9.4/10

Arab Wall Design


3 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

mohamed & ashley el moumni

Score: 5

07 Dec 2018

Top!

Wij hebben een muursticker besteld voor de kamer van ons zoontje adam. Wat is ie mooi geworden, veel complimenten gekregen van vrienden en kenissen! Bestellen ging makkelijk via de site, de stappen waren allemaal heel duidelijk. Vragen worden snel beantwoord via de chat, superservice. Ook de plakinstructie die we erbij kregen vonden we heel fijn en duidelijk. Heel professioneel allemaal, ga zo door!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mina Daoudi

Score: 4

02 Dec 2018

Wat een mooie kleedjes!

Ik heb 2 gebedskleden besteld, voor het eerst bij jullie. Wat een mooie kleedjes en wat een superkwaliteit! Eerder elders besteld maar zowel de dikte van de kleedjes als de kwaliteit van het borduursel vielen tegen. Jullie kleedjes zijn echt top. luxe kwaliteit en mooie stevige lettertype. Enige wat ik jammer vond is dat jullie geen dozen verkochten, maar verder was het wel heel netjes ingepakt. Ik heb jullie in ieder geval opgeslagen en weet waar ik moet zijn als ik weer wil bestellen, bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nadia Omari

Score: 5

15 Nov 2018

Heel tevreden!

Fijne service, prachtige muursticker! Goede kwaliteit. Duidelijke instructie bij ontvangen hoe te plakken, kortom heel tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Hallo wij zijn Arab Wall Design! Wij zijn een creatief bureau uit Veenendaal gespecialiseerd in arabische & islamitische muurstickers, maar ook in het personaliseren van verschillende artikelen d.m.v. bedrukken & borduren. Ook voor grafische diensten bent u bij ons op het juiste adres. Professionele logo's, flyers, visitekaartjes.....uw wensen ons werk. Welkom!


Contactgegevens
E-mail: info@arabwalldesign.nl
Tel: 0000000000
KVK: 63187639

Adres
Arab Wall Design
Vendelier 61
3905PD Veenendaal


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate