10

4yourLIVING


1 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Apr 2018

5

Een meedenkend en oplossingsgericht bedrijf

4yourLIVING is een prettig bedrijf om mee "samen te werken". Zij denken graag mee en gaan geen probleem uit de weg. Er wordt op een fijne manier gecommuniceerd en over het algemeen volgens afspraak geleverd en opgeleverd. Voor verbouwings- en interieurvragen ben je bij 4yourLIVING aan het juiste adres. Van renovatie- en timmerwerk tot en met de aankleding is dit een bedrijf dat van alle markten thuis is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


4yourLIVING

4yourLIVING; compleet in verbouw en interieur, altijd maartwerk voor je huis!
Wij verwezenlijken droomwensen als het gaat om je woning. Of het nu gaat om nieuwe gordijnen, een kast op maat of het herinrichten van een complete verdieping en het aankleden ervan. Wij maken het voor je zoals jij het wilt, compleet in eigen beheer, van het sloopwerk en de eerste schroef tot en met de aankleding.
Samen met Sandra maakt je je wensen concreet, vervolgens bekijkt Remko deze op uitvoerbaarheid en of uw wensen en budget bij elkaar passen. Daarna is Remko de uitvoerende partij met Sandra als
backoffice voor een fijne communicatie onderling en een goede stroomlijning van het werk.

Contactgegevens


0854011350

4yourLIVING
Dorpsstraat 16
3626AD
Nieuwer Ter Aa

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten