9.6/10

Alpha Meppel


54 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sjoukje

Score: 5

10 Apr 2019

Super geholpen met gedrag van onze hond

Onze 2 jaar oude kruising Duitse herder/rottweiler was onhoudbaar aan de riem als hij een andere hond zag. Niet dat hij agressief was. Maar wel super nieuwsgierig. Raymond heeft de tijd genomen om het probleem aan te horen en langs te komen om de hond in kwestie te zien. hij kwam met een aantal goede tips(passend bij de hond en baasjes) en met een ander tuigje. Dit werkt echt geweldig, we hadden na 1 dag al een andere hond! Wil je advies en tips, vraag Raymond!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annet

Score: 5

28 Mar 2019

Goede kwaliteit voer, deskundig advies, neemt tijd voor de klant

Deskundig advies, denk goed mee in het verhaal van mijn hond. goede kwaliteit voer. Schone winkel..


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vera Geven-van Dijk

Score: 4

10 Jan 2019

Er was ruim tijd voor het stellen van vragen en dat was leerzaam. De training zelf, vond ik iets minder geslaagd.

Nadat de honden tijdens de theorie in de bench of in de auto hadden gewacht, mochten ze in de paardenbak. We moesten een oefening doen om de aandacht van de hond vast te houden en de hond een stukje naast laten lopen, maar omdat er zoveel honden waren, was er zeer weinig ruimte. Ik botste regelmatig tegen een andere baas met hond aan en Sam wilde graag kennis maken met al zijn leeftijdgenoten. Misschien is eerst laten spelen en kennismaken en daarna een aandacht oefening doen voor de honden en hun baasjes een betere volgorde? De sfeer was verder goed en de begeleiding was redelijk. Wellicht een beetje weinig begeleiding op zo'n grote groep.

Beste Vera, bedankt voor je review. De groep was afgelopen dinsdag inderdaad erg groot, normaal gesproken is dit niet het geval. I.v.m. met de kerstvakantie hebben we een ophoping van nieuwe aanmeldingen gehad en ook wij waren enigszins overdonderd. We gaan zeker kijken of we het de volgende les anders kunnen doen. Vanaf 23 januari zal er sowieso een groot deel doorstromen naar de basiscursus gehoorzaamheid. M.v.g. Raymond Plomp (eigenaar)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Schreurs

Score: 5

03 Nov 2018

Beste dierenwinkel van heel Nederland

Altijd vriendelijk, eerlijk en deskundig advies. goede producten die aansluiten op de behoefte van m'n hond. Top winkel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J.Collens

Score: 5

02 Nov 2018

vakkundig advies en goed assortiment

Er wordt alle tijd genomen voor een goed advies, b.v. over voeding. Persoonlijke, klantvriendelijke behandeling. Goed assortiment uitstekende producten van hoge kwaliteit. Ook niet - reguliere alternatieven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Erik bont

Score: 5

14 Oct 2018

Verstand van zijn producten

Goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

José van der Haven

Score: 5

10 Oct 2018

Deskundig, veelzijdig en klantvriendelijk

Raymond heeft veel kennis over de producten die hij verkoopt in de winkel en via de website. De kwaliteit van de producten is prima en de keuze is groot. Daarnaast is het altijd gezellig om bij Alpha te winkelen, daarom koop ik liever in de winkel dan via de webshop. Maar ook dat gaat makkelijk en snel. Alpha is een aanwinst op gebied van diervoeding en dierverzorging.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alice van Aalderen

Score: 5

10 Oct 2018

Deskundig en prettig

Zowel in de winkel als op de training ervaar ik deskundigheid op een hartelijke en gastvrije manier. Er is veel mogelijk en ruimte voor persoonlijk advies op maat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Trea Reinink

Score: 5

22 Jun 2018

klantvriendelijk , veel produkten

wij komen er graag ,niet opdringerig ,geeft proefproduct weg indien aanwezig .geeft advies voor allergie voor onze Boy{hond}


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Volken

Score: 5

10 Jun 2018

Groot kwaliteitsassortiment

Groot assortiment met 100% topproducten. Alles wat uw dier nodig heeft op basis van natuurlijke producten zonder toevoegingen en ballaststoffen. De enige in Meppel met exclusieve betaalbare voeding! De moeite waard om u hier eens te laten voorlichten in voeding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Alpha Meppel is al meer dan 24 jaar (v.a. 1994)een begrip in Meppel in o.a. puppycursus, gehoorzaamheid, gedragsbegeleiding en hondensport.
Sinds februari 2017 Zijn wij ook Alpha Natura gestart, een winkel gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding voor hond, kat, konijn, knaagdier, reptiel en vis.


Contactgegevens
E-mail: info@alphameppel.nl
Tel: 06-24949791
KVK: 01170388

Website
www.alphameppel.nl

Adres
Alpha Meppel
Molenstraat 28
7941 AW Meppel


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten