleverd maar ook wel snel door u gemonteerd, nog dezelfde dag kreeg ik u positieve bericht over de werking. Hopelijk volgt de geplande vervolgbestelling ook spoedig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2022

5

Fijne gordijnmotor, komt afspraken na

Stille gordijnmotor, goed advies. WiFi werkt ook prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2022

5

Goedgeprijsde kwaliteit en perfecte service

Na 12 jaar is een van de rolgordijnmotoren kapot gegaan. Gelukkig nog leverbaar, voor de zekerheid een tweede meebesteld. Na de betaling werd direct een deel van het bedrag teruggestort omdat er een lakbeschadiging op één van de motoren zit, die overigens niet zichtbaar is na montage. Waar maak je zoiets nou nog mee? Hier dus :-)

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw review & hoop dat u nu weer lang plezier heeft van uw elektrisch rolgordijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2022

5

Geweldige ondersteuning

Volledige en uitgebreide ondersteuning zowel per mail als telefonisch van de besteldetails van de elektrische gordijnrails, zoals maatvoering, etc. Alles is voor mij uitgerekend, inclusief de aantallen rollers en de benodigde gordijnstof. Geweldige service. Zonder deze hulp was het een stuk lastiger geweest. Ik beveel Autogordijn van harte aan.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw beoordeling & ik wens u veel plezier met de 4 stille elektrische rails op maat gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Elektrische gordijnrails & rolgordijnen met diverse aansturingsmogelijkheden

Contactgegevens


0246770392

AUTOGORDIJN
Beuningen (Gld.), Stoldonk 29
6641 LR
Beuningen (Gld.)

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten