9.6/10

Alpha Meppel


41 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Alie

Score: 5

21 Jan 2018

Prima winkel!

Zeer ruim assortiment kvv met goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke eigenaar met veel kennis over diervoeding die altijd bereid is voor het geven van extra uitleg en informatie. Ik ben zeer tevreden!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eugenie

Score: 5

17 Jan 2018

prima

vlot en keurig geholpen toen een item geretourneerd meost worden om dat de maat voor mijn dier te groot bleek. Nieuwe item was er al de volgende dag. Goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R. vd Wetering

Score: 5

17 Jan 2018

Uitmuntende hondenschool met persoonlijke aandacht

Al met 2 honden naar volle tevredenheid diverse cursussen gevolgd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart Heek

Score: 5

17 Jan 2018

Vakkundig en persoonlijk

Wij hebben met onze hond heeft diverse trainingen gevolgd waarbij de positiviteit van Raymond erg motiverend was. Daarnaast koop ik al jaren het vers vlees bij zijn winkel. Altijd een vriendelijk woord en goed advies. Ook de prijs is goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk Strijker

Score: 5

16 Jan 2018

Hondenschool

Deskundig, ontspannen en veel humor. Aanbevolen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bert Van Houwelingen

Score: 5

16 Jan 2018

Heel veel hondenkennis en weten wat ze doen.

Wij kwamen met onze amerikaanse stafford van toen 1 jaar oud die bij de vorige eigenaar niets geleerd heeft en moeilijk was in de omgang....wij hebben 2 cursussen gedaan en tot de dag van vandaag een super gehoorzame hond ..En vreselijk lief....


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ina Snijder-Drost

Score: 5

16 Jan 2018

Service bij Alpha Meppel is zeker o.k.

Met 2 hondjes bij Alpha hondenschool tot zeer groot genoegen getraind. Hondenvoer nu ook via Alpha Meppel. Prima service!!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel de Weerd

Score: 5

16 Jan 2018

Waar voor je geld!!

Een echte aanrader..... Ruime keuze in het assortiment, Goede kwaliteit vers vlees, Bestelling(en) op tijd en een Uitstekende service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan Meijer

Score: 5

16 Jan 2018

luisterend oor

Onze jonge pup van 2,5 maand had veel last van wormen en Gardia. Wij hadden niet eerder een hond en dan is alles nieuw. Onzekerheid dus. Gelukkig werd er ècht geluisterd en gingen we met een goede plan van aanpak huiswaarts. Ook daarna werden we herkend en werd gevraagd naar de welzijn van onze pup. Een prettige winkel met oog voor detail èn luisterend oor.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjolijn Nefkens

Score: 4

16 Jan 2018

Goed team

Goede trainingen, uitgebreide informatie. Antwoord op al je vragen. En aan het einde een gehoorzame hond.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Alpha Hondenschool Meppel is al meer dan 20 jaar (v.a. 1994)een begrip in Meppel in o.a. puppycursus, gehoorzaamheid, hondensport en gedragsbegeleiding.
Daarnaast hebben wij sinds februari 2017 een winkel in het centrum van Meppel onder de naam Alpha Natura, hier zijn wij gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond, kat, konijn, knaagdier, reptiel en vis.


Contactgegevens
E-mail: info@alphameppel.nl
Tel: 06-24949791
KVK: 01170388

Website
www.alphameppel.nl

Adres
Alpha Meppel
Molenstraat 28
7941 AW Meppel


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten