9.6/10

Autobedrijf Veenstra


17 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Dec 2018

5

Mooie auto voor een goede prijs!

Altijd correct en veel service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2018

5

Open,eerlijk en vertrouwd en kennis van zaken.

de werkzaamheden aan onze auto's worden naar alle tevredenheid uitgevoerd. een aanrader. prijs kwaliteit is ronduit goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2018

5

Prettig,vriendelijk en meelevend

Al meer dan veertig jaar een prettig bedrijf waar ze met je meedenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2018

5

Hier kom je nog eens graag terug. Zaken worden netjes in overleg opgelost onder het genot van een bak koffie.

Reparatie worden netjes en nauwkeurig opgelost. Ook kleine zaken, zoals een nummerbord lampje, die je zelf nog niet door had dat deze stuk was wordt netjes verholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Apr 2018

5

Goede betrouwbare service

Altijd eerlijk advies!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2017

5

Uitstekende garage met vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Goede service, en wordt er altijd goed en snel geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2017

4

Als waardeering een 4. ze zijn vakkundig gastvrij en meedenkend in een goed oplossling voor de klant.

Zelf ben ik erg tevreden over het autobedrijf Veenstra. Als er iets is kan ik snel terecht en wordt het vakkundig en goed opgelost tegen een redelijke prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2017

5

Persoonlijke benadering

Al meer dan 20 jaar mijn vaste garage


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2017

5

Service is top

Service is top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2017

5

Wij zijn al meer dan 30 jaar bij Autobedrijf Veenstra en wij willen geen ander

Wij zijn door Veenstra nooit teleurgesteld. Ze zijn vakkundig goedkoop, geven zeer veel service en werken snel en soepel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Autobedrijf Veenstra

Autobedrijf Veenstra is sinds 1935 actief in de autobranche. De werkplaats heeft door de jaren veel ontwikkeling meegemaakt en daardoor veel ervaring opgedaan. Tegenwoordig is Autobedrijf Veenstra een universele garage die alle merken verkoopt en repareert.

Contactgegevens


0511472253
KVK: 71503315

Autobedrijf Veenstra
Woudweg 3
9257 RM
NOARDBURGUM

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten