9.8

Brainmed


147 Beoordelingen (totaal)
33 beoordelingen (12 maanden)

99.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.3%

11 Dec 2023

5

Heel behulpzaam, mooi resultaat

Tim is geweldig, staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt en weet waar hij mee bezig is. Bovenal ben ik blij met het resultaat waar ik aantoonbaar mee vooruit ben gegaan


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Dec 2023

5

Heel fijn en verhelderend!

Tim voelt heel vertrouwd en komt zeer kundig over. Neemt tijd om het resultaat van de test in duidelijke taal met voorbeelden uit te leggen. Mooi om te zien dat het echt overeenkomt met onze vermoedens!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2023

5

Ik beveel iedereen aan om dit zeker te doen!

Fijne man helder en duidelijk en voor eerlijk en zijn mening en advies


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Oct 2023

5

Deskundig, empathisch en persoonlijk

Ik ben in juni begonnen met neurofeedback vanwege langdurige klachten na een hersenschudding. Het beeld bevestigde de beperkingen die ik in het dagelijks leven tegenkwam. Dat vond ik erg prettig omdat de meting een objectief beeld en verklaring geeft van de klachten die tot dan toe op geen enkele manier te verklaren - laat staan te behandelen - waren. Middels neurofeedback at home ben ik aan de slag gegaan en dagelijks getraind. In de hermeting en de eindmeting is te zien dat de patronen flink verbeterd zijn en dat merk ik ook in de praktijk. Tim is erg prettig in de omgang en hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Hij is ook zeer flexibel in de vormen van feedback en communicatie en reageert altijd snel op mijn vragen. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Oct 2023

5

Prettige intake met duidelijke uitleg

Samen met mijn zoon met ADHD klachten heb ik een intake gehad bij Brainmed. We hebben het beide als prettig ervaren. We kregen duidelijke uitleg over de uitslag van de EEG en daarbij een eerlijk advies. We hebben nog geen trainingen gedaan, dus over het resultaat kan ik hier niets vermelden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2023

5

Fijn gesprek

Eerste gesprek ging goed en gaf een vertrouwd gevoel. De QEEG uitslag was helder en weet nu waar ik aan moet werken met de neurofeedback.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Oct 2023

5

Deskundig en denkt in mogelijkheden.

Mijn ervaring is positief, ik doe de trainingen thuis. Heb telefonisch contact met Tim (beeldbellen). Voor mij is het belangrijk dat mijn klachten verminderen door de neurofeedback en ik beter door het leven kan gaan.ar


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Sep 2023

5

Heel professioneel en vakkundig

Zeer goede ervaring!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2023

5

Doen! Ook als je ouder bent dan 60 jaar!

Door een gezinslid heb ik ook een QEEG laten maken bij Tim. Daar kwam uit dat er verschillende gebieden in mijn hersenen een Neurofeedback training kunnen gebruiken. Dit was zeer verhelderend, zo heb ik inzicht gekregen in mijn levenshouding, waardoor dit zo is gekomen. Dat heeft met aanleg en levenservaringen te maken. Na de tweede QEEG-meting was er duidelijk verbetering te zien. Dit merk ik ook terug in mijn dagelijks leven. Ik blijf nog oefenen met Neurofeedback op bepaalde gebieden in mijn hersenen, waardoor deze nog meer in evenwicht komen. Tim begeleid je hierin zeer goed, geduldig en deskundig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2023

5

Vriendelijke begeleiding en deskundige uitleg over de test

Mijn klachten die na een kop-staartbotsing ontstonden, waren terug te zien in de uitkomst van de test. De uitleg was heel duidelijk en de mogelijkheid om met neurofeedback-training de klachten te kunnen verminderen is een goed vooruitzicht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Brainmed bv is een moderne praktijk voor neuropsychologie opgericht in 2009 waar kwaliteit en flexibiliteit hand in hand gaan. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.

Contactgegevens


0636312243

Brainmed
Pauwstraat 6
5451PZ
Mill

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten