10/10

4yourLIVING


2 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Theo Wichers

Score: 5

05 Jun 2018

4yourLIVING heeft ons efficient en effectief geholpen keuzes te maken.

Het kiezen van gordijnen is verschrikkelijk als je er geen verstand van hebt. 4yourLIVING heeft ons goed geholpen om onze wensen te vertalen in goed gekozen gordijnen. Wel / niet licht-doorlatend, plooien / vouwen, effen / niet-effen, kleur, soorten stof, etc. allemaal aspecten die 4yourLIVING efficient en effectief met je doorneemt zodat je op natuurlijke wijze gordijnen kiest die voldoen aan al je wensen en prima passen bij je huis / interieur. Daarnaast monteren ze zelf de gordijnen. Geeft wel een fijn gevoel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sandra

Score: 5

30 Apr 2018

Een meedenkend en oplossingsgericht bedrijf

4yourLIVING is een prettig bedrijf om mee "samen te werken". Zij denken graag mee en gaan geen probleem uit de weg. Er wordt op een fijne manier gecommuniceerd en over het algemeen volgens afspraak geleverd en opgeleverd. Voor verbouwings- en interieurvragen ben je bij 4yourLIVING aan het juiste adres. Van renovatie- en timmerwerk tot en met de aankleding is dit een bedrijf dat van alle markten thuis is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

4yourLIVING; compleet in verbouw en interieur, altijd maartwerk voor je huis!
Wij verwezenlijken droomwensen als het gaat om je woning. Of het nu gaat om nieuwe gordijnen, een kast op maat of het herinrichten van een complete verdieping en het aankleden ervan. Wij maken het voor je zoals jij het wilt, compleet in eigen beheer, van het sloopwerk en de eerste schroef tot en met de aankleding.
Samen met Sandra maakt je je wensen concreet, vervolgens bekijkt Remko deze op uitvoerbaarheid en of uw wensen en budget bij elkaar passen. Daarna is Remko de uitvoerende partij met Sandra als
backoffice voor een fijne communicatie onderling en een goede stroomlijning van het werk.


Contactgegevens
E-mail: info@4yourliving.nl
Tel: 0854011350
KVK: 55286550

Adres
4yourLIVING
Dorpsstraat 16
3626AD Nieuwer Ter Aa


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate