10

123Camper-Huren.nl


11 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Oct 2023

5

Fijne camper

We hebben een fantastische campervakantie gehad. Heerlijk op mooie plekken gestaan langs de Franse kust. De camper rijdt erg fijn en heeft alles om comfortabel te kamperen. Volgend jaar gaan we zeker weer met de camper op pad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2021

5

Voortreffelijke camper

We hebben deze zomer een erg leuke campertrip gemaakt met deze buscamper. Een fijne Mercedes van veel comfort voorzien. Makkelijk om midden in Rotterdam te kunnen ophalen. De camper rijdt goed, slaapt goed en heeft de kampeervoorzieningen die je verwacht van een Westfalia Marco Polo-uitvoering. Na heel lang nadenken een klein dingetje kunnen bedenken wat niet optimaal was: de achterklep kan onderweg niet open als de fietsendrager erop zit. Maar verder topcamper!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2021

5

Erg fijne camper

We hebben deze erg fijne buscamper gehuurd in Rotterdam. We zijn er 3 weken mee door Zwitserland/Italie getrokken. De camper rijdt super. Alle comfort is aanwezig voor een mooie vakantie. Contact met verhuurder liep ook erg goed. Aardige en hulpvaardige jongeman.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2020

5

Eerste kennismaking met camper vakantie, super geslaagd. !

Goede communicatie, duidelijke afspraken kan het zeker aanbevelen, prima Mercedes rijd geweldig en ruimte voldoende, ook het slapen boven viel mee scheelt veel handelingen. Eten koken ging top, koelkast was ruim genoeg, en met de voortent erbij kan je ook bij wat minder weer relaxen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2020

5

Fijne camper

Een erg fijne buscamper om een mooie toer mee te maken. Rijdt super en qua camper-inrichting van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2019

5

De camper rijdt goed en is makkelijk in het gebruik.

We hebben heerlijke dagen gehad met de camper. Een goede uitleg vooraf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Oct 2018

5

De verhuurders zijn prettig in het contact, en de camper is een plaatje!

Communicatie met de verhuurders is soepel, en de foto's van de camper zeggen genoeg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2018

5

Mooie vakantie gehad met camper

We hebben deze camper gehuurd aan het einde van de zomer en een heerlijke vakantie gehad. De Mercedes camperbus rijdt erg lekker en goed. Alles is compleet in de camper. De voortent is ook fijn, want met 2 kinderen wordt het anders wat krap soms.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Uitzonderlijk mooie camper

Het is een uitzonderlijk mooie en luxe camper die ik tegenkwam op 123Camper-huren.nl . Het meest verbaasde ik me over de luxe en de moeiteloosheid van de bediening van de bus zelf. De service en overdracht was professioneel. We zullen de camper missen, volgend jaar weer willen huren - ik kan de camper aan iedereen aanraden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Fenomenale ervaring

“Heerlijk gevoel” dat is het eerste wat in me opkomt als ik terugdenk aan de vakantie met de camper. De camper overtrof alle verwachtingen die ik en mijn vriendin hadden; luxe, comfort, vrijheid en prettig contact met de verhuurder Martijn die me vooraf alle ins en outs van de camper heeft verteld. Een absolute aanrader!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


123Camper-Huren.nl

Camper huren in Rotterdam

Contactgegevens


0641862897

123Camper-Huren.nl
Spoorsingel, 46a
3033 GM
Rotterdam

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten