10

A&V Klussenbedrijf


1 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Aug 2020

5

Sanitair plaatsen of vervangen

Wij hebben de volledige renovatie van een badkamer aan A&V Klussenbedrijf overgelaten. Al vanaf het eerste contact straalde dit vertrouwen uit. De eigenaar Ando was snel beschikbaar voor een afspraak, waarbij de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de renovatie werden besproken. Duidelijkheid ten opzichte van de offerte, vaste prijs en geen nacalculatie. Op korte termijn konden Ando en zijn mensen aan de slag waarbij je er op kon rekenen dat zij elke dag op de afgesproken tijd aanwezig waren. Ondanks dat er sprake was van een fikse verbouwing is de klus in een week geklaard, daarmee tegemoet komend aan ons verzoek om er wat vaart achter te zetten. Wij hebben mensen nog nooit zo hard zien werken en het eindresultaat is werkelijk heel fraai. Belangrijk is tevens dat de trappen en overlopen volledig werden afgedekt om beschadiging en inloop van vuil te voorkomen. Alle afvalmaterialen werden probleemloos afgevoerd. Wij kunnen A&V Klussenbedrijf van harte aanbevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


A&V Klussenbedrijf

A&V Klusbedrijf is gevestigd in Rotterdam waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van allerlei voorkomende klussen in en om uw huis. Ook bedrijven, groot en klein, kunnen bij ons klusbedrijf terecht. A&V Klusbedrijf is gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw verbouwing, renovatie, electro, schilderswerkzaamheden en vrijwel alle werkzaamheden in de meeste uitgebreide vorm.

Contactgegevens


0645468510

A&V Klussenbedrijf
Schiedamseweg 152 D
3025 AK
Rotterdam

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten