9.8/10

Spandoek Abraham


26 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

26 Nov 2019

5

Nadat wij de bestelling hebben geplaatst ging SpandoekAbraham.nl direct voor ons aan de slag. Nog diezelfde dag ontvingen wij het spandoekonwerp. Deze hebben wij direct akkoord gegeven. Het was echt top!! Wij zijn erg te spreken over de snelle en goede communicatie. Daarnaast was het spandoek een echte blikvanger in de buurt. Spandoek Abraham bedankt!

Antwoord van Spandoek Abraham
Beste Evi, Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, Team SpandoekAbraham.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2019

5

Ook het 2e bestelde spandoek was naar wens!

Opnieuw een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Wederom GEWELDIG!, hele goede en snelle service. Wij werden zelfs in het weekend en in de avonduren van antwoorden voorzien. Mocht er weer een feestje zijn dan bestel ik gewoon opnieuw bij spandoekabraham.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2019

5

Heel erg tevreden!

Super tevreden met het mooie spandoek voor onze 25 jarige zoon. Spandoekabraham heeft van onze foto's en tekst een mooi spandoek op maat gemaakt. Alle foto's waren netjes vrijstaand en de compositie was geweldig!!! Alleen maar leuke en positieve reacties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2019

4

Supergoede begeleiding en snelle service!

Drukproef kon zelfs in t weekend worden gemaakt en goedgekeurd, waardoor het Spandoek op tijd kon worden geleverd! Goede kwaliteit en mooie kleuren, veel enthousiaste reacties gehad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Sep 2019

4

Mooi gedrukt doek

Snelle levering en niet duur


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2019

5

Meedenkend bedrijf. Snel en acuraat

Meedenkend bedrijf. Snel en acuraat


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2019

5

Goede service en een prachtig doek.

Het doek overtrof mijn verwachtingen. Dank voor jullie inbreng.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2019

5

Uitstekend!

Goede communicatie, snelle reactie, kortom: perfect!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jul 2019

5

leuk design, mooi spandoek

Martijn had een leuk design idee voor het spandoek, zag er fris en vrolijk uit, ook de kwaliteit van het spandoek is uitstekend


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2019

5

Tekst + foto's aanleveren = Geweldig spandoek

Na het aanleveren van de tekst en de foto's kreeg ik een supermooi concept aangeleverd waar ik weinig meer aan toe te voegen had. 3 dagen later had ik het spandoek in huis. Het is een mooie afdruk en van hoge kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Spandoek Abraham

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl

Contactgegevens


Whatsapp lijn: +31640229359
KVK: 234324320423

Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB
Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten