9.8

AUTOGORDIJN


7 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Jan 2021

5

prima service, komt afspraak na.

Prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2020

4

Snelle klantvriendelijke reacties

goede service en snelle levering

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw beoordeling van de budget rail.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Aug 2020

5

Zeer goede producten, uitstekende klantenservice

7 jaar geleden heb ik de budget versie aangeschaft voor één van mijn gordijnen. Omdat ik een ander gordijn ook elektrisch wilde maken heb ik gekozen voor de luxe versie. Een beduidend verschil! De budget versie heeft 7 jaar lang, elke dag gefunctioneerd zonder problemen. De luxe versie is nagenoeg geruisloos. Ik hoor het niet meer wanneer de gordijnen bediend worden. De uitleg van de werking en montage spreekt voor zich. Iedereen kan ermee overweg. Voor vragen is er altijd snel en een duidelijk antwoord. Mijn gordijnen zijn gekoppeld aan een domotica/knx systeem en is perfect te integreren zonder aanvullende gateways/modules. Met de bijbehorende afstandsbediening en andere toebehoren heb om geen ervaring.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw uitgebreide review. Inderdaad u heeft geen ervaring met de afstandsbediening want deze was niet mee besteld u kunt de rail immers geheel bedienen met uw domotica /knx systeem. Ik wens u veel plezier met de stille elektrische gordijnrail luxe versie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2020

5

goed, snel en betrouwbaar

Elektrisch gordijnrails besteld. Behoudens een korte vakantie snel geleverd. Bij de levering een duidelijke installatie-instructie van Autogordijn. Aan de hand van de instructie de rails gemonteerd. Een klein probleempje bij de montage werd door Autogordijn direct opgelost. Alles werkt zoals het moet werken. TOP!!

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw positieve review!. U heeft de bestelling geplaatst tijdens onze vakantie waardoor de budget rail 1 week later is geleverd i.p.v. normaal 1 (werk)dag na het plaatsen van uw bestelling. Inmiddels is uw budget rail met wat lichte email ondersteuning in werking en ik wens u veel plezier met de budget rail.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2020

5

Super service

Zeer goede ervaring, denkt mee snelle service.

Antwoord van AUTOGORDIJN
Bedankt voor uw positieve review!.Hopelijk heeft u weer spoedig een domotica klus bij 1 van uw klanten graag leveren we weer aan u.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Feb 2020

5

Prompte en accurate levering van een reserve-onderdeel

De motor van mijn budget gordijnrail hield er na negen jaar mee op. Op de lijst van vervangingsonderdelen op de website van Autogordijn stond de motor er niet bij. Even gebeld. Er bleek toch een motor beschikbaar te zijn, die prompt werd opgestuurd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Dec 2019

5

Top produkt.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd. Kortom : AanraderšŸ‘


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Elektrische gordijnrails & rolgordijnen met diverse aansturingsmogelijkheden

Contactgegevens


0246770392

AUTOGORDIJN
Beuningen (Gld.), Stoldonk 29
6641 LR
Beuningen (Gld.)

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten