9.2

Airtagbatterijen.nl


24 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

91.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

91.7%

05 Dec 2023

5

gemakkelijk bestellen en snelle bezorging

gemakkelijk bestellen en snelle bezorging van het bestelde product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2023

5

Snel binnen 👌🏼

Volgende ochtend al binnen, vervangen ging prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2023

5

Doet wat het beloofd

Op een dinsdag om 15:00 besteld, volgende ochtend al bezorgd. Het vervangen was ook een fluitje van een cent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Oct 2023

5

Snel geleverd

2 setjes besteld met 2 batterijen per verpakking, netjes verpakt en snel geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Oct 2023

1

super overpriced en komt ook nog eens niet aan

Prijs batterijen is vele malen duurder dan bij andere websites. Op mijn reactie dat ik nog niets ontvangen heb komt er wel een nieuwe zending mijn kant op. Batterijen passen wel goed in airtag.

Antwoord van Airtagbatterijen.nl
Beste Marieke, Het staat u natuurlijk altijd vrij om ergens anders iets te bestellen. Dat een bestelling niet aankomt ligt in dit geval bij PostNL. Wanneer iets niet aankomt sturen wij altijd zo snel mogelijk op onze kosten de bestelling opnieuw. Wij wensen desondanks veel plezier met de bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

04 Aug 2023

5

Neem mijn woorden terug om niet meer te kopen bij dit bedrijf

Ik moet echt mijn negatieve recentie terug nemen om niet meer te kopen bij dit bedrijf. Omdat ik gelijk na mijn post gemaild ben door de eigenaar en heeft dit probleem direct opgelost. Het was weer eens postnl die gewoon alles in eigen zak heeft gestoken. Dit blijft een groot probleem !! Excuus en het is perfect opgelost !!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jul 2023

1

Oplichting wordt niet verstuurd

Niks kopen je betaald en krijgt niets opgestuurd

Antwoord van Airtagbatterijen.nl
Helaas hebben wij vernomen na deze review dat uw pakket niet is aangekomen. U gaf aan een mail te hebben gestuurd maar deze hebben wij niet ontvangen. Vervolgens hebben wij een nieuwe order opgestuurd welke netjes is aangekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

12 Jul 2023

5

Snelle reactie

Al snel een mailtje dat de bestelling verwerkt is. Na 17 uur pas besteld. Even afwachten wanneer t geleverd wordt, maar dit is al prima! Ik heb gerekend op 2 dagen, maar de informatie over de bestelling is helemaal goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jun 2023

5

Goede service

Snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2023

5

Vertrouwen

Ondanks dat post.nl (voor de zoveelste keer) het pakketje weggemaakt had, kreeg ik het vertrouwen van AirTagbatterijen en stuurden ze zonder gemor twee nieuwen. Op de batterijen zelf valt niks af te dingen want merk is top! Nogmaals dank AirTagbatterijen! PS Eerste pakketje nooit meer gekregen…


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Airtagbatterijen.nl

Wij bieden de originele AirTag batterijen aan.

Contactgegevens


-

Airtagbatterijen.nl
Velperplein 23
6811 AH
Arnhem

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten