9.4/10

Autobedrijf Veenstra


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sijbe Westra Winselaar

Score: 5

17 Nov 2017

Uitstekende garage met vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Goede service, en wordt er altijd goed en snel geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick Hilgevoord

Score: 4

15 Oct 2017

Als waardeering een 4. ze zijn vakkundig gastvrij en meedenkend in een goed oplossling voor de klant.

Zelf ben ik erg tevreden over het autobedrijf Veenstra. Als er iets is kan ik snel terecht en wordt het vakkundig en goed opgelost tegen een redelijke prijs.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jongman

Score: 5

09 Jul 2017

Wij zijn al meer dan 30 jaar bij Autobedrijf Veenstra en wij willen geen ander

Wij zijn door Veenstra nooit teleurgesteld. Ze zijn vakkundig goedkoop, geven zeer veel service en werken snel en soepel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jeremy van Mastrigt

Score: 4

06 Jul 2017

top garage!!!

Een autogarage waar goeie bekwame monteurs werkzaam zijn. die ook mee denken met de klanten. Als je iets niet begrijpt leggen ze het je goed uit en geven zei eerlijk en deugdelijk advies. Kort om een goeie garage die er voor zorg dat jij en je auto weer tevreden zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geart Ate van Assen

Score: 5

16 Jun 2017

Olie laten verversen

Onlangs mijn olie laten verversen bij Autobedrijf Veenstra, inclusief interieurfilter + oliefilter. Snel afgehandeld en gelijk kunnen betalen met de pin. Mijn polo kan er weer even tegenaan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan Westert

Score: 5

13 Jun 2017

Goed

Goede ervaring mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anneke en Oeds Bosma

Score: 5

31 May 2017

Goede service, snelle hulp, vertrouwd, kennis van zaken

Bij problemen is er snel hulp, Bij zoektocht naar andere auto wordt er goed overlegd en is het resultaat naar tevredenheid


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cees Bouius

Score: 4

09 May 2017

Vakmannen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Ik heb sinds 2 jaar mijn auto's hier in onderhoud. Er wordt altijd met je meegedacht en er wordt altijd een goede balans gevonden tussen prijs en kwaliteit. Voor advies ben je ook altijd welkom en het hoeft niet altijd direct geld te kosten. kortom een betrouwbare partner in het onderhouden van je auto('s)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marinus de Haan

Score: 5

12 Apr 2017

Beste service

Hele goeie service en kwaliteit. Personeel doet alles om een goede oplossing te vinden. Ze zijn er echt voor de klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Femke Steigstra

Score: 5

31 Mar 2017

Erg tevreden! Goede service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Veenstra. Goede service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook wordt de prijs van te voren altijd besproken, wat erg prettig is!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Autobedrijf Veenstra is sinds 1935 actief in de autobranche. De werkplaats heeft door de jaren veel ontwikkeling meegemaakt en daardoor veel ervaring opgedaan. Tegenwoordig is Autobedrijf Veenstra een universele garage die alle merken verkoopt en repareert.


Contactgegevens
E-mail: info@veenstra-autobedrijf.nl
Tel: 0511472253
KVK: 59594217

Adres
Autobedrijf Veenstra
Woudweg 3
9257 RM NOARDBURGUM


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate