9.6

Alpha Meppel


58 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Feb 2021

5

Met een woord, super!

Ik vind Alpha Meppel geweldig. Als er iets niet voorradig is, zie je dat meteen. Ik ben ontzettend blij met Alpha Meppel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Mar 2020

5

Goeie service!

Ik heb zeer goeie ervaring met zowel de cursus als de winkel, word altijd vriendelijk geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2020

5

Top winkel met zeer kundig advies.

Goede producten. En altijd kundig advies. Zeker een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Aug 2019

5

Een winkel met veel deskundigheid en service

Onze hond had veel problemen met voeding. Na wat onderzoek uitgekomen bij Alpha Meppel. Veel deskundigheid mogelijkheid om voeding uit te proberen. Voor onze Max hebben we hier de juiste voeding gevonden en dat gebruiken we nu al weer heel lang. Top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2019

5

Super geholpen met gedrag van onze hond

Onze 2 jaar oude kruising Duitse herder/rottweiler was onhoudbaar aan de riem als hij een andere hond zag. Niet dat hij agressief was. Maar wel super nieuwsgierig. Raymond heeft de tijd genomen om het probleem aan te horen en langs te komen om de hond in kwestie te zien. hij kwam met een aantal goede tips(passend bij de hond en baasjes) en met een ander tuigje. Dit werkt echt geweldig, we hadden na 1 dag al een andere hond! Wil je advies en tips, vraag Raymond!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Mar 2019

5

Goede kwaliteit voer, deskundig advies, neemt tijd voor de klant

Deskundig advies, denk goed mee in het verhaal van mijn hond. goede kwaliteit voer. Schone winkel..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2019

4

Er was ruim tijd voor het stellen van vragen en dat was leerzaam. De training zelf, vond ik iets minder geslaagd.

Nadat de honden tijdens de theorie in de bench of in de auto hadden gewacht, mochten ze in de paardenbak. We moesten een oefening doen om de aandacht van de hond vast te houden en de hond een stukje naast laten lopen, maar omdat er zoveel honden waren, was er zeer weinig ruimte. Ik botste regelmatig tegen een andere baas met hond aan en Sam wilde graag kennis maken met al zijn leeftijdgenoten. Misschien is eerst laten spelen en kennismaken en daarna een aandacht oefening doen voor de honden en hun baasjes een betere volgorde? De sfeer was verder goed en de begeleiding was redelijk. Wellicht een beetje weinig begeleiding op zo'n grote groep.

Antwoord van Alpha Meppel
Beste Vera, bedankt voor je review. De groep was afgelopen dinsdag inderdaad erg groot, normaal gesproken is dit niet het geval. I.v.m. met de kerstvakantie hebben we een ophoping van nieuwe aanmeldingen gehad en ook wij waren enigszins overdonderd. We gaan zeker kijken of we het de volgende les anders kunnen doen. Vanaf 23 januari zal er sowieso een groot deel doorstromen naar de basiscursus gehoorzaamheid. M.v.g. Raymond Plomp (eigenaar)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2018

5

Beste dierenwinkel van heel Nederland

Altijd vriendelijk, eerlijk en deskundig advies. goede producten die aansluiten op de behoefte van m'n hond. Top winkel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2018

5

vakkundig advies en goed assortiment

Er wordt alle tijd genomen voor een goed advies, b.v. over voeding. Persoonlijke, klantvriendelijke behandeling. Goed assortiment uitstekende producten van hoge kwaliteit. Ook niet - reguliere alternatieven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2018

5

Verstand van zijn producten

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Alpha Meppel

Alpha Meppel is al meer dan 24 jaar (v.a. 1994)een begrip in Meppel in o.a. puppycursus, gehoorzaamheid, gedragsbegeleiding en hondensport.
Sinds februari 2017 Zijn wij ook Alpha Natura gestart, een winkel gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond en kat met daarnaast een mooi assortiment outdoor kleding!

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


06-24949791

Alpha Meppel
Molenstraat 28
7941 AW
Meppel

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten