10/10

Spandoek Abraham


21 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

05 Aug 2019

5

Meedenkend bedrijf. Snel en acuraat

Meedenkend bedrijf. Snel en acuraat


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2019

5

Goede service en een prachtig doek.

Het doek overtrof mijn verwachtingen. Dank voor jullie inbreng.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2019

5

Uitstekend!

Goede communicatie, snelle reactie, kortom: perfect!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jul 2019

5

leuk design, mooi spandoek

Martijn had een leuk design idee voor het spandoek, zag er fris en vrolijk uit, ook de kwaliteit van het spandoek is uitstekend


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2019

5

Tekst + foto's aanleveren = Geweldig spandoek

Na het aanleveren van de tekst en de foto's kreeg ik een supermooi concept aangeleverd waar ik weinig meer aan toe te voegen had. 3 dagen later had ik het spandoek in huis. Het is een mooie afdruk en van hoge kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Feb 2019

4

Mooi spandoek, super kwaliteit en een nette prijs

Tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2019

5

Jolanda 50 jaar

Super mooi en snel afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2019

5

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden,en het is zeker de moeite waard!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Dec 2018

5

Wil je iemand met een origineel kado verrassen dan zou ik zeker gebruik maken van Spandoek Abraham/Sarah.

Zoals dat bij iedereen gaat wilden we natuurlijk een origineel spandoek voor mijn zwager die Abraham werd. In deze tijd waarin iedereen het druk heeft is het des te handiger dat je dan goed bedrijf kent, die op basis van jou gegevens en wat persoonlijke informatie een prachtig spandoek voor je te voor schijn tovert. Ook de service was TOP. Bedankt voor jullie hulp, we hebben een prachtig verrassingsfeest gehad en jullie spandoek komt nog op een aantal plaatsen te hangen, zo mooi vonden ze hem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2018

5

Super mooi geworden!

Ze maken een mooi spandoek, geven snel reactie en antwoord op vragen. En snelle levering. Je hoeft niet te twijfelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Spandoek Abraham

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl

Contactgegevens

E-mail: info@spandoekabraham.nl
Tel: +31640229359
KVK: 234324320423

Adres
Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB
Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten