klantvertrouwen verhogen met een sterrenbeoordeling

Wilt u het klantvertrouwen op uw website verhogen door middel van een sterrenbeoordeling? Dit draagt enorm bij aan de conversie op uw website. Hoe dat komt? Dat heeft te maken met de verschillende factoren die van invloed zijn op een koopbeslissing door bezoekers van uw website. Door die factoren goed te doorgronden ontdekt u de waarde van klantvertrouwen. Het klantvertrouwen kunt u verhogen door middel van een sterrenbeoordeling, waar we u bij Custorate graag mee van dienst zijn aan de hand van eenvoudig te gebruiken software.

Koopbeslissing door klanten

Terug naar de basis, hoe komt een klant op een website tot een (koop)beslissing? Hier zijn veel factoren op van invloed. Uiteraard kijkt een klant naar de prijs en de eigenschappen van een product of dienst, desgewenst in vergelijking tot andere aanbiedingen. Daarnaast dient er sprake te zijn van voldoende vertrouwen, om over te ‘durven’ gaan tot een aankoop.

Wist u dat de gemiddelde bezoeker meer dan een handvol webshops bezoekt om tot een keuze te komen, op zoek naar een betrouwbare partij die snel voor de levering van het gewenste product of de dienst kan zorgen? Het is daarom van belang om u te onderscheiden van andere webshops en websites, bijvoorbeeld door middel van een sterrenbeoordeling.

Wanneer het een klant aan vertrouwen in de webshop ontbreekt is de kans op een conversie minimaal. Dit gaat zelfs zo ver dat consumenten bereid zijn wat meer te betalen voor een betrouwbare levering, dan een lage prijs met het risico dat de bestelling nooit aankomt. Vertrouwen is wat dat betreft veel waard, het is verstandig om daar door middel van Custorate op een slimme wijze in te investeren.

Invloed van vertrouwen

De invloed van vertrouwen is groot, bij een gebrek daaraan gaan we liever niet over tot een aankoop. U kunt vertrouwen wat dat betreft zien als een basisbehoefte om een aankoop te kunnen doen. Pas op het moment dat er voldoende van aanwezig is kijken we naar de prijs, in verhouding tot bijvoorbeeld het aangeboden product of de dienst die we graag willen afnemen. Is er geen sprake van vertrouwen in de webshop? Dan komen we aan die stap nooit toe, waardoor er geen verkoop plaats zal vinden. Hoe u kunt zorgen voor meer klantvertrouwen? Zorg voor een sterrenbeoordeling, door middel van de software van Custorate.

Klantvertrouwen verhogen met sterrenbeoordeling

U kunt het klantvertrouwen verhogen door middel van een sterrenbeoordeling. Dat werkt grotendeels psychologisch. Consumenten zoeken naar psychologische bevestiging van een goede keuze, iets waarop ze hun keuze als het ware kunnen baseren. Een sterrenbeoordeling op uw website geeft aan dat andere klanten de service of een specifiek product goed waarderen. Dat is een uitstekende basis om ook zelf een aankoop te doen. Daarnaast stralen de sterren onbewust autoriteit op ons uit. Het sterrensysteem voor de beoordeling komen we op tal van plaatsen in het dagelijks leven tegen, waardoor we daar veel waarde aan zijn gaan hechten en u er online uitstekend gebruik van kunt maken.

Gebruik van Custorate

Zelf gebruik maken van het sterrensysteem om het klantvertrouwen te verhogen, maar weet u niet goed hoe u dat het best kunt doen? U kunt gebruik maken van onze Custorate software, waarvoor u zich online gewoon gratis aan kunt melden. We bieden uw klanten de mogelijkheid feedback te geven en een sterrenbeoordeling te plaatsen. U kunt het contact met uw klanten en andere relaties verbeteren, terwijl de sterrenfeedback bovendien zorgt voor positieve reclame. Wilt u gebruik maken van een sterrenbeoordeling voor meer klantvertrouwen? Meld u direct online aan of neem contact met ons op, we zijn u er graag mee van dienst.

Start met reviews verzamelen

Maak je account aan in nog geen 5 minuten en start direct met verzamelen van klantbeoordelingen.

Gratis account aanmaken