9.6/10

Alpha Meppel


28 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

J stegeman

Score: 5

29 Aug 2017

.

Eerlijk & goed advies. Uitstekende service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annet van Wijhe

Score: 5

17 Jul 2017

nette bediening men weet waar over men praat

prima netjes en vriendelijk geholpen!! ook leuke pup ervaring !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin Hummel

Score: 4

17 Jul 2017

Puppy inloop sloot prima aan bij onze eerste vragen.

De mevrouw die deze bijeenkomsten leidde deed dit erg goed. Ze had veel kennis die aansloot en deed het op een vlotte manier.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Margriet Stegeman

Score: 5

16 Jul 2017

De behendigheidcursus met mijn hond was altijd goed verzorgd en op niveau van mijn hond.

Ik heb een aantal cursussen behendigheid met mijn hond Zus bij Alpha gevolgd en altijd naar tevredenheid. Helaas is mijn hond te oud geworden om nog actief mee te doen. De laatste cursus werd er speciaal voor Zus elke keer de hoogtesprongen verlaagd zodat ze nog mee kon doen zonder overbelast te worden. Ik vond het super! Zus heeft altijd met veel plezier meegedaan en ik ook!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjolijn Nefkens

Score: 5

16 Jul 2017

Goed

Goede ervaring.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chantal Dissel

Score: 5

15 Jul 2017

Top winkel!

Goed geholpen, fijn advies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Greetje Dozeman-Van Burk

Score: 5

15 Jul 2017

Bestelling snel geleverd en prima kwaliteit.

Professioneel bedrijf met kwaliteits produkten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marlon Lemmers

Score: 4

15 Jul 2017

Leuk voor hond en baas

Ik heb de cursus behendigheid gedaan eerst bij de beginners nu bij de gevorderde. Charlie vindt het super leuk en dat is zo leuk om de zien. Femke geeft prima les en goede aanwijzigingen De beginnerscursus ging wel wat voorzichtig voor Charlie maar hij vond het allemaal zo leuk dat de toestellen snel aangeleerd waren. Dat heeft natuurlijk ook niet iedere hond.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate Tabak

Score: 5

15 Jul 2017

5

Ze verkopen alleen producten waar ze zelf achter staan. Ook hebben ze de kennis in huis om je een goed advies te kunnen geven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne Bouwman

Score: 5

15 Jul 2017

Alpha winkel Meppel een verrijking voor Meppel

Fijne winkel, goede sfeer, prima producten en uitstekend advies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Alpha Hondenschool Meppel is al meer dan 20 jaar (v.a. 1994)een begrip in Meppel in o.a. puppycursus, gehoorzaamheid, hondensport en gedragsbegeleiding.

Daarnaast hebben wij sinds februari 2017 een winkel in het centrum van Meppel onder de naam Alpha Natura, hier zijn wij gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond, kat, konijn, knaagdier, reptiel en vis.


Contactgegevens
E-mail: info@alphameppel.nl
Tel: 06-24949791
KVK: 01170388

Website
www.alphameppel.nl

Adres
Alpha Meppel
Molenstraat 28
7941 AW Meppel


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten