9.8

Di-Jo Zwembaden


44 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

17 Oct 2023

4

Goed advies en top service bedrijf

Ik ben al jaren kant van Di-Jo. Denken altijd perfect, zoeken de beste oplossing. Veel verstand van zaken. Geven altijd perfect advies om het zwembad in topconditie te houden. Snelle service ondanks de drukte.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jul 2023

5

wij zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening van Di-jo zwembaden

het is in de huidige tijdperiode (van personeels- en materiaaltekorten) bijzonder aangenaam als iemand zijn gemaakte afspraken continue nakomt en daarbij ook deskundig en vakbewaam te werk gaat. als beginnend zwembadeigenaar is tevens de telefonisch bereikbaarheid van Di-jo bij storingen zeer prettig. geen vraag is teveel. daar komt bij dat de vriendelijkheid in de contacten ook te vermelden is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jul 2023

5

Deskundig in advisering en uitvoering.

Uitermate positief. Erg aardige mensen, zowel in de uitvoering van het werk als aan de telefoon. Men komt toezeggingen na en levert prima werk af. Ben zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2023

5

Voor het aanleggen van een zwembad kun je prima bij Di-Jo zwembaden aankloppen

Enige tijd geleden namen wij contact op met Di-Jo zwembaden om te inventariseren of we een plunge pool konden aanleggen. Wiljo bracht ons een bezoek en gaf aan dat in de tuin prima een wat groter zwembad zou passen. Zijn kennis, ervaring, gedrevenheid en passie gaf ons de doorslag en we kunnen niet anders zeggen dat we met veel plezier en genot nu gebruik kunnen maken van het zwembad. Bijkomend voordeel was dat we het net voor de eerste echt warme dagen in Juni in gebruik konden nemen. We hebben met veel plezier en verbazing gekeken naar de aanleg van het bad, het team van Di-Jo laat zien veel ervaring te hebben, werken hard, werken netjes en met passie. Wij zouden zo weer de keuze maken voor Di-Jo zwembaden en willen het team graag bedanken voor de inzet en het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2023

5

Familiebedrijf met ruime vakkennis in alle disciplines van zwembadbouw.

Nadat 2 vrienden mij al voor waren gegaan met het aanleggen van een zwembad, was de keuze vrij eenvoudig. De goede ervaringen en lovende woorden waren voor mij doorslaggevend. Achteraf klopte het allemaal wat ze verteld hebben. Vakmensen die snel en voortvarend uitstekend werk leveren. Met als eindresultaat een schitterend zwembad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 May 2023

5

passie voor zwembaden

Na wat zoeken op internet kwamen we bij Di-Jo zwembaden terecht. Eerst een prettig gesprek over de wensen en ideen in hun winkel met Dinnie. Nette offerte gekregen met duidelijke uitleg. Daarna kwam WIljo bij ons thuis om nog eens alles door te spreken en de situatie goed in te schatten. In overleg ruim de tijd genomen om het zwembad te bouwen. En dit proces verliep heel fijn. Je ziet dat ze plezier in hun werk hebben. Maken alles zo mooi mogelijk en werken zeer netjes. Al met al veel lof of kunde en kwaliteit. En het resultaat is danook super. Voor ons een echte aanrader. Top kwaliteit tot in de puntjes verzorgd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Feb 2023

5

Vakmanschap &Service

Ouderwetse service, goed advies, aardige mensen en vooral vakmensen. Een echt familie bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2023

5

Di-Jo zwembaden maakt afspraken waar en levert top kwaliteit.

Vanuit de shortlist(3 leveranciers) hebben wij besloten om Di-Jo het zwembad met terras te laten maken. Achteraf ook de juiste beslissing. Di-Jo zwembaden is een fantastisch bedrijf. Service is top, ook al bel je in de avonduren. Goed dat alles in samenspraak gaat zodat je altijd op de hoogte bent hoe het zwembad wordt gemaakt(ook met eigen inbreng). Niet onbelangrijk, Di-Jo personeel levert zeer netjes(nauwkeurig) vakwerk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jan 2023

5

Vakkundige en betrouwbare zwembadbouwer

We hebben in het gehele traject van oriëntatie tot en met de realisatie van het zwembad prima advies gekregen in de te maken keuzes. Di-Jo beschikt over een fijn team waar je op kan rekenen en waarbij kwaliteit voorop staat. Ze zijn flexibel, als er iets is staan ze direct voor je klaar. Di-Jo bedankt voor de realisatie van het mooie zwembad! We zullen jullie zeker aanbevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2022

5

Zeer tevreden

Vakkundig en zeer net werk. Betrouwbaar bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Di-Jo Zwembaden

Di-Jo is uw partner op het gebied van zwembadbouw, renovatie & onderhoud !
Di-Jo Zwembaden bouwt en plaatst vakkundig en vertrouwd de mooiste zwembaden in uw tuin. Voor advies over het aanleggen en onderhouden van een zwembad in uw eigen tuin kun je een eerste indruk krijgen op onze site.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0493-342917 / 06-53190468

Di-Jo Zwembaden
Hoofdstraat 43
5757AK
Liessel

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten