9.8

Di-Jo Zwembaden


29 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Jun 2020

5

Doen wat ze beloven!

Via het internet zijn wij bij Di-Jo terecht gekomen. Dan is het altijd afwachten waar je uitkomt. Er zijn namelijk veel aanbieders op de markt. Het bleek voor ons een schot in de roos te zijn. Vanaf aanvang hebben we een grote betrokkenheid ervaren. Meedenken en het werk heel goed willen afleveren en daarmee kwaliteit leveren staat voorop, zo hebben wij steeds ervaren. Erg fijn was dat we een partij in Di-Jo hadden gevonden die het werk compleet uit handen nam. Zij denken en doen. Dat doen ze met een aangenaam en geolied team. Absoluut geen spijt dus. Di-Jo harstikke bedankt! We zullen jullie zeker aanraden bij anderen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2020

5

Super fijn bedrijf

Di-Jo, heeft mijn buiten zwembad aangelegd. Ik ben hier heel tevreden over. Ontzettend netjes en mooi gemaakt. Bedankt !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jun 2020

5

Vakkundige, betrouwbare en betrokken zwembadbouwer. Aanrader.

Wij hebben een zeer goede ervaring met Di-Jo zwembaden. Ze hebben vakwerk geleverd bij het aanleggen van ons zwembad. Ook waren ze vooraf en tijdens de bouw transparant en duidelijk over alle mogelijkheden, onmogelijkheden en kosten. Ze zijn alle afspraken nagekomen en dachten mee, er is ontzettend veel mogelijk. En ook na oplevering leveren ze goede service. Kortom, ze leveren heel goed werk en hebben bij ons op een no-nonsense manier een mooi zwembad gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Apr 2020

5

Alle complimenten voor het team van Di-Jo!

We zijn zeer tevreden over de aanleg van ons fantastische zwembad. Als we een vraag hebben, staan ze gelijk voor ons klaar. Prima service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

5

Vakkundig bedrijf

Di-Jo heeft afgelopen zomer een inbouwzwembad in onze achtertuin geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden en alles is heel netjes afgewerkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Mar 2017

5

Uitstekende service

Goed bedrijf met kennis van zaken en uitstekende, snelle, service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Feb 2017

5

persoonlijk, betrouwbaar en professioneel!

Wij zijn heel tevreden omdat de lintjes kort zijn en dat ze erg goed aansluiten bij onze wensen. Zeer professioneel en laagdrempelig in contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Oct 2016

5

Vakmanschap en een prettige,alsmede constructieve communicatie kenmerken Di-Jo Zwembaden

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn positief. .Afspraken worden nagekomen, zonder dat je als klant "overal achteraan moet". Transparantie is bij Di-Jo vanzelfsprekend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2016

5

No-nonsense bedrijf met goed advies, goede kwaliteit en goede service

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Wiljo, Diny en hun team. Ze hebben ons goed geadviseerd in de ontwerpfase van het zwembad, waarbij ze heel goed geluisterd hebben naar onze wensen en budget. Ze leveren goede kwaliteit en werken alles heel netjes af met goede materialen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2016

5

Uitstekende service!

Al maandenlang had ik groen water in mijn zwembad. Ik deed er op aanraden van het vorige bedrijf steeds meer chloortabletten in.... Het mocht niet baten. Via internet Di -jo gevonden. Meteen adequate hulp! Het water werd gecontroleerd. Het bleek zo vervuild dat het vervangen moest worden. Wiljo raadde mij een systeem aan om het water automatisch te regelen: zuur en chloor. Nog dezelfde dag maakte hij het in orde! Een flinke klus! Sindsdien heb ik schoon zwemwater! Ik ben zeer te spreken over de deskundigheid en betrokkenheid van dit bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Di-Jo Zwembaden

Di-Jo is uw partner op het gebied van zwembadbouw, renovatie & onderhoud !
Di-Jo Zwembaden bouwt en plaatst vakkundig en vertrouwd de mooiste zwembaden in uw tuin. Voor advies over het aanleggen en onderhouden van een zwembad in uw eigen tuin kun je een eerste indruk krijgen op onze site.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0493-342917 / 06-53190468

Di-Jo Zwembaden
Hoofdstraat 43
5757AK
Liessel

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten