9.6

Brainmed


77 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

98.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.7%

09 Nov 2021

5

Super

Goed uitgelegd. Andacht voor U probleem


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2021

5

Eerlijk advies

Afgelopen week een qEEG onderzoek gehad in Eindhoven bij Tim. Wilde graag duidelijkheid, inzicht en voor mezelf vooral een beeld bij wat er in mijn hoofd gebeurd en waar mijn klachten door komen. Dat alles heb ik gekregen. Helaas kan ik nog geen neurofeedback gaan doen, maar zal eerst een ander traject gaan volgen. Tim is een fijn persoon, neemt je klachten serieus, geeft duidelijke uitleg bij de uitslag, neemt de tijd en is open en eerlijk. In mijn geval was de uitslag confronterend en tevens heel verhelderend. Weet nu wat er in mijn hoofd mis gaat en geeft een duidelijk verklaring voor mijn klachten. Na maanden van onduidelijkheid en vage klachten heb ik nu eindelijk bevestiging en duidelijkheid, hoe confronterend het ook is. Ben Tim erg dankbaar voor dat laatste zetje wat ik nodig had om nu echt actie te gaan ondernemen 🙏🏻


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2021

5

Geweldig bedrijf!

Alleen maar goede ervaringen met Brainmed. Altijd fijne hulp en goede service. Ook heeft Brainmed mij goed van mijn klachten af geholpen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2021

5

Zeer goed

Tim heeft veel kennis van zaken en weet eigenlijk alle vragen te beantwoorden. Hij houdt rekening met jouw wensen en probeert het maximale te halen uit de tijd dat je er zit. Je krijgt zeker waar voor je geld. Hij probeert je ook op persoonlijk vlak te begeleiden. Vond ik zelf iets minder nodig aangezien ik hiervoor apart bij een andere psychologe in behandeling ben ;-) maar qua neurofeedback kun je denk ik echt geen betere trainer vinden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Sep 2021

5

Persoonlijk en betrokken

Mijn dochter heeft behandelingen gehad om haar angst- en dwangklachten te verminderen. Dit met een positief resultaat. Tim neemt de tijd en is zeer betrokken geweest bij het proces. Met behulp van de trainingen zit mijn dochter weer wat beter in haar vel en zijn dagelijkse handelingen beter en sneller uitvoerbaar. Deze training heeft meer voor haar kunnen doen dan cognitieve gedragstherapie en medicatie. We hebben in het gezin een hoop tijd gewonnen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2021

5

Goede begeleiding en veel kennis van zaken

Ik vond de therapie goed te doen, hoewel het soms zwaar was. Tim heeft veel kennis van zaken en geeft goede uitleg en advies. De neurofeedback heeft mij wat geholpen, de klachten zijn milder geworden. Ik vond de persoonlijke aandacht fijn op momenten dat ik het moeilijk had.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2021

5

Professioneel en menselijk

Neurofeedback heeft mij geholpen om met meer energie in het leven te staan en daardoor een betere versie van mezelf te zijn. Tim is eerlijk en betrokken bij de behandelingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2021

5

Tevreden

Ik heb de neurofeedback behandeling als positief ervaren. Tim is fijn in de omgang en echt betrokken. Voor mijn gevoel ben ik er nog niet maar er is wel veel verbeterd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 May 2021

3

Brainmed

Mijn kennismakingsgesprek met deze partij was niet zo positief er werd geen tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Antwoord van Brainmed
Beste Joost, Ik vind het vervelend dat je je niet gehoord voelde tijdens het kennismakingsgesprek en ga hier in de toekomst beter op letten bij toekomstige clienten. Ik was inderdaad gehaast tijdens ons gesprek en had je beter op een later moment terug kunnen bellen. Exuses voor je vervelende ervaring, maar dank voor je feedback! Groet, Tim


Zou u ons aanbevelen?: Nee

19 Apr 2021

5

hoge expertise en persoonlijke aanpak

Na meerdere vormen van therapie voor PCS, ben ik sinds enige tijd onder behandeling bij brainmed. Het hoge niveau van kennis blijkt keer op keer goed te zitten. Met geduld, heldere taal en voorbeelden worden alle vragen beantwoordt. Hierdoor weet ik dat de training op maat wordt afgestemd en heb ik het vertrouwen dat ik goede handen ben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


085-0657183

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten