9.6/10

Alpha Meppel


44 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Trea Reinink

Score: 5

22 Jun 2018

klantvriendelijk , veel produkten

wij komen er graag ,niet opdringerig ,geeft proefproduct weg indien aanwezig .geeft advies voor allergie voor onze Boy{hond}


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Volken

Score: 5

10 Jun 2018

Groot kwaliteitsassortiment

Groot assortiment met 100% topproducten. Alles wat uw dier nodig heeft op basis van natuurlijke producten zonder toevoegingen en ballaststoffen. De enige in Meppel met exclusieve betaalbare voeding! De moeite waard om u hier eens te laten voorlichten in voeding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Collens

Score: 5

25 Apr 2018

vakkundig advies en goed assortiment

We zijn blij dat we deze winkel hebben gevonden ( op advies van hondeneigenaren). Vakkundig advies en tijd voor de klant. Assortiment is goed, produkten zijn van topkwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alie

Score: 5

21 Jan 2018

Prima winkel!

Zeer ruim assortiment kvv met goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke eigenaar met veel kennis over diervoeding die altijd bereid is voor het geven van extra uitleg en informatie. Ik ben zeer tevreden!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eugenie

Score: 5

17 Jan 2018

prima

vlot en keurig geholpen toen een item geretourneerd meost worden om dat de maat voor mijn dier te groot bleek. Nieuwe item was er al de volgende dag. Goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R. vd Wetering

Score: 5

17 Jan 2018

Uitmuntende hondenschool met persoonlijke aandacht

Al met 2 honden naar volle tevredenheid diverse cursussen gevolgd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart Heek

Score: 5

17 Jan 2018

Vakkundig en persoonlijk

Wij hebben met onze hond heeft diverse trainingen gevolgd waarbij de positiviteit van Raymond erg motiverend was. Daarnaast koop ik al jaren het vers vlees bij zijn winkel. Altijd een vriendelijk woord en goed advies. Ook de prijs is goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk Strijker

Score: 5

16 Jan 2018

Hondenschool

Deskundig, ontspannen en veel humor. Aanbevolen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bert Van Houwelingen

Score: 5

16 Jan 2018

Heel veel hondenkennis en weten wat ze doen.

Wij kwamen met onze amerikaanse stafford van toen 1 jaar oud die bij de vorige eigenaar niets geleerd heeft en moeilijk was in de omgang....wij hebben 2 cursussen gedaan en tot de dag van vandaag een super gehoorzame hond ..En vreselijk lief....


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ina Snijder-Drost

Score: 5

16 Jan 2018

Service bij Alpha Meppel is zeker o.k.

Met 2 hondjes bij Alpha hondenschool tot zeer groot genoegen getraind. Hondenvoer nu ook via Alpha Meppel. Prima service!!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Alpha Meppel is al meer dan 22 jaar (v.a. 1994)een begrip in Meppel in o.a. puppycursus, gehoorzaamheid, gedragsbegeleiding en hondensport.

Sinds februari 2017 Zijn wij ook Alpha Natura gestart, een winkel gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond, kat, konijn, knaagdier, reptiel en vis.


Contactgegevens
E-mail: info@alphameppel.nl
Tel: 06-24949791
KVK: 01170388

Website
www.alphameppel.nl

Adres
Alpha Meppel
Molenstraat 28
7941 AW Meppel


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten