Hoe krijg ik gele google sterren?

google sterren

Ziet u regelmatig mooie gele sterren bij Google zoekresultaten verschijnen, waarmee webshops en websites de tevredenheid van hun klanten aanduiden? U kunt daar ook gebruik van maken, dankzij de service van Custorate! Wij zorgen ervoor dat u de beoordelingen door uw klanten online kunt vermelden, zodat u daar andere bezoekers mee over de streep kunt trekken bij u een bestelling te plaatsen. De sterren van Google zorgen voor 25% meer verkopen in uw webshop.

Beoordelingen van klanten

De gele sterren in de Google zoekresultaten geven de beoordeling van klanten weer. U kunt maximaal 5 sterren scoren, de daadwerkelijke score kleurt geel en zorgt daarmee voor een belangrijke bron van aanbeveling en overtuiging. Des te beter de tevredenheid van uw klanten, des te hoger ook de score die u op een overtuigende wijze uit kunt drukken door gebruik te maken van de gele sterren in de Google zoekresultaten.

Gele sterren voor meer conversie

De gele sterren zorgen voor aanzienlijk meer conversie, onze klanten zijn daar erg over te spreken. U kunt zich online aanmelden bij Custorate, om net als andere webshops gebruik te maken van de gele sterren, of de rest van uw concurrenten een slimme stap voor te zijn. De Google gele sterren verschijnen als u minimaal 30 reviews verzameld van gemiddeld een 7 of hoger heeft. Google neemt dan deze gele sterren in de zoekmachine op. Dit kan ongeveer 4 weken duren.

Aanmelden bij Custorate.nl

Wilt u zich aanmelden bij Custorate.nl, om ook gebruik te kunnen maken van de gele sterren? Dat werkt heel eenvoudig, het is voldoende om u online in te schrijven. Vervolgens krijgt uw klant na aankoop van een product uit uw webshop automatisch een uitnodiging om een review te schrijven en een beoordeling te geven. Wij nemen alle feedback persoonlijk door, om eventuele beledigingen en dergelijke te filteren. U ziet de beoordeling vervolgens terug in uw dashboard.

Het beste van alles? U krijgt de felbegeerde gele sterren in de Google zoekresultaten, zodat ook anderen zien hoe tevreden uw klanten zijn. Meld u direct online aan op de aanmeldpagina

Start met reviews verzamelen

Maak je account aan in nog geen 5 minuten en start direct met verzamelen van klantbeoordelingen.

Gratis account aanmaken