9.6/10

Autobedrijf Veenstra


17 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Bouwe Veenstra

Score: 5

24 Dec 2018

Mooie auto voor een goede prijs!

Altijd correct en veel service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Klaas Brouwer

Score: 5

20 Dec 2018

Open,eerlijk en vertrouwd en kennis van zaken.

de werkzaamheden aan onze auto's worden naar alle tevredenheid uitgevoerd. een aanrader. prijs kwaliteit is ronduit goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjan Dikkers

Score: 5

20 Dec 2018

Prettig,vriendelijk en meelevend

Al meer dan veertig jaar een prettig bedrijf waar ze met je meedenken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Brend Dikkers

Score: 5

20 Dec 2018

Hier kom je nog eens graag terug. Zaken worden netjes in overleg opgelost onder het genot van een bak koffie.

Reparatie worden netjes en nauwkeurig opgelost. Ook kleine zaken, zoals een nummerbord lampje, die je zelf nog niet door had dat deze stuk was wordt netjes verholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R Dikkers

Score: 5

11 Apr 2018

Goede betrouwbare service

Altijd eerlijk advies!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sijbe Westra Winselaar

Score: 5

17 Nov 2017

Uitstekende garage met vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Goede service, en wordt er altijd goed en snel geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick Hilgevoord

Score: 4

15 Oct 2017

Als waardeering een 4. ze zijn vakkundig gastvrij en meedenkend in een goed oplossling voor de klant.

Zelf ben ik erg tevreden over het autobedrijf Veenstra. Als er iets is kan ik snel terecht en wordt het vakkundig en goed opgelost tegen een redelijke prijs.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Beint Berkepas

Score: 5

20 Sep 2017

Persoonlijke benadering

Al meer dan 20 jaar mijn vaste garage


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hilde Hooghiemstra

Score: 5

20 Sep 2017

Service is top

Service is top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jongman

Score: 5

09 Jul 2017

Wij zijn al meer dan 30 jaar bij Autobedrijf Veenstra en wij willen geen ander

Wij zijn door Veenstra nooit teleurgesteld. Ze zijn vakkundig goedkoop, geven zeer veel service en werken snel en soepel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Autobedrijf Veenstra is sinds 1935 actief in de autobranche. De werkplaats heeft door de jaren veel ontwikkeling meegemaakt en daardoor veel ervaring opgedaan. Tegenwoordig is Autobedrijf Veenstra een universele garage die alle merken verkoopt en repareert.


Contactgegevens
E-mail: info@veenstra-autobedrijf.nl
Tel: 0511472253
KVK: 59594217

Adres
Autobedrijf Veenstra
Woudweg 3
9257 RM NOARDBURGUM


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate